Bence kardeşinden hoşlansan bunlar hiç batmaz şakalaşsın, iyi anlaşmaları
hoşuna bile gider insanın.
Ben başlarda eşime diyordum ki ( nişanlıyken)
Yazık kız evde hep sıkılıyordur gezdir arada aşkımmm.
Bir ihtiyacı varsa sen al aşkım çekinir o istemeye üniversitede o şimdi harçlıksız olmaz..
Ama sonra gıcık oldun mu, nefret ettin mi ben gibi..
Şakalaşması batar bırakın, aynı evde yaşaması bile batar!
Aynı odada uyumalarına bile içimden uyuz oluyordum.
Yemek yapıyoruz beraber deyince.
Allah'ım oraya ışınlansam da tepelerine tava geçirsem diye düşünüyordum.
Kardeş kıskanılır mı demeyin nefret edince kıskanılıyor..
Yaşamayan bilmez..
Sözlüyken gitmiştik ilk eşimin evine, kardeşleri aynı şekilde davranmıştı abilerine, sürekli eşimi öpmeler muhabbetler şakalaşmalar.. Kıskanmadım, hoşuma gitti abilerine değer vermeleri, ama rahatsız da oldum çünkü gerçekten abartmışlardı ve sırf bana inat olsun diye davranır gibilerdi. Nişanlıyken sürekli eşimi tembihlerdim, kardeşlerine iyi davran arkadaş gibi ol otur konuş, hatalarında onlara kızma hemen önce dinle falan diye...
Şimdi öyle nefret ediyorum ki onlardan. Eşimin telefonunu sadece bunun için kurcalarım acaba o gıcıkları aramış mı hiç diye. Beni abilerinden kıskandılar, ailelerinden kıskandılar. Ne gerek vardı? Konu sahibini işte bu yüzden anladım ve hak verdim, herşeyin bir ölçüsü olmalı. Herşeyin bir haddi vardır, aşarsan edebe uymaz.
Sözlüyken gitmiştik ilk eşimin evine, kardeşleri aynı şekilde davranmıştı abilerine, sürekli eşimi öpmeler muhabbetler şakalaşmalar.. Kıskanmadım, hoşuma gitti abilerine değer vermeleri, ama rahatsız da oldum çünkü gerçekten abartmışlardı ve sırf bana inat olsun diye davranır gibilerdi. Nişanlıyken sürekli eşimi tembihlerdim, kardeşlerine iyi davran arkadaş gibi ol otur konuş, hatalarında onlara kızma hemen önce dinle falan diye...
Şimdi öyle nefret ediyorum ki onlardan. Eşimin telefonunu sadece bunun için kurcalarım acaba o gıcıkları aramış mı hiç diye. Beni abilerinden kıskandılar, ailelerinden kıskandılar. Ne gerek vardı? Konu sahibini işte bu yüzden anladım ve hak verdim, herşeyin bir ölçüsü olmalı. Herşeyin bir haddi vardır, aşarsan edebe uymaz.
Konu sahibi olduğu için mi haklı bulmak gerekir gibi düşündünüz.Konuyu açan görümce olsaydı ne yazardınız mesela? Kişisel değil.Sizin nezdinizde konu sahibine hak veren herkese soruyorum.
Abarttığını düşünmüyorum, zira ne hissettiğini düşünürken bile tüylerim diken diken oluyor. Gayet iyi anladım, ben olsam tavayı değil mutfağı geçiririm kafalarına
Yalnız olmadığıma sevindim :)
Bazen çok mu abartıyorum, kötü bir insan mıyım ben diye üzülüyorum da
Yorumsuz :26:Sevgilisi varken abisine başa bir kız gösteren kız kardeşe ne demeli !?
