Sözlümün küfrü :'((

akrabalarıma rezil olacağım diye baskı altında evlenme. sonuçta senin hayatın akrabaların değil. akşam kocandan küfürler işitip dayak yediğinde akrabaların yanında olmayacak. bir de öyle ortamda nasip olursa çocuğunu büyüteceksin. yazık değil mi? cehennem gibi bir evliliğe katlanacaksın. sonra belki ayrılacaksın. dul diye belki dışlanacaksın. bekar bekar otur daha iyi bence evinde. ilerisi için daha büyük sorun görüyorum ben. ayrıca evlenmem lazım psikoloji ile yaşarsan evlenemezsin. rahat olursan elbet bir gün olur diyip kapılarını kapatmazsan ama diretmemek kaydıyla nasibin seni bulur. inanma hacı hocaya sen kendi hayatına bak.

valla bunu yazdığını görünce hatırladım seni ve psikopat aileni
sözlünü sakın kurtuluş olarak filan görme
yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın
yapman gereken sözlüne tekmeyi basıp ailenden de uzaklaşman
ayrı eve çık

canım kaba-saba, küfürbaz, ağzından çıkanı kulağı duymayan bir insanla ömür yürümez.

herkes kaç tanesiyle geziyo canı istemiyo bırakıyo. sen namusunla sözlenmişsin ve böyle bir yüzünü görmüşsün. laf söyleyen olursa da usturuklu bir dille neden ayrıldığını söylersin.

istihare önemli evet ama istişare (fikir alışverişi) daha önemli. istiharede güzel görünür ama istişarede olumsuz bakılırsa istişareyi tercih edin diyorlar "gerçek islam alimleri" belli ki annen üfürükçüye gitmiş. ciddiye alma sen söylenenleri. kalibini dinle sana en doğrusunu o söyleyecektir. yaşını da problem etme. benim bir arkadaşım var. 31 yaşında. şimdi bir adamla sözleniyor. subay, yakışıklı, nazik. Allah sana da öyle birisini nasip etsin inşallah.

o ne ya y..kk kafa filann napıyosunuz siz yaaa dönün hemennn o yoldan birde os.ppu haaa vayy pislik insannn.bende böyle küfürlü erkeklerden iğrenirim muhabbetimi keserim.DÖNÜN DÖNÜN DÖNÜN..örneklerini çok gördüm bir insanda saygı yoksaaa hizaya getiremezsinizzz!!!! ne demek evde kalıcam.ya böyle düşünmeyin.allah da sizi tek yaratmamıştırya?!! BİRDE İSTİHAREYE YATIN BENCE O KİŞİNİN SİZİN İÇİN HAYIRLI OLUP OLMADIĞINA BAKMAK İÇİN.bir hikayede okumuştum kız istihare yaıyo ve rüyasında ıspanak ve yoğurt görüyo.seviniyo ve evleniyo.ama mutlu olmuyo.bunun nedeni ise rüyasında gördüğü şeyin birbirine zıt olması.yani ıspanak sıcak yoğurt soğuk.o kız da rengine aldanıp gördüklerinin hayırlı demiş.aklınızda bulunsun böyle yaparsanız.bazen rüyada zıt şeyler çıkar.renge pek inanmayın!

onla evlenecegıne hiç evleme.... sonra dıyolarkı nıye kadınları eslerı dövuyo ölduruyo...... balık bastan kokar güzelım rabbıme sıgınnn karsına daha ıyılerı cıkar ınsallh... fala fılanda ınanma...... eger dını ınancın yuksekse gaybı allah(c.c)den baskasının bılemeyecıgını bılıyosundur........................

Annenin bu konuya yaklasimi "yeter ki evlen ne olursa olsun"

Valla ben anneye kizdim en cok. Bulunmaz hint kumasi mi bu adam? Kufurler yenecek yutulacak seyler degil.

O istihareye yatiyorum diyen cincilere de inanma sakin. Valla ne yalan soyleyeyim annenin uydurmus olabilecegini bile dusunuyorum. Bu iliskide hayir olmadigini gormek icin istihareye yatmaya luzum yok.

