Sözlümün küfrü :'((

Canım sevgilinin sana karşı hiç saygısı kalmamış ki.. Ödev gibi geliyor adeta baksana..
Ne demek sevgiline o... demek ya?
Bunu kaldırabilecek misin? Evlendiğinde her gece koynuna girdiğinde kendini nasıl hissedeceksin?
Yada seni o.. olarak gören adamla bi hayatı paylaşabilecek misin?
Bence hacıyı hocayı geçin siz.. İstihare dinimizde vardır evet ama temiz bi niyetle ne çıkarsa onu yapıcam kabullenmişliğiyle senin yatman gerekir..
Hacılar hocalar müşterinin niyetine göre onları tatmin eder genelde anlıyor musun?
Aklını başına al güzelim, ezdirme kendini..
Allah yardımcın olsun canımm..

canımm kısmetinde varsa yaşının bi önemi yok . evliliğin genç yada yaşlı olmaylada ilgisi yok . doğru insanı bulmayla ilgisi var ve bu o insan değil . ilişkide saygı sevgiden önce gelir ... insan yarın eşi olacak çocuklarının annesi olcak birine bu denli küfür eder mi ?? sen bunları yutarsan daha büyüğünü duyacaksın . askerlik eminim zordur , seninde hataların vardır ama kimseyi bu kadar asagılatacak seyler duymaya mecbur bırakmaz . ayrıca hoca konusuna gelince geleceği Allah bilir .. o evde o adamla sen yasayacaksın , o hoca değil ....

bırak ya. madem istemiyorsun evlenme. ömür boyu sen çekeceksin o adamı. istemediğin evliliktense yalnız kalmak iyidir. ailen niye dert ediyor. maddi açıdan mı. sen çalışıyor musun. gerekirse tek başına yaşayabilir misin?

bende üzülme istiyorum.sevdiğine kıyamaması bakamaması gerekrken insanlar nasıl byle yapar?anlayamamakla birlikte dikate alınmıcakbişey değil bencede.hep söylüyorum sen olmazsan o oğlanın hiçbi önemi yok!sen kesnikle kendi kıymetini bilmek zorndasın ! bi tane hayatın var onu ziyan edemezsn...annemle abam ayrıldıgından 22 sene sonra biliyorum yani olmaynca olmayacagını.ii düşün karar ver hele ki sen evlenmektensoguduysan..Alahım akkında hayrlısını versin inşAllah.bende inanıyorum elhamdülillah,biliyon ki önce istişare sonra istiare derler büyükler.iice düşünür tasınır karar veremezsn istiareye yatrsın.sen bolu boyunca bi düşün,aklında calana artıları varsa sans verip krarsız kal yani hep eksisi varsa mantıksızsa hep hareketleri deli cesaretiyle evlenmene Allah rasulde razı olmazdı die düşünüyorum.

Hocalar üfürükçüler "evde kalacak" dedi diye, akraba konu komşu dedikodu yapacak diye hayatını kepaze etme sakın. Üzerindeki baskıyı anlıyorum, kolay değil direnmek. Ama direnirsen hayatını kazanacaksın. Sana bunca psikolojik şiddet uygulayan bir adamla üstelik yaşadığın sıkıntının farkındayken ve onu istemiyrken evlenme. Varsın annen baban bir süre kızsın küssün. Sen evlatsın nasılsa barışırlar, sonsuza kadar sürmez. Ama şimdi sözlünden ayrılamazsan ileride boşanma ihtimalin de yok. Annenin babanın küslüğü sonsuza kadar sürmez ama bu çile ölene kadar sürer eğer onunla evlenirsen. Genceciksin. Tazcik çiçek gibisin. Yazık etme kendine, soldurma kendini.

canım bak evlenince herşey daha ileri derecede oluyor. iyisi de kötüsü de. o yüzden evlilik öncesi olan kötü olayların aynıları ve daha fazlalarının evlenince devam edeceğine emin olabilirsin. şimdiden kurtul!!!!

sana sınırın dahaı olsa bıle o....pu dıye kufur eden bırısyle evlenecegıne hocalalrın dediği gibi eve kalsan daha hayırlı olur bence geleceği bır tek RABBİM bilir oda haıyrlısını nasıp etsın hakkında dıyorum

