Sözlümün kardeşiyle şakalaşması

Ay Allah'ım bunları bir an ben yazmışım gibi oldum harfi harfine aynı benim düşüncelerim ve yaşadıklarım
Bende eşimin telefonunu F.ce hesabını karıştırırdım bakalım onlarla ne muhabbet etmiş benim arkamdan konuşmuşlar mı diye
Ama baktım bu durum bana pek sağlıklı gelmedi takıntılı olmaya başladım ve bıraktım
Şimdi umrumda değiller ne yaparlarsa ne konuşurlarsa konuşsunlar İlgi alanıma girmiyorlar

KOnu için yorum yapacak olursam Konu sahibini anlayabiliyorum
Nedense bu tip durumlarda yapılan şakalaşmalar, gülüşmeler vs. bana pek samimi gelmiyor
ben olsam bende rahatsız olurdum

Sana kiz ayarladigini ben yeni okudum. Bu tabi ki hos degil ama boyle devam edersen konu sahibi senin icin ileride olmaz. Nasil baslarsan oyle gidiyor ve sanirim insanlarin karakterlerinde bitiyor. Devamli bir yaris icine girersiniz. Sevgilin de arada kalir. Erkekler evlendiginde daha bir aileci oluyor, bunu da aklindan cikartma.

Son düzenleme:
kardeşinin seni kıskanması bir yerde anlaşılabilir ama senin onun kardeşini kıskanman bence yersiz sonuçta onlar 19 yıldır aynı evin içinde büyümüşler ve demek ki kardeş ilişkileri kuvvetli bu kadar birbirleriyle diyalog kurabiliyorlar bence rahatsız olmak yerine sevinmelisin ailesine kardeşine değer veren sana da değer verir ilgi konusuna gelince de ailesinin yanında dışarda olduğu kadar yakın olamaz büyüklerinden çekinmesi normal

Bana da samimi gelmiyor, yapmacık bir durum...

Bu arada itiraf ediyorum bende eşimin telefonunu özellikle o uyuz
görümcemle olan mesajlaşmalarında benle ilgili bir şey var mı diye
karıştırırım. Bundan vazgeçemedim..
Genelde silinmiş oluyor mesajlar ama şuana kadar gördüklerimde bir şey bulamadım.
Bazen diyorum keşke bir şey bulsam da eşimin kafasında kırsam o telefonu

Kahkaha attım farklı değiliz

Bizim sevgi yumağı da abisine mesaj atar abicimm gel börek yiyelimm abicimm çay içelim gell abimm iyi geceler falan, yengesi yok ki niye davet etsin, hem yengesi abisine bakmıyodur zaten kendisi yedirir içirir abisine Bir vakit de abisine neler yapıyordu unuttu o günleri o saygısızlıkları tabi. Eşimi aptal yerine koymasına kızıyorum daha çok, o da bildiği için mesajları hep siler. Geçenlerde gıcık kardeşin aradı mı bugün diye sordum, sonra pişman oldum sonuçta onun öz kardeşi, benim ona gıcık dememe belki üzülür diye :26: Özür diledim sevmediğim için ağzımdan kaçtı kardeşine öyle söylediğim için kızma dedim, o da niye kızayım senden iyi biliyorum gıcığın önde gideni olduğunu dedi Ne diyim daha

Son düzenleyen: Moderatör:
sen bu ılıskıyı yok yakınken bıtır aksı takdırde dunyayı dar edecegın aşikar sözlüne kıskançlık meselesıne bak kardesının yuzune bakıp yorum yapmışş pess valla..

Benimde 2 erkek kardeşim var ve birinin kızarkadaşı var onun yanında kıskanır diye dikkat ederim ama o benim kardeşim sarılırım öperim şaka yaparım.Ama bunu kızı kıskandırmak için değil kardeşimi sevdiğim için yaparım.Sonuçta o kız belki eşi olacak benimle görüşeceği yeri gelecek 4-5 saat olacak sonra yine karısının yanında yine onunla yatıp uyuyacak.Benim 4-5 saatimide kısknmasın.Et tırnaktan ayrılmaz ki.

bilemicem ama sadece konu acmak icin bir sebebler araniyor sanki...buda is mi yani abi kardes sakalasamicak mi sadece siz ordasiniz diye?
birde demisiniz ki kardesi beni abisinden asikar kiskaniyr, kiz cagiz ne yaptiki asikar oldu, abisi ile salkalasmasi mi?
sizde acayip bir kiskanclik hastaligi var onu yenmeye calisin kendi iyiliginiz icin ki bugün sözlünüzü öz kardesinden bukadar kiskaniyorsaniz evlendikten sonra onu sokaga salmamaniz lazim...!