Sen sadece bi iki küfürünü yazmışsın

Bu boyuta gelene kadar neler konuşuldu tartışıldı söylendi kimbilir
İllaki sende ona söylemişsindir birşeyler....

Sebep her ne olursa olsun
Aşkından ölsende
saygının olmadığı bir ilişkide sevgi olmayacağı fikrini sonuna kadar savunuyorum..

Defalarca şaşırarak okudum konunuzu..

1- Dini konularda inancm yüksek deyip ' fal ' a nasıl inanıyorsunuz anlamadım.. Fala bakan da baktıran da cehennmiliktir diye hadis var ve falın dinde yeri yoktur ve şirke girer..

2- Annenize sözlüm bana ' O.... ' dedi diyorsunuz .. annenizde gayet normal karşılayıp ' askerde morali bozuktur ' diyor.. O halde umarım bir daha morali filan bozulmaz..

3- Ve siz hala ona ' sözlüm ' diyorsunuz ' Millet ne der ' , ' Falda ki gibi kısmetim kapalı ve evde kalırım ' gibi bozma gerekçelerle...

Son düzenleme:

Arkadaşın dediği yıldızname sanırım Kuranda geçiyor diye yazdı :)) Fakat hiç birşey kesin değildir.
Anneye gelince biraz eski kafa kesimdeler galiba ele güne rezil olmayalım devrindeler.
Yazan arkadaşımızda muhtemelen biraz evde kalmaktan korkuyor da bunu falda çıktı orda çıktı burda çıktı diyerek dile getiriyor.
Allah sonlarını hayır etsin. :)

Son düzenleme:
şimdi sen bu durumda evlenirsen bi de boşanmaya kalkarsan kimbilir millet neler diyecek...
bakma kimsenin lafına konuşsunlar....
sen kendi mutluluğunu düşün herşeyden önce....

istihareye yatmak tamam da dini inancınız yüksekse fallara inanmayın geleceği Allah'tan başka kimse bilemez sizin de bildiğiniz üzre. istihareye kendiniz yatın bence. ama şöyle de bişey var ki daha evlenmeden küfür eden el kaldıran evlenince kaybetme korkusu azalınca kim bilir ne yapar ?

Şöyle bir şey var. Kaderinde senin onunla evlenip kötüde olsa yaşaman gerekiyorsa hocaların öyle görmesi veyahut gördüklerini düşünmeleri normal. 28 yaşında olduğunu okudum kusura bakmada sen kendi kendini öldürmüşün. Ne alaka 40 yaşında 60 yaşında evlenenler ne ?? Ayrıca ben 2 kez asker bekledim.Ve maalesef ikinci beklediğim sözlümdü. Çok değişti ve olmadı.

1- Sana bugün küfür eden el kaldıran evlenince gerçekleştirir.
2-Doğduğun güne lanet eder ya bi çocukla ya da çocuksuz iki sene sonra dul kalırsın.
3-Kaderimdir diyip katlandın ama kocan seni her fırsatta aldatıyor olacak.Ve sen bunu bile bile acı çekeceksin.
4-Annenler hoca demişti ama kızım kendi kararın biz baskı yapmadık diyecekler.

Tek yapman gereken şey ise madem inancın kuvvetli namaz kılıp bol bol dua edeceksin o zaman allah senin için hayırlısını verecektir.

ŞİMDİDEN BÖYLEYSE İLERDE NASIL OLUR DÜŞÜN
EVLİLİK SÖZLÜ OLMAYA BENZEMEZ
AİLE TERAPİSTLERİ NİŞAN ALIŞVERİŞİN DE BİLE ERKEK ANLAŞILIR DİYOR MESELA GELMEDİ lışverişe AŞAĞIDA BEKLEDİ O ERKEK SENİN YANINDA OLMAYACAK DEMEK

o yüzden ben ayrıl diyemem ama o küfürleri yeme en azından göstermelik ayrıl ki aklı başına gelsin barışmak istersen barışırsın biraz burnuınu sürters,n dönmek istersen dönersin ayrılınca anlaşılır sevip sevmediği ilşkisine sahip çıkıp çıkmadığı

ama ben yapmazdım öyle birsiyle ilerde daha beter olacak

ben olsam büyük konuşmayayım ama derhal ayrılırdım bi dk bile durmazdım

laflara bak yaaa

öyle hacı hoca diye geçinenlere de inanma lütfen.!!

