- Konu Sahibi misssunshine86
-
MErhaba kızlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum çünkü gerçekten başkalarının fikirlerine ihtiyacım var. Sözlüyüm ama sorunum şu ki sözlüm öğrenci ben çalışıyorum. Bundan 2 sene önce sevgiliyken o da ben de öğrenciydik ancak ben onu 3. sınıf zannediyordum ilişkinin başlarında aslında gerçekten de 3. sınıfmış ama alttan bir sürü dersleri oldugu için bir türlü okul bitmemiş.Bunu sonradan öğrencim. aradan 2 sene geçti ben mezun oldum üstüne yüksek lisans yapıyorum ve çok da iyi bir pozisyonda işe girdim.Ama o hala öğrenci. Geçenlerde okul şifresiyle baktım ders durumuna tam 2 yıl sonra bitecek okulu.Eskiden olsa belki çok dert etmezdim ancak şimdi artık ciddi ciddi düşünüyorum ne olacağız biz diye. Çünkü artık benm ailemin de sabrı kalmıcak o zamana kadar.Bunun askerliği var iş bulması var. Off Offf.. Zaten şimdiden ailem sen çok güzel bi işte çalşıosun o daha okuyor ne olacak böyle demeye başladı. Çevremden de hep soruolar ne zaman bitecek, düğün yokmu daha diye. Bense onu seviyorum ama aramızdaki bu fark bizi nereye götürür bilmiyorum..
Aslında ailelere duyurmamak gerekiyordu. Benim ailem sevgilim oldugunu duyup da tamam hadi siz sevgili gibi gezin diyecek insanlar değiller. Annem de hayatta babamdan bir şey saklamaz ve benim sevgilim oldugunu buldugunda ben söylemedim resmen buldu çünkü, bunu babamla paylaştı. ayrıca bizim evlerimiz sözlümde çok yakın. sözlüm de beni ister istemez görmek istiyor. Küçük yerde de yaşıyoruz , babam da yanyana görüldüğümüzde laf olur die hiç değilse söz yapalım dedi. bu yuzden söz yaptık.
evet aynen öyle. Hep özendim annesine erkek arkadaşını anlatan ve bunu normal olarak karşılayan ailelere. ve sözlüm benm ilk erkek arkadaşım. Anneme hala diyorum keşke anlatmasaydın diye. Çünkü sadece bu da değil sorunum. Artık işin içine aileler girdi ya resmen 2 aile yaşıyoruz ilişkiyi. Yapılan herşey göze batıyor. Bizim bir tartışmamızda biz unutup barışsak bile ailem unutmuyor. Şimdi ayrılsam da sözlüsünden ayrılmış kız olacağım. Gerçi ayrılmak da istemiyorum ama. Bilmiyorum işte
MErhaba kızlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum çünkü gerçekten başkalarının fikirlerine ihtiyacım var. Sözlüyüm ama sorunum şu ki sözlüm öğrenci ben çalışıyorum. Bundan 2 sene önce sevgiliyken o da ben de öğrenciydik ancak ben onu 3. sınıf zannediyordum ilişkinin başlarında aslında gerçekten de 3. sınıfmış ama alttan bir sürü dersleri oldugu için bir türlü okul bitmemiş.Bunu sonradan öğrencim. aradan 2 sene geçti ben mezun oldum üstüne yüksek lisans yapıyorum ve çok da iyi bir pozisyonda işe girdim.Ama o hala öğrenci. Geçenlerde okul şifresiyle baktım ders durumuna tam 2 yıl sonra bitecek okulu.Eskiden olsa belki çok dert etmezdim ancak şimdi artık ciddi ciddi düşünüyorum ne olacağız biz diye. Çünkü artık benm ailemin de sabrı kalmıcak o zamana kadar.Bunun askerliği var iş bulması var. Off Offf.. Zaten şimdiden ailem sen çok güzel bi işte çalşıosun o daha okuyor ne olacak böyle demeye başladı. Çevremden de hep soruolar ne zaman bitecek, düğün yokmu daha diye. Bense onu seviyorum ama aramızdaki bu fark bizi nereye götürür bilmiyorum..
Bu adamla siz sevgiliydiniz az çok okulu nasıl ,ne zaman, biter biliyordunuz da okul biter bitmez, iş bulmamış, hadi askerliği geçtim evlenincede yapılabiliyor..ama yineliyorum iş bulmamış birini nasıl babanızın karşısına çıkarıp sözlendiniz anlayamadım? bence baştan hatalı olmuş bazı şeyler..madem bu adamı sevdiniz ailenizin karşısına çıkardınız o zaman, yardım edinde bir zahmet okulunu bitirsin! hemen işe girip yüksek lisansa başlayınca yan çizecekseniz neden sözlendiniz? dediğim gibi olan olmuş ise destek olun ki çocuk okulu bitirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?