- 23 Aralık 2012
- 8.182
- 55.294
- 748
- Konu Sahibi Candan Duru
-
Daha çirkinini okumamıştımÜç aydır sözlüyüm evlenmeyi düşündüğüm erkek köye ailesiyle tanışmaya götürdü. Genel olarak güzel geçti ama köyde yaşamak istediğini söyledi ve ben daha üniversiteye devam ediyorum hem eğitimim aksayacak hem de köyde yapılacak bir şeyler yok onu çok seviyorum bu konuda çok ısrarcı köyden döndüğümüzde bu konuda tartıştık tartışma çok büyüdü ama onu seviyorum o da beni seviyor sonrasında stajda emre vardı emreyle konuştum bunları eşimi haksız buldu genç güzeldi olduğumu söyledi teşekkür ettim gözleri yaşardı anlam veremedim staj yerimdeki müdürüm ofisine çağırdı kulak kabartmış emreyle sohbetimize ve bu konuları konuşmak için yemeğe çağırdı beni ne yapmalıyım konuşmaya çağırdı iyi niyetli gibi
En iyi cevap seçilmeli geberdim gülmekten
Ve bunun Emreyle ne ilgisi var?Müdür neyi itiraf edecek Firdevs Hanım ?
Gözleri doldu ne ağlaması ayolAy canı sıkılan ergen fake konusu, hani erkek arkadaşındı kız ne ara kocan oldu
“Emre eşimi haksız buldu” ay ne önemli bir üzüntü nedeni ağladı mı gözleri mi doldu
Ben daha çirkinini de yaşadım amaDaha çirkinini okumamıştım
Sen üniversite okuyan öğrencisin. Müdür ne müdürü? Yemekhane müdürü mü absbssjsk
Yukarıda yazdım staj yapıyorum diye stajımı yaptığım şirketin müdürü?Sen üniversite okuyan öğrencisin. Müdür ne müdürü? Yemekhane müdürü mü absbssjsk
İsmim tabii ki candan duru değil böyle bi platforma kendi adımla üye olacak halim yoktu herhalde. Annemin adı Candan çok yakın bi arkadaşımın soyadı Duru?? Ne var bunda????İsmin bile ben fake im diye bağırıyor biraz geliştir kendini kuzucum candan duru ne
Ay ne bileyim her yerden çıkıyor Emre son zamanlardaİnsan hiç mi kitap okumaz, onu geçtim hiç mi film izlemiyorsunuz. Giriş gelişme sonucu da geçtim Emre ne alakaparagraf başında bekarken sonunda nasıl evlenmeyi başardın
Ay kediniz ne tatlı ayrıcaaİsmin bile ben fake im diye bağırıyor biraz geliştir kendini kuzucum candan duru ne
Ay ne kadar romantik Yarabbim.Gözleri doldu ne ağlaması ayol
Ay pardon daa hanımefendi ofis zaten afedersiniz döt kadar. Bardağa falan gerek yok yaniAy ne kadar romantik Yarabbim.
Müdürün telekulak çetesinin ele başı olabilir mi? Çay bardağı ile mi dinlemiş duvardan duvara
Konunda döt gibi canım benim…Ay pardon daa hanımefendi ofis zaten afedersiniz döt kadar. Bardağa falan gerek yok yani
Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun senin evin yok ki diye muge anli geldi aklımaEmre hangi eşini haksız buldu senin eşin yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?