sözlüyken müdürüm teklifte bulundu

Candan Duru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2025
12
12
3
22
Üç aydır sözlüyüm evlenmeyi düşündüğüm erkek köye ailesiyle tanışmaya götürdü. Genel olarak güzel geçti ama köyde yaşamak istediğini söyledi ve ben daha üniversiteye devam ediyorum hem eğitimim aksayacak hem de köyde yapılacak bir şeyler yok onu çok seviyorum bu konuda çok ısrarcı köyden döndüğümüzde bu konuda tartıştık tartışma çok büyüdü ama onu seviyorum o da beni seviyor sonrasında stajda emre vardı emreyle konuştum bunları eşimi haksız buldu genç güzeldi olduğumu söyledi teşekkür ettim gözleri yaşardı anlam veremedim staj yerimdeki müdürüm ofisine çağırdı kulak kabartmış emreyle sohbetimize ve bu konuları konuşmak için yemeğe çağırdı beni ne yapmalıyım konuşmaya çağırdı iyi niyetli gibi

Niye anlam veremediniz sizden hoşlanıyor belli ki.Müdür de erkekse eğer sözlünüzün rakibi çok zaaaaar

Watpad kapanali ergenler hikayeleri ni buraya yazma başladı yok olmamis biraz daha geliştirilmen lazim kendini

Emrenin konuyla hiçbir alakası olmamasına rağmen küçücük konuda o kadar çok emreyle ilgili gereksiz detay verilmiş ki konu sahibi zorla bize “emre sana aşık baksana gözleri bile dolmuuuşş ” dedirtmeye çalışmış.

yapacak başka yorum bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…