Sözün bittiği yerdeyim. Babam hasta

canım çok geçmiş olsun
allah bu mübarek günlerde dualarınızı kabul etsin acil şifalar versin inşallah!!

biliyorumki burada o kadar güzel yürrekli insanlar varki,rabbim hepinizin duasini kabul eder insallah.yanimda oldugunuz icin cok sagolun.

Allah tez elden acil sifalar versin insAllah :teselli:

bunu yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni..

babam 2 kez ameliyat oldu,lenfleri alındı,kemoterapi ve radyoterapi gördü.Çok zor günler geçirdik,kabullenemedik.Şimdi senin satırlarını okurken yeniden yaşadım herşeyi..

ama şu an çok iyi babam,sakın umudunu yitirme,inan güzel düşünürsen herşey güzel oluyor.

Allah acil şifalar verir umarım..

umudumu hicbir zaman yitirmedim zaten,yoksa bu aciyla yasanmaz,öyle bir aciki tarifi mümkün degil anlatamam yani.sizede büyük gecmis olsun canim.

ben bu acıyla yaşayamam diyordum,yüreğimin acısını bir ben bilirim..

babamın direkt yüzüne söylemişlerdi,kansersin diye..

psikolojim bozuldu,sürekli gizli gizli ağladık..

tabi her kontrülünde acaba oluyoruz yine..

aynı korkular alıyor bizi

canım Allah babana tez elden acil şifalar versin bu mübarek günler
hürmetine Mevla onu size sevdiklerinize bağışlasın inş..

acil şifalar cnm
baba ne demek çok iyi bilirim
inş. duaların kabul olur ve şifa bulurr

acil şifalar cnm
baba ne demek çok iyi bilirim
inş. duaların kabul olur ve şifa bulurr

canim,babamin hasta oldugunu ögrenenler soruyorlar,baban kac yasinda,bende diyorumki 67 ,ondan sonrada vah vah dahada yasli sayilmazmis.ama o benim babam ,isterse doksan küsür olsun ne farkederki diyorum.öyle soranlara elimde olmadan kiziyorum.

canım benim ya..tabiki o senin canın..90 yaşında olsa ne fark eder..Allah acil şifalar verir inşallah ve birlikte daha çok güzel günler yaşarsınız..iyi şeyler düşün ki iyi olsun.

Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine babacığına şifa ihsan eylesin insallah canım.
güçlü olmaya çalış ve yaptığına devam et dilinden duanı eksik etme..
dualarımız seninle arkadaşım..
Rabbim babacığınızı size bağışlasın...

geçmiş olsun canım allaha acil şifalar versin.inşallah ameliyatı başarılı geçer

Rabbim babanıza acil şifalar versin.Yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm bol bol şifa ayetleri okuyun.İnanın çok faydasını görüceksiniz allah ana babalarımıza uzun sağlıklı ömürler versin
kaybedenlere sabırlar versin.Hiç kolay değil yaşayan bilir derler ya bizde babam ve annemde bu tür hastalığı yaşadık allah düşmanıma bile vermesin diyorum.Gerçekten çok zor bir dönem
yaşıyorsunuz Allah yardımcınız olsun dualarınızı yakarışlarınızı rabbim duysun inşaallah
Çok çok geçmiş olsun...

canım ya gözyaşlarımı tutamadım okurken.Allahım yardımcısı olsun babacığının bir an önce sağlık sıhhat versin inşallah.Sende güçlü olmaya çalış ne olur.Çelik bi köşeye ağla bağır rahatla biraz ama babacığının karşısında dimdik dur,moral ver ona.Allahım acil şifalar versin canım,dualarım yanınızda olacak:Saruboceq:

rabbim şafi adıyla şifasını versin inş.(tüm hasta ve şifa bekleyen kardeşlerimize)
çok zor bir süreç dirayetli ve sabırlı olmanızı temenni ediyorum inş sonuç korktuğunuz gibi olmaz ALLAH(cc)babacığınızı size ailenize bağışlar tekrar sağlığına kavuşur inş.
allah yar ve yardımcınız olsun:Saruboceq:

Allah yardimciniz olsun... insaallah babaniz basarili bir ameliyat gecirir ve sifa bulur...
Okurken cok duygulandim ve kötü oldum...
Bazen aklima gelir birgün babamin hayatta olmayacagi (Allah gecinden versin! Tabii hayat bu, kimin daha önce vefat edecegi bilinmez); aklima gelir ve gözyaslarimi tutamam...
Rabbim ailemizi basimizdan eksik etmesin insaallah...

Allah'ım acil şifalar versin cnm
Gerçekten çok zor,ama senin güçlü bir kadın olarak bugünleride atlatacağına inanıyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun...

boğazıma bişeyler düğümlendi
allah yardımcınız olsun canım
çok şükür ciğerler temiz çıkmış
inşallah ameliyatta ii geçer ve babacın kurtulur
allah kimseyi anasından babasından ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…