Sözün bittiği yerdeyim. Babam hasta

büyük geçmiş olsun cnm inan çok üzüldüm... Allah kimseye vaktinden önce yaşatmasın bu acıyı

gurbet ne kadar acı demi. Babana yüyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Babalarımız ciyerlerimiz analarımızda öyle tabi...

Geçmiş olsun yazını okurken ağladım babasını kaybetmiş biri oalrak içim acıdı.

Rabbim acil şiflar versin önünüzdeki günleri de kolaylıkla atlatırsınız inşaallah

gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin babacigina..daha fazla yazamacagim..cok uzuldum cok..goz yaslarim durmuyor.. bende yurt disindayim ailemden cok uzakta...Allah onlarin acilarini gostermesin bizlere.. umarim babaciginin iyi haberlerini yazarsin buraya...

Umudunuzu hiç yitirmeyin. Evrende iyi düşündüğünüz şeyler iyiye döner. Allaha hep dua edin. Bunlar hayatın sınavları. Sağlık sektöründe hizmet veriyorum. 8 ay yoğun bakımda kalıp da şimdi hayatını devam ettiren hastalarım oldu.
Allahım birlikte iyi zamanlarınızı nasip eylesin. Aklınıza negatif şeyler getirmeyin, iyi günlerinizi düşleyin, imgeleyin, dua edin.
Geçmişler olsun, gitsin ve bir daha uğramasın yaşadıklarınız...

iste gurbetin aci bir yüzü daha

istiyorsun gitmek ,görmek ,öpmek ,sarilmak ama uzanamiyorsun mafoldumben

telefondan seslerini duymak yetiyor diyorsun ,yeterki yasasinlar diyorsun

senelerimizi onlardan ayri ,buram buram hasretle geciriyoruz

sarilip koklayamiyoruz,hasta olduklarindada icimize atarak ,keske yurtdisina cikmasaydim diyorsun

rabbim insallah su mubarek gunlerin yüzü suyu hürmetine babana sifa ve kolayliklar versin :Saruboceq:

yazini okurken icimdeki korkularla tekrar yüzlestim

biliyormusun ,ben kendime dahi ,onlarsiz yasayamam demedim , diyemedim

tek sebebi ise; rabbim onlari benden alirda ,bak nasil yasiyorsun der diye

Allah acil şifalar versin ..
bol bol dualar edin babanız için ... içinizi ferah tutun .. Allahın izni ile eski sağlığına kavuşur babanız ..

Allah acil şifalar versin..
Dedemde de aynen boğazda başladı sorun ve öğrendik ki akciğerlerine de yayılmış Sizin babanızın ciğerleri temizmiş, bu da çok önemli bişey. Allah yardımcınız olsun...

arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum.yanimda oldugunuz ve beni anladiginiz icin.

insallah canim,gidip geldikten sonra babam cok iyi diye yazarim insallah.

icimi serinlettin birazda olsa.ben uyku hapi almadan uyuyamiyorum.diyorlarki cok zayiflamissin,yipratma kendini bu kadar,kilo neyki,alinirda verilirde önemli olan saglik,tek babam düzelsinde baska birsey istemiyorum.

Son düzenleme:
hastaneye yatti bu sabah babam ama dr.dosyayi bulamamis.bu nasil sacma birsey anlamis degilim.eger bugün bulunursa kurul toplanip babamin hakkinda karar vereceklermis.sözde pazartesi yada sali olur derken haftaya cumaya kaldi ameliyati.bende sali gününe degistirdim bileti.ufff daha kocaman bir hafta var.oruc olmasa hemen gidecegim,bir saniye bile beklemem ama iki gün daha perisan olmasinlar. babamin bir lafi var,ben yanarim yavruma,yavrum yanar kuzusuna der.

Son düzenleme:
Allah acil şifalr wersin cnmm, inan bitiremedim yazını içim parçalandı, yüzleşemedim hayatın acı tarafıylaa (

rabbim acil sifalar versin insallah cok iyi bir ameliyat gecirir babaniz kötü günler gider ve bir daha gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…