Sözün bittiği yerdeyim. Babam hasta

Allah büyük canım... Derdini verende Allah dermanını verende Allah... Ben babamı 15 sene önce aniden kaybettim... Allah kimseye yaşatmasın... Ameliyat başarılı geçecektir ve atlatacaktır... babanın yanında olabilmen güzel... Tez zamanda iyileşir inşallah... Allah yardımıcınız olsun acil şifalar versin inşallah...

hepinize ayri ayri tesekkür ederim.yazdiklariniz icimi birazda olsun hafifletti.yanimda oldugunuzu bilmek bile bana yeter.sali sabahi 6 da ucuyorum allah izin verirse.

canım okurken burnumun direği sızladı,baban için dua edicem.moralini yüksek tutmaya çalış.bu mübarek ayın hürmetine rabbim dualarımızı kabul eder işallah.

Acil şifalara canımm dualarımız seninlee ve ailenlee ...

Allahım şifa versin.... sana ve ailene bağışlasın inşallah babanııı... Biz kızlar için babalar başka bişey ....Allahım kimseyi sevdiklerinden ayırmasın....inşallah ameliyatı kolay geçer kurtulur babann dualarımız seninle ve babanla ....

ahhh canimm aglaya aglaya okudum yazinisenağlama Allah yardimciniz olsun:Saruboceq: ayni seyleri yasamisiz nerdeysesenağlama,bir zamanlar yasayamam bu aciyla diye dusunuyordum buyuk acilar depresyonlar gecirerek atlatdim bu surecisenağlama Allah senin ve aileyin yardimcisi olsun babanada acil sifalar versin:Saruboceq:senağlama

bende senin gibi izine gitdim ve babami hasta bulmustum ama kaser oldugunu tabi hic bilmiyoruz babacigimin bacagi agriyordu ve baston kulaniyordu tr ye vardimki ustelik benim babam o kadar sagligina duskun bir adamdiki azcik birseyde bile hastaneye doktora giden bir insandi, agrisi o kadar coktuki aldik hastaneye goturduk ama hic birsey bulamadilar butun tahliler yapildi babama iltihapli romatizma diyor doktor dusune biliyormusun bir kanser hastasina, baktik olmuyor, aldik kayseride cok iyi bir doktor var dediler ona goturduk oda emar olmadan birsey diyemem dedi aksam ustu olmasina ragmen aldik emara goturduk emar cekildi ve tekrar doktora gidildi doktor babama babamin kalcasinda kirik oldugunu soyledi canimbabam haftalardir kirik kalcayla durmaya calisiyormussenağlamasenağlama hemen ortesi gun kirigi pilatin koyacak ve ordan bir parcayi almak icin biopsiye yolayacakti ve yapildida bu surede babam hastanedeydi tabi ,... 10 gun felan gecti ve annem bize biopsinin temiz ciktigini soyledi hersey yolundaydi sancisida bitmisti platindan sonra ve bizim donus tarihimiz geldi donduk tabi,,, doktor gelip anneme ve babama kanser oldugunu ve akcigerde baslayim kemiklerine vurdugunu soylemis babacimda orda anneme artik hersey icin cok gec butun varligimi satsam kutulunmaz bu hastaliktan benim cocuklarim yola cikacaklar sakin hic kimseye birsey soyleme ve unut gitsin der annemin dedigi hic olmadigi kadar saglikli oldu diyor ama bu olay 3 ay surdu 3 ay sonra yavas yavas bana gene hastaligindan bahsetmeye basladilar bende surekli baba ne olur ameliyat oldugun doktora git tekrar gorun felan diye israr ediyorum ama babam bana kizim bu havada deli olan deli disari cikmaz (cok buyuk kis olmustu o sene) ben cocukmuyum sen beni merak etme bende birsey yok diyor ama bu arada ben para yoluyordum doktoruna yeniden gitdiye daha para eline gecmeden babam ankaraya gitmisti (o havada) ama tabi ordanda cok gecoldugu soylenmissenağlama artik telefonlarda isyan ediyorum babamin birseyimi var noldu neden birsey soylemiyorsunuz diye ruyalarimda maglum oldu ama herkez benden sahladi an son bir sinir kirizinde telefonda annem soylemek zorunda kaldi tabi ben orda bitdimsenağlamasenağlama allahim ne buyuk aciydii artik yasayamam diyordummsenağlamasenağlama Allahim sen hic kimselere bunu yasatmasenağlama
ayy tatlimm ne olur kusura bakma birden kendimi kaptirmisim senin moralini bozmak hic degil maksadim benim bam telimdi senin yazin o bam telime dokundu ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…