Sözlümün kardeşiyle şakalaşması

Kızlar sonuçta dozajı da artırsa kızarsın, ayy yanımda ne gerek vardı dersin ama kıskanmazsın. Burası önemli işte, kardeşi yahu yüzüne baksın ne var bunda elin kızının yüzüne mi bakıyor?
Belki sevgilim ilk defa evime geldi normal günlerimizi nasıl geçiriyorsak öyle geçirelim, doğal olalım da sevgilim bizden gibi hissetsin, kasılmasın/rahat etsin diye düşündüler.
Kasım kasım kasılsalardı daha mı iyiydi. Bence anlatış biçimi benle hiç ilgilenmedilerden ziyade hastalıklı düşünce olarak gördüğüm sırf kız diye kardeşiyle olan samimiyeti kıskanması.

Sonra bu tavır şeye dönüyo "annesi yanımda kocamı öpüyo, kasıtlıı yapıyo hıh "

Son düzenleme:
şu da var abimde benle sürekli şakalaşır ve ben bozulmam ama aynı şakayı eşine yapsa eşi alınır belki de ortam yumuşak olsun diye de şakalaşmışlardır. aynı şakaları belki sen kaldıramazsın

Kıskançlığın dozajını aşan biri daha!
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme....

Bence kardeşinden hoşlansan bunlar hiç batmaz şakalaşsın, iyi anlaşmaları
hoşuna bile gider insanın.

Ben başlarda eşime diyordum ki ( nişanlıyken)
Yazık kız evde hep sıkılıyordur gezdir arada aşkımmm.
Bir ihtiyacı varsa sen al aşkım çekinir o istemeye üniversitede o şimdi harçlıksız olmaz..

Ama sonra gıcık oldun mu, nefret ettin mi ben gibi..
Şakalaşması batar bırakın, aynı evde yaşaması bile batar!
Aynı odada uyumalarına bile içimden uyuz oluyordum.
Yemek yapıyoruz beraber deyince.
Allah'ım oraya ışınlansam da tepelerine tava geçirsem diye düşünüyordum.
Kardeş kıskanılır mı demeyin nefret edince kıskanılıyor..
Yaşamayan bilmez..

Sözlüyken gitmiştik ilk eşimin evine, kardeşleri aynı şekilde davranmıştı abilerine, sürekli eşimi öpmeler muhabbetler şakalaşmalar.. Kıskanmadım, hoşuma gitti abilerine değer vermeleri, ama rahatsız da oldum çünkü gerçekten abartmışlardı ve sırf bana inat olsun diye davranır gibilerdi. Nişanlıyken sürekli eşimi tembihlerdim, kardeşlerine iyi davran arkadaş gibi ol otur konuş, hatalarında onlara kızma hemen önce dinle falan diye...

Şimdi öyle nefret ediyorum ki onlardan. Eşimin telefonunu sadece bunun için kurcalarım acaba o gıcıkları aramış mı hiç diye. Beni abilerinden kıskandılar, ailelerinden kıskandılar. Ne gerek vardı? Konu sahibini işte bu yüzden anladım ve hak verdim, herşeyin bir ölçüsü olmalı. Herşeyin bir haddi vardır, aşarsan edebe uymaz.

Yalnız olmadığıma sevindim :)
Bazen çok mu abartıyorum, kötü bir insan mıyım ben diye üzülüyorum da

Sevgilisi varken abisine başa bir kız gösteren kız kardeşe ne demeli !?

Konu sahibi olduğu için mi haklı bulmak gerekir gibi düşündünüz.Konuyu açan görümce olsaydı ne yazardınız mesela? Kişisel değil.Sizin nezdinizde konu sahibine hak veren herkese soruyorum.

Konuyu açanın kim olduğu önemli değil, gelin olur görümce olur kaynana olur bu kişi hiç farketmez.

Evine ilk defa gelen misafire özen göstermek gerekir, gelenler her gün gelmiyor ama aile bireyleri her zaman o evin içinde. Bir de belirttim ki sanırım orayı okumadın: "kardeşi bu tabi ki sevmeli sevecek de..."
Ama bunun yeri ve zamanı değilmiş, ve arkadaşımız da haklı olarak rahatsız olmuş
Umarım anlatabilmişimdir

ya insan kardeşiyle şakalaşmasın mı konu sahibi
tövbe yarabbim
kusura bakma nasıl bir düşünceye sahipsin,kardeşi bu yahu nasıl bir art niyet olabilir.nasıl böyle bir şey düşünebiliyorsun gerçekten çok yanlış
kardeşe kardeş gözüyle bakılır.siz gelmeden önce 19 sene normal bir abi kardeş ilişkisi içinde gidiyorlarmış,insan ne gözle bakabilirki kardeşine yada abisine
ayıp ya

Yalnız olmadığıma sevindim :)
Bazen çok mu abartıyorum, kötü bir insan mıyım ben diye üzülüyorum da
Abarttığını düşünmüyorum, zira ne hissettiğini düşünürken bile tüylerim diken diken oluyor. Gayet iyi anladım, ben olsam tavayı değil mutfağı geçiririm kafalarına
Sevgilisi varken abisine başa bir kız gösteren kız kardeşe ne demeli !?
Yorumsuz :26:

ya ben napayım şimdi :)
kız kardeşleri nasıl seveyim

Herkes bir değil ki, abimin bi sevgili olduğunda o kadar mutlu oluyorum ki İnşallah bir gün evlendiğinde eşinin yaşadığım hiçbirşeyi yaşamaması için elimden geleni yapacağım, kendime söz verdim. İnşallah görümcesi değil de kardeşi olurum.

Sözlünün kardeşini kıskanmışsın besbelli...
Ama o onun canı kanı...
Şakalaşır espri yapar ne var bunda?
Senin kardeşin olsa sözlün sana aynı şeyi söylese ne tepki verirdin?

güzel yaklaşım
sağ duyulu insan zaten kendi abisinin mutlulugu için davranışlarına dikkat eder

Konu sahibinin başka bir konusu... Asıl sorun bu sanırım, onu istemeyen görümcelerinin onun yanında abisiyle bıcır bıcır sevgi yumağı oluşu... Rahatsız olsun mu olmasın mı artık?

siz bunları anlatınca aklıma yaşadıgım su olay geldi :
işyerinden bir arkadasımın ablası sehir dısından gelmişti (geleli birkaç gun olmustu) biz ablasıyla da netten yazısıyorduk ama birbirimizi hiç gormemiştik, ablası, arkadasım ve ben. arkadasıma bir gun ablasını ve kendisini yemeğe goturmek istedigimi soyledim. işyerinden birlikte cıkıp, ablayla buluştuk. abla benim yuzume hiçççç bakmadan dakikalarca kardesine sarıldı. (sanki ilk kez goruyor gibi) benimle de soğuk bir 'tanışma' gerceklestirdi.(oysa nette cok sıcaktı) yemekte de ilgi gostermedi, kardesiyle şakalastı hep, yemekten sonra tesekkur bile etmedi abla-kardes
nedense sizin de benzer seyler yasadıgınızı dusundum

Konu sahibinin bir başka konusu daha bu...

Derdi kıskançlıkmış dimi arkadaşımızın? Vurun yerden yere, hatta kendisi ölmeli de ne münasebet şikayet ediyor böyle şeylerden ?!

Bunların üstüne de hala haksızsın diyebilecek polyannalar yoktur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…