Yorumsuz :26:
ya ben napayım şimdi :)
kız kardeşleri nasıl seveyim
Slm kızlar.Ben sözlüyüm ve ilk defa sözlümün evine misafirliğe gittim.Ailelerini tanımak için. Ben tek çocuğum sözlüm ise 3 kardeş. 2 tane kendisinden küçük kız kardeşi var. Birisi evli birisi bekar. Bekar olan 19 yaşında.
sözlümle bi şakalaşmalar bir espriler ilk başlarda anlatamam. Sonuçta herşeyin dozajı var.Sözlüm sert görünümlü ama hiçte öyle biri değil. Ben misafir olarak gitmişim evlerine. Kardeşiyle o kadar şakalaşması normalmi?
ya da ben mi kıskançlık yapıyorum anlayamadım. Bende kıskanç biriyim. Banada ilgi gösterdi ama televizyon izliyoruz yorumunu kardeşinin yüzüne bakarak yapması normal mi? ben bunu sözlümle paylaştım beni yanlış
anladı.Ben sanada ilgi gösterdim neden böyle yapıyorsun diyor.Bende mutsuzum ne yapmam lazım?? Ama kardeşinin abisini benden kıskandığı aşikar. Ben sözlümün biraz daha ağır olmasını istiyorum .
Herkes bir değil ki, abimin bi sevgili olduğunda o kadar mutlu oluyorum kiİnşallah bir gün evlendiğinde eşinin yaşadığım hiçbirşeyi yaşamaması için elimden geleni yapacağım, kendime söz verdim. İnşallah görümcesi değil de kardeşi olurum.
slm kızlar benım ciddi bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın 2 tane kız kardeşi var.Biri 1 yaş küçük ve evli diğeride 9 yaş küçük. Erkek arkadaşım evli olan kardeşiyle tanıştırmayı çok istedi bende o zaman facebooktan beni eklesin ve tanışalım dedim. Neyse ekledi beni ama slm yazmadı kız bana :)) o yazmayınca bende yazmak istemedim. 1 hafta geçti bende erkek arkadaşıma söyledim, o da gitmiş sormuş kardeşine neden slm yazmıyorsun konuşmuyorsun diye. o da işim var yoğunum filan deyip daha sonra yazarım deyip geçiştirmiş. neyse bu gitti böyle...Erkek arkadaşımın facebook şifresi var bende. Bir gün açtım kardeşiyle konuşmalarını okudum. Bu benimkine kız bulmuş çalıştığı iş yerinden...hep birilerini ayarlama çabası içindeydi zaten..Bende sinirden engelledim hem kardeşini hemde erkek arkadasımı...Biz barıştık ama kardeşi sevmez oldum ve engelli kaldı.
Anlaşılan biz birbirimizi tanımadan nefret eder olduk. o beni istemediğini ve sevmediğini söylüyormuş abisine..bende sevmiyorum zaten. kardeşide bunu bılıyor.
Zaten erkek arkaşım kardeşinin kıskanç kötü niyetli biri olduğunu ve kendisini çekemediğinden böyle yaptığını söylüyor..Boşver diyor.
sizce nasıl yaklaşmalıyım???
Slm kızlar size birşey sorucam çok kafam karıştı.
Benim bir sözlüm var 1 ay kadar oldu sözleneli.1.5 yıldır kadar beraberiz. Ve bugün gezmeye gitmiştik. Kız kardeşi ve eşide bizimle beraber gezmek istedi. Neyse beraber kahve içtik dolaştık fakat anladımki sözlüm olarak gördüğüm insan beni el gibi görüyormuş. Ne muhabbet etti benimle ne ilgi gösterdi sanki yabancıymışım gibi davrandı ama başbaşayken asla öyle değildi. Hep kız kardeşine espriler yapıyordu. Enişteyle konuşuyordu.Karşıdan karşıya geçerken bile onu kolladı. Sonra benim karşıya geçmeyip olduğum yerde kaldığımı görünce geri geldi benimle yürümeye başladı.Kendimi kötü hissettim haliyle. Asansörde ona öncelik verdi. Beni benimseyememiş.Sonuçta ben ailesini tanımıyorum.Arkadaşım bile olsa özen gösterirdi yani.
Ben bunları söyleyınce düşüncesizliğini kabul etti. Birdaha dikkat edeceğini söyledi. Ayrıca ailesi çok soğuk. Bize akşam çay içmeye bile gelmiyorlar. Ben çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?