Sözlüyken gitmiştik ilk eşimin evine, kardeşleri aynı şekilde davranmıştı abilerine, sürekli eşimi öpmeler muhabbetler şakalaşmalar.. Kıskanmadım, hoşuma gitti abilerine değer vermeleri, ama rahatsız da oldum çünkü gerçekten abartmışlardı ve sırf bana inat olsun diye davranır gibilerdi. Nişanlıyken sürekli eşimi tembihlerdim, kardeşlerine iyi davran arkadaş gibi ol otur konuş, hatalarında onlara kızma hemen önce dinle falan diye...
Şimdi öyle nefret ediyorum ki onlardan. Eşimin telefonunu sadece bunun için kurcalarım acaba o gıcıkları aramış mı hiç diye. Beni abilerinden kıskandılar, ailelerinden kıskandılar. Ne gerek vardı? Konu sahibini işte bu yüzden anladım ve hak verdim, herşeyin bir ölçüsü olmalı. Herşeyin bir haddi vardır, aşarsan edebe uymaz.
Ay Allah'ım bunları bir an ben yazmışım gibi oldum harfi harfine aynı benim düşüncelerim ve yaşadıklarım
Bende eşimin telefonunu F.ce hesabını karıştırırdım bakalım onlarla ne muhabbet etmiş benim arkamdan konuşmuşlar mı diye
Ama baktım bu durum bana pek sağlıklı gelmedi takıntılı olmaya başladım ve bıraktım
Şimdi umrumda değiller ne yaparlarsa ne konuşurlarsa konuşsunlar İlgi alanıma girmiyorlar
KOnu için yorum yapacak olursam Konu sahibini anlayabiliyorum
Nedense bu tip durumlarda yapılan şakalaşmalar, gülüşmeler vs. bana pek samimi gelmiyor
ben olsam bende rahatsız olurdum
Konu sahibinin nicki MOR olmuş ne anlama geliyor ?
Bu arada itiraf ediyorum bende eşimin telefonunu özellikle o uyuz
görümcemle olan mesajlaşmalarında benle ilgili bir şey var mı diye
karıştırırım. Bundan vazgeçemedim..
Genelde silinmiş oluyor mesajlar ama şuana kadar gördüklerimde bir şey bulamadım.
Bazen diyorum keşke bir şey bulsam da eşimin kafasında kırsam o telefonu
Slm kızlar.Ben sözlüyüm ve ilk defa sözlümün evine misafirliğe gittim.Ailelerini tanımak için. Ben tek çocuğum sözlüm ise 3 kardeş. 2 tane kendisinden küçük kız kardeşi var. Birisi evli birisi bekar. Bekar olan 19 yaşında.
sözlümle bi şakalaşmalar bir espriler ilk başlarda anlatamam. Sonuçta herşeyin dozajı var.Sözlüm sert görünümlü ama hiçte öyle biri değil. Ben misafir olarak gitmişim evlerine. Kardeşiyle o kadar şakalaşması normalmi?
ya da ben mi kıskançlık yapıyorum anlayamadım. Bende kıskanç biriyim. Banada ilgi gösterdi ama televizyon izliyoruz yorumunu kardeşinin yüzüne bakarak yapması normal mi? ben bunu sözlümle paylaştım beni yanlış
anladı.Ben sanada ilgi gösterdim neden böyle yapıyorsun diyor.Bende mutsuzum ne yapmam lazım?? Ama kardeşinin abisini benden kıskandığı aşikar. Ben sözlümün biraz daha ağır olmasını istiyorum .
Konu sahibinin bir başka konusu daha bu...
Derdi kıskançlıkmış dimi arkadaşımızın? Vurun yerden yere, hatta kendisi ölmeli de ne münasebet şikayet ediyor böyle şeylerden ?!
Bunların üstüne de hala haksızsın diyebilecek polyannalar yoktur umarım.
Sana kiz ayarladigini ben yeni okudum. Bu tabi ki hos degil ama boyle devam edersen konu sahibi senin icin ileride olmaz. Nasil baslarsan oyle gidiyor ve sanirim insanlarin karakterlerinde bitiyor. Devamli bir yaris icine girersiniz. Sevgilin de arada kalir. Erkekler evlendiginde daha bir aileci oluyor, bunu da aklindan cikartma.
Slm kızlar.Ben sözlüyüm ve ilk defa sözlümün evine misafirliğe gittim.Ailelerini tanımak için. Ben tek çocuğum sözlüm ise 3 kardeş. 2 tane kendisinden küçük kız kardeşi var. Birisi evli birisi bekar. Bekar olan 19 yaşında.
sözlümle bi şakalaşmalar bir espriler ilk başlarda anlatamam. Sonuçta herşeyin dozajı var.Sözlüm sert görünümlü ama hiçte öyle biri değil. Ben misafir olarak gitmişim evlerine. Kardeşiyle o kadar şakalaşması normalmi?
ya da ben mi kıskançlık yapıyorum anlayamadım. Bende kıskanç biriyim. Banada ilgi gösterdi ama televizyon izliyoruz yorumunu kardeşinin yüzüne bakarak yapması normal mi? ben bunu sözlümle paylaştım beni yanlış
anladı.Ben sanada ilgi gösterdim neden böyle yapıyorsun diyor.Bende mutsuzum ne yapmam lazım?? Ama kardeşinin abisini benden kıskandığı aşikar. Ben sözlümün biraz daha ağır olmasını istiyorum .
Konu sahibinin başka bir konusu... Asıl sorun bu sanırım, onu istemeyen görümcelerinin onun yanında abisiyle bıcır bıcır sevgi yumağı oluşu... Rahatsız olsun mu olmasın mı artık?
Konu sahibinin bir başka konusu daha bu...
Derdi kıskançlıkmış dimi arkadaşımızın? Vurun yerden yere, hatta kendisi ölmeli de ne münasebet şikayet ediyor böyle şeylerden ?!
Bunların üstüne de hala haksızsın diyebilecek polyannalar yoktur umarım.
Sizi kıskanan filan yok , tam tersi siz sevgilinizi kız kardeşinden kıskanmışsınız . Sonuçta onlar kardeş , kardeşiyle şakalaşması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ki ? Aile ilişkilerinin güzel olması sizi mutlu edeceğine rahatsız olmuşsunuz . Anlaşamayan iki kardeşi görmüş olsaydınız daha mı iyi olacaktı ? Lütfen böyle önyargılı olmayın .
Bu ara buna benzer çok konu açılır oldu burada . Daha evlenmeden barklanmadan aileyle ilk tanışma sonrası hemen kendinizi doldurmaya başlıyorsunuz . Annesi beni kıskandı (!) kardeşi beni kıskandı (!) v.s... diye dertlenmeye başlanılıyor . Neden böyle düşünülür anlamış değilim . Kendinizi dolduruyorsunuz , önyargılısınız . Yıkın şu önyargılarınızı . Evleneceğiniz adamların aileleri tü kaka değiller . Bu kadar kendinizi doldurmayın , kendinizi üzer yıpratırsınız . Durduk yere kendinize dert aramayın . Biraz pozitif ve sevecen olun . Etrafınıza nasıl elektirik saçarsanız onun karşılığını alırsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?