- Konu Sahibi dertli_simge
-
Ayrilmayacagina cok eminim ama ayrilirsan baba evinden de ayrilman lazim. Zira annen ve baban cok cok cahiller kusura bakma.
Sayginin olmadigi yerde kufur vardir. Sozlun gordugum kadariyla 'el iyisi'. Sana karsi saygisi olmayan biri ve nasil bir es olacagi da ortada.
Bana kalsa ayril derdim ama bana kalmayacagi icin umarim senin icin en iyisi olur diye dilekte bulunayim bari.
Hee bu arada evlenirken annenle babana bol bol kina vermeyi de unutma. Ne de olsa kuflu kizlarini evlendirmeyi basardilar..
sana ayrıl diyeceğim ama ailenin üstünde acayip bir baskısı var anne babana çok şaşırdım şimdiden seni savunmuyorlar evlenince de sahip çıkmazlar gibi geliyor bana
hakkında hayırlısı olsun canım
canım ailem beni çok fiştekliyor evlilik konusunda.. annem bir an önce evlenmemi istiyor, babam da öyle.. sözden önceyken bana imalı laflar ederler dalga geçerlerdi. kaç defa duydum annemden "küflü" lafını.. babam da aynı şekilde.. şimdi bir de emekli oldu her gün evde bana sarmaya başladı. sözlümle kavga edince arada "bir ilişki yi yürütmedin dimi, beceriksiz, çocuk seni şutladı" diye laflar ediyor kafayı yiyecek gibi oluyorum. gözüm kararıyor intihar falan etmek istiyorum.
bunun dışında akrabalar filan da beni konuşuyormuş anneme göre. ne zaman evlenecek, ne zaman evleniyor diye sorup duruyorlarmış. hatta evde kaldığımı ima filan etmişler. bizim çevremiz öyle, evlenebilmek, evde kalmamak büyük başarı gibi görülüyor. şimdi ben sözü atarsam, ağızlara sakız olucam yine: ((( babam beni aşağılıycak. annem aşağılıycak. cesur olamıyorum bir türlü.
.. dini inancı yüksek biriyimdir,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?