- 11 Nisan 2011
- 1.170
- 872
- 123
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
,,Kızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.
Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.
iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.
Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.
soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.
söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?
Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...
niye herkes lafı tersinden anlamış acaba?
ben oraya gittiysen başına gelene katlan mı dedim?
bu ülkede spa sauna falan lüks dedim. biz de o bilinç, kültür yok. şort giydi diye sokak ortasında kadınların darp edildiği bir ülke burası, buna rağmen giderseniz soyunma odasına erkek dalması filan şaşırmayın yani diyorum.
kaldı ki bir tek bu hanımın mı başına gelmiş bu olay?
başka kadınlar giyinirken içeri erkekler dalmamış mı da bir tek o şikayetçi bunu soruyorum sadece..
herkes de bir afralar tafralar..
yobaz zihniyetin iyice arttığı dönemler bunlar masaj da neymiş?
burası isveç, almanya filan zannetmeyin yani.
Siz nereye gittiğinizin farkında mısınız?Kızlar hala sinirden elim ayağım titriyor vallahi.
Ben ünlü bir estetik merkezinin spa bölümünden toplu spa paketi aldım yaklasık 1700 civarı ödememi pesin yaptım 15+2 masaj seklinde.
Ve burası cok ünlü bir yer dubaiden arap ülkelerinden türbanlı kadınlar da gelmekte.. mahremiyet istememiz elbet hakkımız.
iki seans kullandım üçüncü seans için dün gittim.
Ve şok olacağım durumlarla karşılaştım.
Öncelikle ''güya'' soyunma odaları ayrı.
Fakat bayan soyunma odası adam dolu... iğrenc ve ilginc değil mi?
içeri girince lütfedip cıkıyorlar bayan soyunma odası yol geçen hanı gibi.
Söylenip kapıyı kapatıp kitledim üzerime pestemal gecirdim ıslak alana gectim buhar odası vs kücücük bir yer üzerimde sadece pestemal var. Ortalıkda kadınlar var sadece neyse yarım saat geçti üstü cıplak altına pestemali cekmiş adamın teki içeri daldı bismillah cekip kaçtım hemen diğer alana gectim.
sonrasında hamama gectim hamama neticede pestemalle giriyoruz. hamamın kapı önünde 3 adam sivil kıyafet ellerinde cay bardagı sohbet ediyor artık kan beynime sıcradı kostum soyunma odasına giyinip cıkacagım sinirden.
soyunma odasına geçtim pestemali tam cıkarıcam giyinicem adamın teki kapıyı actı kıpkırmızı oldum bagırıp cagırdım bu tacizdir artık diye yönetici ''KADIN'' geldi.
söyledim bu nasıl rezalet dedim kadın bana ne dese begenirsiniz ''Tek sorun eden sizsiniz türbanlı bayanlar bile hic sikayetci değil durumdan'' dedi.
Pardon durum derken tacizden mi?
Röntgenden mi?
bu nasıl acıklama nasıl savunma nasıl uslup ?
Bu konuda kampanya baslatacagım ne önerirsiniz?
Para iadesi istedim vermiyorlar.
lütfen hala sinirlerim bozuk aklıma geldikce aglayasım geliyor ben etkileniyorum bu gibi durumlardan...
bu ülkede spa sauna falan lüks dedim. biz de o bilinç, kültür yok. şort giydi diye sokak ortasında kadınların darp edildiği bir ülke burası, buna rağmen giderseniz soyunma odasına erkek dalması filan şaşırmayın yani diyorum.
başka kadınlar giyinirken içeri erkekler dalmamış mı da bir tek o şikayetçi bunu soruyorum sadece..
Bi daha okudum da yoo tersinden falan anlamamisim. Ayrica ortami gayet duzgun bir cok yer var. Konu sahibinin basina olagan degil olaganustu bisey gelmis. Yani ulkemizde bu tur seyler normal karsilanmiyor. Hem yobaz zihniyetin artmasiyla ne alakasi var. Oyle olsa karisik olabilir miydi? Kendinizi savunmak icin akliniza ne gelirse yazmissiniz valla.
Kadının dediği de çok saçma ayrıca.
Ne örtülü var açıktan rahat.
Ne açık va örtülüden edepli.
Ne alaka
Sokakta şort giydi diye kadin dovulüyor bizde bu nedenle spora, masaja gitmeyelim. Gidersek hak etmis oluyoruz?
Yobaz zihniyet var diye sokağada beysiz çıkmayalim bundan boyle, malum taciz edilmek icin sort gerekmiyor.
örtülü olmayan edepsiz mi oluyor da örtülüden edepli yazıyorsun?
kendimi savunmaya ihtiyacım yok. o kadar kadın gidiyor bir tek konu sahibi şikayetçiyse orada art niyet ararım. kurum karalama da olabilir.
hadi buhar odası sauna karma olabilir.Soyunma odasinda erkek mi? Yuh. Oha. Cok pardon.
Ama buhar odasinda hamamda vesaire bir cok yer karma oluyor. Pestemal cikarmak da yasak oluyor. Havuzda plajda nasil kadin erkek farketmiyorsa ayni sekilde. Rontgenlik veya tacizlik bir durum bunda yok bence.
Ama soyunma odasina erkek girmesi??
Soyunma odasi ya. Yuh gercekten igrenc ve skandal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?