- Konu Sahibi lavienrose116
-
Bir araştırayım aile hayatı nasıl, hayat görüşü nasıl, ileride beni zora sokacak sıkıntılı işlere/kurumlara bulaşmış mıdır anlamında.
istedikleri kadar soruştursunlar, ne b.k yerlerse yesinler cümlesi çıktı.
İstediğim yorumu alıntılarım beğenmiyorsan konudan çıkBir de sadece işine gelen tek tük yorumları alıntılıyorbazı insanlar çok komik
sürekli inatla yorum yapıyorsunuz cevap yazmıyorum fikrinizi anladık niye saçma sapan sabote ediyorsunuz. Dalga geçeceksiniz diye arada yeni yazanların yorumları kayboluyor sizin fikrinizi anladık sabote etmeyin yeni bi yorumunuz yoksa konuya katacağınız bi şey yok çıkın konudan. Ne kadar lakayt bi sistemi var buranın sayfalarca dalga geçilip abuk yorumlar yapılıyor kimse bir şey demiyorAynı yorum içinde hem s.lak hem de b.k dediniz. İnanamıyorum. İlk defa duyuyorum bu kelimeleri
Ben kendisinin çekindiği bir şey olduğunu sanmıyorum. Benim sıkıntım terbiyesizce verdiği tepki. Daha önceki ciddi ilişkisi ağzından çıkan terbiyesiz bir laftan dolayı bitmiş. Bunu ilk duyduğumda herkese aynı şeyi yapmaz diye düşünmüştüm ama yapısı böyle demek ki diyorum artık. O kız kaldıramamış ben neden kaldırayımne olursa olsun bu şekilde tepki vermemeliydi. Zaten kendisi hakkında yaptığı işlere güvenseydi bu kadar büyük bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
sürekli inatla yorum yapıyorsunuz cevap yazmıyorum fikrinizi anladık niye saçma sapan sabote ediyorsunuz. Dalga geçeceksiniz diye arada yeni yazanların yorumları kayboluyor sizin fikrinizi anladık sabote etmeyin yeni bi yorumunuz yoksa konuya katacağınız bi şey yok çıkın konudan. Ne kadar lakayt bi sistemi var buranın sayfalarca dalga geçilip abuk yorumlar yapılıyor kimse bir şey demiyor
Ne terbiyesiz insanlarla dolmuş burası
B.k diyen var s.lak diyen var...
Hiiiiç alışık olmadığımız kelimeler
Ben zaten Türkiyede yaşayan bir bireyin eğer 2-3 yaşında değilse hiç kötü kelime duymadığına inanmıyorumtv de salak b.k vs demiyorlar ama her cümle sonuna yazarken aq koyup konuşurken de söylüyorlar
ne saçma salak davranış da demeyeceksek, ne b.k yerlerse yesinler de demeyeceksek bu sözler dilimizde neden var?
dün tv de tatlı hayat dizisine denk geldik eski bölümler
adama gerizekalı salak falan diyorlardı
ortada bira vardı
içki içme muhabbetleri vs vardı
dedik bunlar olağanmış eskiden
şimdi kötü örnek olmayalım, aman yalıtalım çocukları gençleri derken her şeyi yer altına ittik
tv de salak b.k vs demiyorlar ama her cümle sonuna yazarken aq koyup konuşurken de söylüyorlar
ne saçma salak davranış da demeyeceksek, ne b.k yerlerse yesinler de demeyeceksek bu sözler dilimizde neden var?
