2kızım var canım benim de
Amin amin amin inşaallahhhhhhAynen öyle canım Allahım ne yazdıysa o olurAllahım gönlümüzden geçeni ömrümüze nasip, ömrümüze nasip ettiğini de gönlümüze razı eylesin inşallah
Hadi insallah bizlerede ugurlu gelirYok canım ben 3.bebiş için uğraşıyorum 2 kızım var teyzesi daha çok sizlere destek olmak için açtım burayı. Bu slogan bana her zaman çok moral oldu sizlere de olsun istedim ve öyle bir uğurlu geldi ki kime desem hamiş kaldı
Ben Nisan sonu asi oldum şuan 6 haftalik hamileyim doktorum mutlaka olmalisin dedi biontech oldumBiontech aşısı vurulup hamile kalanlar varmi ben dün ilk dozu vuruldum bunun öncesinde bi düsügüm var ama iğne olduktan sonra bi korku sardı beni
Hayırlı olsun tup bebekmi.asıdan sonra hemen tedaviyi onermiyolar ondan sordum.Ben Nisan sonu asi oldum şuan 6 haftalik hamileyim doktorum mutlaka olmalisin dedi biontech oldum
Çok teşekkür ederim hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallahBen Nisan sonu asi oldum şuan 6 haftalik hamileyim doktorum mutlaka olmalisin dedi biontech oldum
Peki 2. Dozu da vurulduktan ne kadar sonra hamile kaldın acaba 6 hafta sonra vurulcam ben 2. Dozu ne kadar süre geçmesi lazım acaba hamile kalmak içinÇok teşekkür ederim hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
Hayir clife macun ve maxijuno vitamin kullandım cok şükür vesile oldu. Benim doktorum o ay bile korunma vermedi banaHayırlı olsun tup bebekmi.asıdan sonra hemen tedaviyi onermiyolar ondan sordum.
Hoşgeldin güzel arkadaşım benim
Ya kaca düşmüşKızlar maalesef değerim düşmeye başlamış. Çarşamba tekrar kan vericem ona göre belli olacak
Canım hayırlı olsun öncelikle c life ı bende kullandım gerçekten işe yarıyor hormonlarım düzeldi benimde aşılama yaptırdım 7. Gün bugün inşallah hayırlı haberler alırım bendeHayir clife macun ve maxijuno vitamin kullandım cok şükür vesile oldu. Benim doktorum o ay bile korunma vermedi bana
Sağol cnm. İnşallah seninde vesile olur. Bencede hormonlari düzenlediği için heralde hamile kalmaya vesile oluyorCanım hayırlı olsun öncelikle c life ı bende kullandım gerçekten işe yarıyor hormonlarım düzeldi benimde aşılama yaptırdım 7. Gün bugün inşallah hayırlı haberler alırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?