Spa merkezinde mahremiyet yoksunluğu

çok iyi fikir bence

Şikayet var gibi sitelere sosyal medya hesaplarından bunu şikayet olarak yazın
Tek şikayet sizde de olsa çözmek zorundalar çok çirkin para iadesi nasıl yapılır bilmiyorum keşke kameraya çekseydiniz

Yazmayayim dedim ama rahat edemedim, ben.savunma şekline takıldım: "türbanlı bayanlar bile rahatsız değil bu durumdan " ne demek? Nasıl bir kıyaslama şekli bu? Kıstasları öyle mi belirliyorlar?

Bu nasil bir kafa ya. Akil kari degil ne demek. Hayata karsi bir nefretiniz var galiba. Duzgun bi yerde bi haftasonunu spa da gecirin de az rahatlayin bari. Su kalbinizdeki fesat gerginligi az rahatlamis olur.

tam rezalet
Sauna hamam karma olabilir ona bişey diyemem
Ama insanların giyinip soyunduğu yerde nasıl kabin bile olmuyor

Bizim apartmanın kıytırık spor salonunda bile soyunma kabini var ya

benim aylık 70 tl ye gittiğim spor salonunda bile ayrı ayrı soyunma kabinleri, duşlar var,
olmasa bile kadın soyunma odasından içeri bir erkeğin girmesi nasıl sözkonusu olabilir, kurumun yöneticisi bunu nasıl savunabilir aklım almadı.
olayı sosyal medyada paylaşın, ayrıca şikayetçi de olur paranızı geri alın, tam anlamıyla rezalet.

aynen alısık değilim çıplak sekilde tanımadıgım adamların bayan soyunma odasında olmasına
buyrun üyeliğimi size devredeyim yerime siz gidin

burası cok ünlü bir estetik hastanesi öyle diyeyim size tanınmış bir yer

aynen alısık değilim çıplak sekilde tanımadıgım adamların bayan soyunma odasında olmasına
buyrun üyeliğimi size devredeyim yerime siz gidin

Annemle birlikte spor salonunda erkek soyanma odasına girdik farketmedik çalışan hemen gelip uyardı oarada mayosunu çıkartan teyze geldi o orada soyunmuş şimdi tekrar soyunup duş alıcak
Bazen dalgınlıktan yada yazı/resim küçükse kapandıysa olabiliyo
Ama neolmuş bitek siz problem yapıyosanız deniyosa şikayetide hakediyo demektşr
O bölümde kamera var mı?

Bu nasil bir kafa ya. Akil kari degil ne demek. Hayata karsi bir nefretiniz var galiba. Duzgun bi yerde bi haftasonunu spa da gecirin de az rahatlayin bari. Su kalbinizdeki fesat gerginligi az rahatlamis olur.

niye herkes lafı tersinden anlamış acaba?
ben oraya gittiysen başına gelene katlan mı dedim?
bu ülkede spa sauna falan lüks dedim. biz de o bilinç, kültür yok. şort giydi diye sokak ortasında kadınların darp edildiği bir ülke burası, buna rağmen giderseniz soyunma odasına erkek dalması filan şaşırmayın yani diyorum.

kaldı ki bir tek bu hanımın mı başına gelmiş bu olay?
başka kadınlar giyinirken içeri erkekler dalmamış mı da bir tek o şikayetçi bunu soruyorum sadece..

herkes de bir afralar tafralar..
yobaz zihniyetin iyice arttığı dönemler bunlar masaj da neymiş?
burası isveç, almanya filan zannetmeyin yani.

E yobaz zihniyet arttı diye nefes de almayalım biz o zaman. Yobazlar yıldırma politikası uygulasın biz de yılalım yani bu mudur?

E yobaz zihniyet arttı diye nefes de almayalım biz o zaman. Yobazlar yıldırma politikası uygulasın biz de yılalım yani bu mudur?

yılmayacağız. hayatın her alanında olacağız ama tutup uyduruk spa salonlarına gitmeyeceğiz.. ne idüğü belirsiz tiplerin gittiği masaj salonlarında olmasak da olur.

böyle bir yorumu sizden beklemezdim,
bu dedğinizin, mini etek giymeseymiş, tecavüze uğramazmış demekten hiçbir farkı yok,
evet burası avrupa değil, ama biz de burası avrupa değil yobaz zihniyetin yuvası diyip bu mantaliteye boyun eğersek sonumuz afganistan gibi olur.
ayrıca spa merkezindeki saçmalığın da yobaz zihniyetle alakası yok, geçen yıl ümraniye belediyesinin yüzme havuzunu kullanıyordum bir kez bile rahatsız edici bir tavırla karşılaşmadım.

üyeliğinizi iptal ettirip paranızı alma şansınız yok mu.. Çok sinir olurum ben de, normalde denize falan giderim ama iş hamam konusuysa hoşlanmam öyle şeylerden

Hamam kısmının karışık olması normal olabilir, karma bir yerse.
Soyunma odalarındaki durum ise eğer ki fark etmeden biri yanlışlıkla girdiyse belki hoş görülebilir, bir ihtimal. Ama sizin durum farklı, hem girerken hem çıkarken yaşamışsınız aynı olayı, akıl alır gibi değil.

Ben de bu yıl iki farklı karma spa merkezine gittim, tabiki soyunma odaları ayrıydı. Kabin yoktu ama duş yerleri ve wc de kıyafet askı yerleri ve sandalye tarzı kıyafet koymaya yerler vardı, ortak alanda giyinmek istemeyen oralarda giyiniyordu.

belediye gene denetlenir vs ama böyle özel merkezleri tercih etmemek lazım. hem yobaz zihniyet hem de denetim eksikliği kurumsallaşma sıkıntıları vs yüzünden yoksa hayatın her alanında olacağız ama ülkede standartlaşma eksiği olduğu için böyle sıkıntılar yaşanıyor. dediğim budur.
kapısında her spa masaj yazan yere gitmeyin diyorum. bu ülkede bu alanda bir standart yok. kalite yok. ondan sonra kapısında çay içen hanzolarla muhtap olmak zorunda kalırsınız. bir de gitmeden önce mekanı bir gezin, bakın. nasıl bir yer, neler var neler yok. bilindik yer diye hemen parayı ödemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…