Şu ikisi arasında büyük fark olduğunu düşünüyorum
1. Dayın bok yesin
2. Ne bok yerlerse yesinler
Olay adamin cekindigi bisey olmasi degil.dusunsenize siz tum iyi niyetinizle evlenmek istiyorsunuz o kisiyi seviyorsunuz sozlunuzun anasi babasi bile degil dayisi sizi arastiriyor ve bunu duyuyorsunuz cok igrenc bi durum sozlunuz cok hakliBen kendisinin çekindiği bir şey olduğunu sanmıyorum. Benim sıkıntım terbiyesizce verdiği tepki. Daha önceki ciddi ilişkisi ağzından çıkan terbiyesiz bir laftan dolayı bitmiş. Bunu ilk duyduğumda herkese aynı şeyi yapmaz diye düşünmüştüm ama yapısı böyle demek ki diyorum artık. O kız kaldıramamış ben neden kaldırayım
Ben konuyu çok detaylandırmak istemedim ama detayı şu şekilde: bu araştıralım mevzusu öncelikle dayım ve babam arasında bir konuşma olarak geçiyor. Sözlüm ne b.k yerlerse yesinler diyor. Ben de babam için soruyorum babama ne b.k yerse yesin mi diyorsun sen diye. Evet diyor. Bunun üzerine telefonu yüzüne kapatıyorum. Sonrasında ben babana söylemedim dayını kast ettim diyerek yan çizdi ama sorduğumda böyle dememişti. Baba kısmını konuya yazmadım o yüzden. Şimdi de yorumlayın lütfen kim daha haksızŞu ikisi arasında büyük fark olduğunu düşünüyorum
1. Dayın bok yesin
2. Ne bok yerlerse yesinler
Ben konuyu çok detaylandırmak istemedim ama detayı şu şekilde: bu araştıralım mevzusu öncelikle dayım ve babam arasında bir konuşma olarak geçiyor. Sözlüm ne b.k yerlerse yesinler diyor. Ben de babam için soruyorum babama ne b.k yerse yesin mi diyorsun diyorsun sen diye. Evet diyor. Bunun üzerine telefonu yüzüne kapatıyorum. Sonrasında ben babana söylemedim dayını kast ettim diyerek yan çizdi ama sorduğumda böyle dememişti. Baba kısmını konuya yazmadım o yüzden. Şimdi de yorumlayın lütfen kim daha haksız
Ben konuyu çok detaylandırmak istemedim ama detayı şu şekilde: bu araştıralım mevzusu öncelikle dayım ve babam arasında bir konuşma olarak geçiyor. Sözlüm ne b.k yerlerse yesinler diyor. Ben de babam için soruyorum babama ne b.k yerse yesin mi diyorsun diyorsun sen diye. Evet diyor. Bunun üzerine telefonu yüzüne kapatıyorum. Sonrasında ben babana söylemedim dayını kast ettim diyerek yan çizdi ama sorduğumda böyle dememişti. Baba kısmını konuya yazmadım o yüzden. Şimdi de yorumlayın lütfen kim daha haksız
Abim terorle mucadelede komiser. Esinin babasiyla babam 3. dereceden kuzen. Ayni koylu sayiliriz. Kizin annesi de bizim oralardan. Tum sulaleye bizi sordurmuslar. Hic sallamadik bile.
Ben evlenirken annem babam, komsular, ev sahibim, is arkadaslarim kisaca herkes esimi sorusturdu kendi capinda. O da hic sallamadi. Hatta o kadar guzel seyler duyduk ki sasirmistik.
Bu kadar abartilacak bir sey yok. Insan evladinin uzulmesini ister mi hic? Nice proflar eslerini dovuyor, guvenlik sorusturmasi ne ki? Insani en iyi cevresi bilir ve tanir. Guvenlik sorusturmasi teror vb. var mi diye bakiyor. Butun polisler askerler geciyor. Ama bu iyi bir es olabilir anlamina gelmiyor.
burada yerden göğe kadar haklısınız
ama konuda adamın terörle ilintisi araştırıyor, sorun burada
çevreye saygılı mı sevgili mi değil de farklı bağlantıları kurcalanacak
mesela üst komşunun oğlu evlenecek olsa ve bana sorsalar 3. kattan kaldırıp kocaman halıları aşağı çırpıyor diyeceğim
karşı taraf bunu olumlu mu olumsuz mu görür onu bilemem :)))
ama iş arkadaşımın idari konumuna dair bir şey sorsa beni ilgilendirmez der geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?