Gebeliğe Hazırlık ✨ OLACAK OLACAKKKKK ✨

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi insallah bizlerede ugurlu gelir Allah bagislasi kızlarıni onlar hemen olmusmuydu

Biontech aşısı vurulup hamile kalanlar varmi ben dün ilk dozu vuruldum bunun öncesinde bi düsügüm var ama iğne olduktan sonra bi korku sardı beni

Bende az önce aynı başlık adı altında paylaşım yaptım dün ilk dozumu vuruldum bi düsügüm var ve şuan çok korkuyorum aşıdan sonra ne kadar beklemek lazım gebelik için 2. Dozu vurulmadan hamile kalabilir miyim kafamda deli sorular

Biontech aşısı vurulup hamile kalanlar varmi ben dün ilk dozu vuruldum bunun öncesinde bi düsügüm var ama iğne olduktan sonra bi korku sardı beni
Ben Nisan sonu asi oldum şuan 6 haftalik hamileyim doktorum mutlaka olmalisin dedi biontech oldum

Hayir clife macun ve maxijuno vitamin kullandım cok şükür vesile oldu. Benim doktorum o ay bile korunma vermedi bana
Canım hayırlı olsun öncelikle c life ı bende kullandım gerçekten işe yarıyor hormonlarım düzeldi benimde aşılama yaptırdım 7. Gün bugün inşallah hayırlı haberler alırım bende

Canım hayırlı olsun öncelikle c life ı bende kullandım gerçekten işe yarıyor hormonlarım düzeldi benimde aşılama yaptırdım 7. Gün bugün inşallah hayırlı haberler alırım bende
Sağol cnm. İnşallah seninde vesile olur. Bencede hormonlari düzenlediği için heralde hamile kalmaya vesile oluyor

Bende geldim kızlar gerçekten başlık çok pozitif çevremdeki insanlarla paylaşmaktansa burda sizlerle paylaşınca daha iyi hissediyorum ben kendimi çocuk konusunda bu arada 2 yıldır deniyoruz pko var bende eşimdede morfoloji sorunu vardı ilaç kullandı nisanda klomen ovitrelle kullandım olmadı bu ay femara ovitrelle ilk defada aşılama oldu inşallah tutunmuştur topiğiniz hepimize uğurlu gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…