her şey ortadayken istihareye yatılmaz ki öyle cnm yaaa her şey belli zaten

ömür boyu mutsuz mu olmak istiyorsun evlilik dediğin iki dakkalık iş ama gerisi bi ömür çekilecek

bu adam ilerde daha beter de söver,döver de olmadık şeyleri yapar.tek sana değil çocupğunuz oldu diyelim ona da yapar!aynısını

bunu kaldırabilecek msn?ne için kim için heba etceksin hayatını senden değerlisi yok

annen babansa senin yanında olmalı isterse 70 yaşına kadar yanlarında yaşa bu böyle olmalı evlatsın sen sonuçta

Allah'tan annenıze akıl fıkır , sizede mantık ıhsan eylemesını dılıyorum ..
Hacı hoca takımınınıda Allah bıldıgı gb yapsın ..
Size o.. dıyen bır adamın karısı olabılcek bir kısılıge sahıpsenız bizim yapabılcegımız hıcbısey yok malesef ..
Az buz bır lafmı bu Adam olan erkek koynuna alacagı kıza o.. der mi ya ..
La havle .. Ne gunlere kaldık ..

Canim sana saygısı olmayan birinden gercekten iyi bir es olacağına inanıyormusun? Bende cok inanırım istihareye ama zaten istihareden önce istişare gelir,yani zaten kafanıza yatmayan birtakım olumsuzluklar varsa istiharede 10 kez hayirli çıksın onemli deil.ayrica istihare bedenle yapılan bir ibadet olduğu icin bunu senin yapman gerekiyor. İstiharede illa ruyada bisey görülecek diyede bisey yok,kalbine gelen ilhamdir bunun sırrı, bu yüzden sen yapmalısın baskasi deil.dini inancım kuvvetli diyosun ama falciya giderek Allahtan baska birinden gelecegini soruşturuyorsun, bu cok buyuk bir çelişki.Sen bence hacıyı hocayı bosver ve Allah'a biri aracılığı ile deilde kendin dua et sana dogru yolu göstermesi icin.Kufurbaz dolayısıyla günahkar biri ne kadar hayirli bir es olur biraz dusun, Allah akil vermiş, anneni cevreni deilde Allah'ın verdigi aklını dinle ve çareni dualarda ara.hakkinda hayırlısı olsun

Allah yardımcın olsun canım
bak sana ne diyeyim
benim babam annemi nişanlıyken dövmüş annem gençlik akılsızlığıdır demiş ses etmemiş
şuan 33 yıllık evliler ama sen bize sor.annem kapıyı 2 dk geç açsa bile kötü söz ağza alınmayan küfürler ve hatta 5 yıl öncesine kadar da dayak.annem bana hamileyken bile dayak yemiş.
tatlım nolur kendin için karar ver.yaşın hiç de geç değil yeni nesil hep otuzundan sonra evleniyor...anan baban konu komşu istediği kadar laf etsin umursama önüne bak kıyma kendine canım...

haklısınn senii anlayabiliyorumm.Bu küfürü etmesi bile benii çok kırıyor.Senin durumun benden de vahim nasıl değiştirilir bilmiyorumm.

Sadece ilk sayfayı okudum ama annenize hiç anlam veremedim.Nasıl oluyor da size o şekilde konusan biriyle evlenmenize izin veriyor.Evde kalacaksanız kalın mutsuz olmaktan iyidir.Benim annem kesinlikle öyle bir insanla evlenmemi istemez ve evde kaldın diye de baskı yapmaz.Bana evde kaldın demek çok mantıksız geliyor.Bana göre evlilik sevdigin insanla yaşamak aile kurmak için yapılır.Ama nedense toplulumuz hala evliliği farklı algılıyor çoğu insan evde kalmamak için evleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…