- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
bu arada dün akşam o kendi arkadaşlarıyla ben kendi arkadaşlarımla çıktık gece beni eve bırakmak için geldi. teline bir msj gelmiş onu söyledi bana baksana abuk sabuk bi msj gelmiş tanıyomusun noyu dedi. çok güzel bir iyi geceler msjı. numarayı aradım açmadı. sabah tekrar aradım kim olduğunu sordum sen kimsin ki dedi akşam sözlüme msj attın dedim ona sor o zaman kim olduğumu dedi oda bilmiyo dedim bi ara sor bakalım biliyomu bilmiyomu d edi pat suratıma kapadı teli. neye uğradığımı şaşırdım. face olayından sonra busözlüme sordum o aramış kızı kimsin demiş oda yanlışlık oldu falan demiş kız beni aradı sonra özür diledi yanlış anlaşılma oldu dedi. iki olay üst üste gelince şizofrene bağladım. sözlümde huzursuzum ne olur uzak durma diyo ama ben nasıl davranıcamı şaşırdım
öncelikle seni çok iyi anladığımı belirteyim bu durumu bende sende herkeste yaşayabilir ben olsam umursamazdın bana eskiden hep yanlış msj gelirdi sölerdim erkek arkadaşıma ama yığpratmaya yetiyor insanı, bence seni sevmese senle sözlenmezdi insan sevmediği için neden zamanını harcasın faceyi açmış kapamış bakmış etmiş bu adam senin yanındamı sana değer veriyormu önemli olan o bence ama yalan konusunda ciddi bir şekilde konuşmalısın.
yalan söylemesine gelince kızcağından korkmuştur onu bırakacağından bile korkmuştur ama yalan sölemek haklı göstermez kimseyi ne ederse etsin haksız olan o, seni karşısına alıp faceyi arada açıyordum bakıyordum ne var ne yok diye demesi lazım. üstünü örtmemeli bu yaptığının yalanını saklamamlı dünyanının sonu değil ama şimdi böyleyse ilerde üstünü herşeyin kapatır.
tekrar konuştuğum zaman yalanını sürdürmüceni nerden bilyim hoş yalanmı onuda bilmiyorum ama kuşkusu bile mahvediyo insanı. sanırım bu olaylrın bu seferlik üstünü kapamalı ve unutmalıyım. bir daha olursa o zaman gereğini yapmalıyım offf off
ay bu süphe insanın kalbine girmeye görsün en cok kendine zarar veriyor.bence gereksiz bir şüphe.belki yalan söylemesi sizin bazen cok kücük seylere bile fazla tepki vermenizdendir.o da bu sebepten dolayı olay cıkmasın istemistir, ilişkinize zarar gelmesin istemiştir.korkutmamak gerek insanları yoksa yok yere yalan söyletmekten baska bişeye yaramıyor bu yaptıgımız.face ten birkac resim bakması bir sorun degil bence.insan bir arkadasının fotolarına bakarken ekleyenden falan baska birininkine de bakmıs bulunuyor bazen.bu arada mesajı size göstermesi bişey saklamadıgını gösteriyor.eger seviyorsanız cok cabuk harcamayın bence sözlünüzü...
Cook sevindim:)))))bu arada sözlünüzle birlikte nice mutlu yıllara insallah:)
ya öyle bir ihtimal hiç olmadı olamazda şifrelerimiz var çünkü cesaret edemez. ya kızlar bana büyütüyosun yok bişey falan deyin. özel günümdeyim bugün çok duygusal yda sinirlede yaklaşıyo olabilrim bilmiyorum
bugün benim doğum günüm dün gece itibariyle olanları unutmaya karar verdim zaten bugünden itibaren eski halimize dönmek istiyorum. bende ona uzak kaldığım zaman huzursuz oluyorum çünkü. umarım tekrarı yaşansmaz. tşekkür ederim
bugün benim doğum günüm dün gece itibariyle olanları unutmaya karar verdim zaten bugünden itibaren eski halimize dönmek istiyorum. bende ona uzak kaldığım zaman huzursuz oluyorum çünkü. umarım tekrarı yaşansmaz. tşekkür ederim
Ya canım o kadar da büyük bi problem değil senin kızacağını düşündüğünden öyle söylemiş olabilir. Hem şu face muhabbeti yüzünden yapılan tartımaları anlamıyorum gözü dışarda olsa 2,5 sene seninle birlikte olmaz bi kere ve sözlenmez kaçar. Açık dursun hesabı ne olacak sende aç geriye artık sözlüsünüz nasılsa fotolarınıza laf edende olmaz olursa da ayarları var yanii sorun yaratan kişilerin fotoları görmesini engellersiniz. Bakmasında bişi yok bence tanımadığı kızlarla face de tanışmış konuşmuş desen tamam çok büyük bi hata bence.. Ama sadece profile baktı diye güvenini yitirmen yanlış.. Allah korusun ne sorunlar var çözülmeyecek problemler yaşamayında... Bence dediğim gibi açın facelerinizi ilişki durumunuzu nişanlı yapın zaten gören kızlar da yaklaşmayacaktır. Seninde için rahat eder kolayca takip edersin sözlünü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?