sözlümün yalanları :(

mmousee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.420
1.246
248
....................................

Son düzenleme:
canım böyle bişey için yalan söylediğine göre bi pislik var işin içinde gibime geldi. şimdiden yalan söyleyen ilerde daha neler yapmaz.
Ayrıl demiycem ama iyice emin ol bence yoksa sonra çok başın ağrır benden söylemesi

amacım hemen ayrılmak değil zaten. ama yalan söylemesi beni çok tedirgin etti emin olmadan asla evlenmem

yalan olduğundan emin misin, ben anlamadım.

facebook hesabına girmiş olduğunu öğrenince çok sinirleneceğini biliyor belki, olay büyümesin diye yok dedi. birkaç kızın profiline baksa ne olur yani, onlarla konuşmaması gereken bir şekilde konuşmuş mu? senin kabul edemeyeceğin şey kızlara bakması mı? insan merak eder, kıza da erkeğe de bakar. bunu zaten hiçbir yerde engelleyemezsin.

yeminler etti diyorsun, belki kendi girmedi de şifresini bilen bir arkadaşı var. dondurulan hesapla şifreyi girdin mi zaten anında açılıyor, zor bişey değil. zaten şu ilişki başlayınca facebook hesabını kapatmaları anlamıyorum. birilerinin sana ulaşmasını istemiyorsan hepsinin ayarı var, mesaj alımını kapatırsın, duvarı kapatırsın, arkadaş taleplerine kapatırsın... madem hesabı kullanmak istemiyorsun, dondurmaz silersin.

böyle bir şey için yalan söylüyorsa haklısın, evet saçma ama bence kafaya takılacak, büyütülecek bir olay değil.
ama o bi sebeple yalan söylüyorsa tüm suçu ona yükleme, bir de dönüp kendine bak derim.

face i kapama sebebimiz kıskançlık değildi ki birlikte fotolarımız vardı sevgiliyken ailemden birileri görmüş sorun olucana kapatalım dedik. herhangi bir yanlış olaydan dolayı değil yani. girip baktığı için tabiki suçlamıyorum benim derdim bu kadarcık şey için bana yalan söyleme ihtimalinin olmuş olması. az önce konuştum geçmişi silmiş neden dedim bidaha konu açılmasın diyeymiş. bu zamana kadar bana yalan söyledinmi dedim söylemişimdir ama hatırlamıyorum nedn olduğunu dedi. kafamı kurcalayan tek şey yalan söylenmiş olması yanlış anlaşılma olmasın. bu arada dün akşam ikimizin face inide açtım. rahat gir gizli saklı girme dedim.

eğer kızların profiline baktıysa sende yeni bir hesap aç bakalım yemi yutacakmı aklında soru kalmasın

eğer kızların profiline baktıysa sende yeni bir hesap aç bakalım yemi yutacakmı aklında soru kalmasın

ya öyle bir ihtimal hiç olmadı olamazda şifrelerimiz var çünkü cesaret edemez. ya kızlar bana büyütüyosun yok bişey falan deyin. özel günümdeyim bugün çok duygusal yda sinirlede yaklaşıyo olabilrim bilmiyorum

cnm işin içine yalan grnce gerisi geliyor..ben de yaşadım bunu..bana yalanlar söyledi,ben girmedim face'ye arkadaşlarım giryor falan dedi..ama sonunda beni aldattgnı öğrendm..dikkat et..Bence yalan girnce gerisi katlanarak gelior..sonra daha cok üzülen biz oluyurz..baştan yalan yakalynca affettmemek gerek..ben affettm pişman etti beni

hic bosu bosuna kendine olay yaratma
ölesine acmis bi meraktan bakmis olabilir
ben bazen hic sevmedigim insanlarin profiline bile bakyiorum
demek degilki onlarla iltibata geciyorum yada gecmek istiyorum
merak sadece
sevdigin insan ve sözlün ona güvenmelisin bence
böyle ufak tefek seyler icin adama yeminler etttiricek kadar üzerine gitme

ona çok güveniyorum aldattığını hiç düşünmedim düşünmemi gerktiricek bi harekette de hiç bulunmadı hep dikkatli özenlidir. ama hayatta tahammül edemicem şeylerden biri yalan bu beni korkuttu ya devamı gelirse diye. sanırım genel durumda uzatmamaı öneriyosunuz arkdaşlar birazda olsa rahatladım.

evet büyütüyorsun bence facebook acıp bakmasında ne var amaaaaaaaaaaaaaaaaaa bakıp bakmadım diyorsa o zaman otur bir düşün derim yemin ağızdan öyle kolay cıkmamalı

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Bu nedenle konu "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

bencede bu oalyı büyütme belki senin tepkinden korktuğu için yalan söylemek zorunda kaldı ama temkinli davran kesinlikle emin olmadan evlenme

yine mi facebook böyle basit bir şey için yalan söylediğiini düşünüyorsan vardır altında mutlaka bi kötülük erkeklere göre yalan söylemek çok basit

cnm boşu boşuna kuruntu yapıyorsun. çocuk girmiş olsa bile senin üzülmemen için girmedim demiş. ne var yani bizde kapadık facelerimizi ama bende arada bi açıp bakarım kim ne durumda diye. sonra hemen kapatırım. bence abartma. tamam yinede tepki göster bu durumdan hoşlanmadığını bilsin ama abartma

:) kendimce kuruntu yapıyorummu acaba dedim cidden öyle sanırım uzatmanın anlamı yok. zaten ona inanmam içn elinden gelen herşeyi yapıyo aklımda soru kalmaması için ne istersem yapıyo fazla üstüne gitmemek lazım

tatlım söz ne demek yani tanımaya söz vermek demek.söz herşey değilki ne var yani tanırsın olursa olur olmazsa olmaz.ben derim olayı iyicene anla ama sözlüne çaktırma belli etme.düşündüğün gibiyse yol ver hiç bekleme.canım benim bak kendini üzmüşsün ne belli yarın bu üzüntülerinin sonu gelip gelmiceği.sen hesap aç başka bi tane dene bence.hatta şifresini bi şekilde tahmin yoluyla kır falan hatta msn şifresini iste faceye gir şifremi unuttum bölümünden o adrese mail gelsin orda tekrar facesini aktifleştir.yani 3 hafta boyunca arkadaşımı giriyomuş üst üste anlamadımki.canım ben yalan yere yeminler eden erkekler gördüm ama çok dürüstlerinide gördüm.ayrıca ah ah ben olacaktmki şimdi hafiye gibiyidir evelallah.hemen anlardım omu girdi arkadaşımı diye.:26:

ya aslında oda girse bnim için sorun yoktu. ssanırm ben çok tepki göstericem zannetti sakıncalı bişey yok normal arkadaşlarının profillerine bakmış kuzeninin falan aradada 2 3 kız vardı biri yazmıştı burda bizlerde bakıyoruz doğru. başta hemen kabul etse belki biraz kızar ama uzatmazdım ama yalan yere yemin ettiğini ve yalan söylediğini düşündükçe beni aptal yerine koyduğunu düşünüyorum. ikimizin face inide açtım öyle hafiyelik yapmama gerek yok bütün şifreler bende zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…