Bu adamla evlenirsen bile bile lades dersin, yani sonuçlarına katlanabilirim derseniz bence evlenin , bana psikologum öyle dmeişti :) Düşündüm katlanamayacağıma karar verdim

Bu adamla evleneceğinize evde kalın daha iyi
Ettiği küfürler yenip yutulacak cinsten değil
ayrıca sana o... demiş adam
daha ne asker psikolojisini bahane ediyor anneniz
yok psikolojisi bozukmuş falan
o küfürü hiç bir bahane edilmemiş saydıramaz size
yol yakınken kendinizi kurtarın bence
her kavgada size ağıza alınmıcak küfürler eden
el kaldıran adamla bir ömür geçirilmez.

Son düzenleme:
kusura bakma canım ama yıldız falı vs. şeylere neden baktırıyor ve inanıyorsunuz anlamış değilim şimdiden bunu diyorsa evlenince seni dayak manyağı yapar.
benim eşim çıkarken ve nişanlıyken beni yere göğe koymaz, bir dediğimi iki etmezdi. sonuç: adamın içinden küçük rambo çıktı:2::2: bence yol yakınken ayrılman en güzeli olur. hakkında hayırlısı olsun inşallah, iyi düşün.

demek ki yüzünüze tükürse hoca yarabbi şükür dedirticek size

saygı olmadan olur mu yahu ne hocası ne falı....anneniz de çok ilginç geldi bana yani bana erkek arkadaşım o... diycek annemde asker alttan al diycek ha vallahi yok öyle bi dünya

ben erkek arkadaşımla ne kavgalar ettim ama ağzından bu zamana kadar o küfürlerin bir tanesini bile duymadım...
karakter meselesi bence..

telefonda o küfürleri eden insan evlenince neler yapar hayal bıle edemıyorum..
boşver aılenı ve akrabalarını, kim neyı ısterse onları söylesın
ileride kucagında bır bebekle dönmen daha mı hayırlı olacak aılen için??
aılen, elalem ne der , derdine düşmüş resmen...
sen ayrılığı ciddi ciddi düşünüyorsan vardır kalbinin bir bildiği..

yıldız falının ne kadar günah olduğunu biliyormu acaba anneniz????
sadece yıldız falı olsa neysede tüm fallar günahh
ve Allah istedikçe o falda çıkanları saniyede değiştirir ki zaten falların hepsi tutmaz tamam bazen çıkıyo bende baktırıyorum ama %100 çıktığını hiç görmedim.....
İstihare olayına inanırım ama bunun sadece senin yapman gerekiyo baskalarının değil kendin niyet etmen gerekli.Bence biraz kafanı topla düsün hem baskıdan böyle düsünüyorsun hemde sevgilinin dengesizliği yüzünden.Ettiği küfürler hiç hoş değil evleneceği kadına o...u dmek ne demek ya...eğer olurda evlenirseniz bigün konusunu aç D pek tavsiye etmiyorum ama lafın altında kalmamak icin ) bir o..uyla evlendin de bakalım bidaha küfür ediyomu

Ben
Annenin hocaya gidip önü cok acık cok mutlu olucak ayrılmasın dıbı seylerı hocanın soyledıgıne degıl ,annenın uydurdugunu düşünüyorum.

Netıcede bu ayrılıgı ıstemeyen annen degıl mı ? neden boyle bı masum ,toz pempe (ona göre) yalan söylemesin ???
Benım ılk aklıma bu geldi.
Madem konu komsuya akrabalara rezil olucak ...

Bı de anlamam bu olayı yanı ,sen konu komsuya rezıl olucaksın dıe dıye kızını hibe ediyosun
Ayrılmakda evlenmek kadar normal bişey..
Eğer sana saygı duymuyosa ardından ne sevgisi gelir ne baska bişeyi

Önce saygı...

canım bugün sana bağıran küfür eden el kaldıran insan kimbilir yarın sana neler yapar lütfen kendini ezdirme sana tavsiyem bu dışardan böyle konuşmak kolay ama kendini harap etme bu insan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…