Ama konuyu okurken çoğumuz eski konulara göz atmıyoruz ki. Haliyle ilk bu konuyu okuyunca görümcenin yüzüne bakılarak tv yorumu yapılmasını bile kıskanan bir gelin adayı var gibi duruyo

Bu durumda tabii samimiyet gözüne batar, hatta samimiyeti bırakın normal abicim dese bile gıcık olur. Çünkü sevmiyodur...
Ben de ablamın eski sevgilisini sevmez "of çok gıcık ama" derdim ama bu ablamla yakınlığımdan kaynaklı, gidip adam duysa eminim gıcık olurdu bana ve çok ayıp olurduBizler sevgili gözüyle cevap veriyoruz da işte onlar için öyle değil. O dönemler ben de derdim şu senden hoşlanan diğer çocuk daha iyiydi ama diye sonuçta öz ablam yorumumu yaparım, yine beni susturup, dersimi verecek olan da ablam. (biz aksine gülüşürdük)
Yani demem o ki sevgilin susturacak bu tip şeylerde.

Ne demek istedim ki ben. Nasil bir cumledir bu.

Sevgiline yani abisine kiz ayarladigini yeni okumustum. Belirteyim dedim.

başlığı okuyunca 2 kardeşin absürt şekilde şakalaştığını zannettim

Kendi kardeşin olmadığı icin, kardeşler arasında ki bağı bilmiyorsun anlaşılan.. En son kıskanılacak kişi kardeştir ve anne, baba tabi ki..

Birde benim anlamadığım birşey var.. Sözlüsün ve sözlünün ailesiyle ilk defa tanışıyorsun, nasıl oluyor bu??

Sizi kıskanan filan yok , tam tersi siz sevgilinizi kız kardeşinden kıskanmışsınız . Sonuçta onlar kardeş , kardeşiyle şakalaşması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki ? Aile ilişkilerinin güzel olması sizi mutlu edeceğine rahatsız olmuşsunuz . Anlaşamayan iki kardeşi görmüş olsaydınız daha mı iyi olacaktı ? Lütfen böyle ön yargılı olmayın .

Bu ara buna benzer çok konu açılır oldu burada . Daha evlenmeden barklanmadan aileyle ilk tanışma sonrası hemen kendinizi doldurmaya başlıyorsunuz . Annesi beni kıskandı (!) kardeşi beni kıskandı (!) v.s... diye dertlenmeye başlanılıyor . Neden böyle düşünülür anlamış değilim . Kendinizi dolduruyorsunuz , ön yargılısınız . Yıkın şu ön yargılarınızı . Evleneceğiniz adamların aileleri tü kaka değiller . Bu kadar kendinizi doldurmayın , kendinizi üzer yıpratırsınız . Durduk yere kendinize dert aramayın . Biraz pozitif ve sevecen olun . Etrafınıza nasıl elektirik saçarsanız onun karşılığını alırsınız .

Son düzenleme:
Konu sahibinin başka bir konusu... Asıl sorun bu sanırım, onu istemeyen görümcelerinin onun yanında abisiyle bıcır bıcır sevgi yumağı oluşu... Rahatsız olsun mu olmasın mı artık?

hmm konu sahibinin baska konularida varmis bunu bilmiyorduk siz ekleyince okudum...
fakat bu diger konuda ki evli olan kizkardesiymis hatda bastan hic konusmadan tavrini koymus istemiom sevmiom üstelik abisine baska kiz arayisinda imis vee cok ayip etmis...bu konuda haklisiniz herkim olursa kendini kötü hisseder hem birlikde geziceniz hemde siz yokmussunuz gibi sözlünüz davranicak o halde sizi hic cagirmasaydi tek gezseymisler burada sözlünüz suclu...

bu yeni konunuza gelince, diger ufak kiz kardesi ile ilgilendi sakalasti ve sizde kendinizi ayni o günki gibi umursanmiyormus hissediniz sanirim...
bastan detayli yazsaydiniz yanlis anlasilma olmazdi fakat siz kiskaniyorum diye yazmisiniz kusura bakmayin olay böyle olunca isler degisiyor tabi ki...

evet bütün sorunlar karsilikli olan önyargilardan kaynaklaniyor...eee ne olcak seytan raht durmaz ki...:)
bende basta istenmeyen gelindim simdi ise en sevilen gelin oldum...:)

Yaşın ufakmı bilmiyorum ama bu aşırı derecede saçma bir kıskançlık boyutu.. Bu tarz düşüncelerini daha yolun en başındayken terk et yoksa sonunuzu pek hayır göremiyorum çok üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…