- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
çok iyi fikir benceüyeliğiniz devam ettigine gore yine oraya gidin. Kapidaki "bayan" yazisi gozukecek sekilde kameraya alin. Soyunma odasinda bekleyin. İceri her erkek geldiginde kapiya dogru kamerayi tutun sonrada sosyal medyada ifsa edin. Xxx hastanesi rezaleti olarak
zaten akıl karı değil böyle spa masaj filan.. bu ülkeye fazla böyle yerler. ondan sonra kapısında çay içen adamlarla muhatap olmak zorunda kalırsınız. gitmeyin yani. ben gitmiyorum mesela tam da bu sebeplerden. kimse şikayetçi değilse siz şikayetçiyseniz o da ayrı bir mesele yani.
aynen alısık değilim çıplak sekilde tanımadıgım adamların bayan soyunma odasında olmasınae iyi de bugüne kadar orayı kullanan tek kadın siz misiniz?
bugüne kadar kimse şikayetçi olmadıysa siz tabii ki abartan olursunuz yani anlamadım o sırada orada olan başka kadınlar şikayetçi değilse siz neden şikayetçisiniz?
kimse şikayetçi değilse sadece siz sorun çıkartıyorsanız tabii ki yönetici öyle der.
ben anlamadım belki böyle ortamlara alışkın değilsiniz böyle ortamlara size abartılı gelmiş olabilir, bilemedim.
burası cok ünlü bir estetik hastanesi öyle diyeyim size tanınmış bir yerSiz gittiginiz yerin duzgun bi yer oldugundan eminmisiniz ? Bir kac yildir 5 yildizli bi otelin spasina gidiyorum. Bayanlar hamam sauna fin hamami girisi sadece bayan soyunma odasindan...
Bence baska bi arkadasiniza aratip detayli bilgi aldirin ya da bizzat oraya yollayip mekani gezmesini saglayin. Boylelikle teyit edersiniz...
Mesela ben 2 yildir gittigim yerde kadinlar bölümünü yeni kesfettim koridorlari hala ögrenemedim
aynen alısık değilim çıplak sekilde tanımadıgım adamların bayan soyunma odasında olmasına
buyrun üyeliğimi size devredeyim yerime siz gidin
Yok artık ya!! Yoruma bak yoruma. İyi misin sen ya?? Kadın diyorki adamlar kadınların soyunma odasına daliyor, bak adı üstünde KADINLAR soyunma odası. Kabin de yokmuş odada, üst baş değiştiriyorsun ortada ve içer erkek dalıyor erkek yahu. Bunun neresi abartı gelebilir ya, hayretsiniz.
Valla çözümlemenize hayran kaldim.Cok biliyorsunuz vesselam..
Bu arkadaşımız çok tatsız bir olayla karşılaşmış ve hakkını kesinlikle arayacaktır. Hizmet aldığı yerin kalitesizliğini bilse gitmezdi elbette ki..Fakat öyle bir izah etmişsiniz ki o ortamlara gidiyorsan her şey beklenir diyorsun..Kadın sadece keyif alacağı bir aktivite bir rahatlama için tercih etmiştir orayi..Bende gidiyorum hatta bir sürüde masaja giden arkadaşlar vardır burada o sizin beynimizde ki Spa Masaj vs ile uzaktan yakından alakası yok..
Tamamen şanssızlık ve kötü bir tercih.
Siz salon sahibi falan mısınız bu nasıl zihniyet Allah aşkına? Hem kadın kısmısi öyle yerlere gitmesin demeye getirmişsiniz hem de kimse sorun etmediyse sorun sizde demek istemişsiniz, çelişkilerle dolusunuz.
Kadın parasını ödemiş masaj yaptırmak için belki bir sağlık sorunu var, ki olmasa bile hamama, saunaya, spaya gitmek günah mı pardon? Benim anneannemler her haftasonu hamama giderlerdi Bursa'da hala hamam kültürü çok yaygındır. Siz dışarda tuvalete falan da girmiyorsunuzdur her an içeri erkek dalabilir çünkü.
Konu sahibi sonuna kadar haklısın. Salon karma olabilir o konuda bilgi verilsin ya da verilmesin, bayan yazısı olan odaya asla bir erkek dalamaz, bu tacizdir, suçtur. Ben de çok iyi bir spor salonuna üyeyim orada da
şifreli dolaplar var büyük bir soyunma odası bir tane de kabin var, kadınların yanında da soyunmak istemeyen orada giyiniyor. Kaldı ki orada bir erkek görsem ben de büyük olay çıkarırdım
Bu nasil bir kafa ya. Akil kari degil ne demek. Hayata karsi bir nefretiniz var galiba. Duzgun bi yerde bi haftasonunu spa da gecirin de az rahatlayin bari. Su kalbinizdeki fesat gerginligi az rahatlamis olur.
niye herkes lafı tersinden anlamış acaba?
ben oraya gittiysen başına gelene katlan mı dedim?
bu ülkede spa sauna falan lüks dedim. biz de o bilinç, kültür yok. şort giydi diye sokak ortasında kadınların darp edildiği bir ülke burası, buna rağmen giderseniz soyunma odasına erkek dalması filan şaşırmayın yani diyorum.
kaldı ki bir tek bu hanımın mı başına gelmiş bu olay?
başka kadınlar giyinirken içeri erkekler dalmamış mı da bir tek o şikayetçi bunu soruyorum sadece..
herkes de bir afralar tafralar..
yobaz zihniyetin iyice arttığı dönemler bunlar masaj da neymiş?
burası isveç, almanya filan zannetmeyin yani.
E yobaz zihniyet arttı diye nefes de almayalım biz o zaman. Yobazlar yıldırma politikası uygulasın biz de yılalım yani bu mudur?
niye herkes lafı tersinden anlamış acaba?
ben oraya gittiysen başına gelene katlan mı dedim?
bu ülkede spa sauna falan lüks dedim. biz de o bilinç, kültür yok. şort giydi diye sokak ortasında kadınların darp edildiği bir ülke burası, buna rağmen giderseniz soyunma odasına erkek dalması filan şaşırmayın yani diyorum.
kaldı ki bir tek bu hanımın mı başına gelmiş bu olay?
başka kadınlar giyinirken içeri erkekler dalmamış mı da bir tek o şikayetçi bunu soruyorum sadece..
herkes de bir afralar tafralar..
yobaz zihniyetin iyice arttığı dönemler bunlar masaj da neymiş?
burası isveç, almanya filan zannetmeyin yani.
böyle bir yorumu sizden beklemezdim,
bu dedğinizin, mini etek giymeseymiş, tecavüze uğramazmış demekten hiçbir farkı yok,
evet burası avrupa değil, ama biz de burası avrupa değil yobaz zihniyetin yuvası diyip bu mantaliteye boyun eğersek sonumuz afganistan gibi olur.
ayrıca spa merkezindeki saçmalığın da yobaz zihniyetle alakası yok, geçen yıl ümraniye belediyesinin yüzme havuzunu kullanıyordum bir kez bile rahatsız edici bir tavırla karşılaşmadım.
burası cok ünlü bir estetik hastanesi öyle diyeyim size tanınmış bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?