spartacus

ruyamda spartacus sevgilimdisempatiksalakcinni cok kıskanctı hemde ya anca ruya olur bu zatensempatiksalakcinni

yaaa inanamıyorum yaaa...
benim rüyama neden girmedi yaaa senağlama

kıskançlığı hiç sevmem ama onun her hali kabulüm valla... opuyorumnanaktan
tadını çıkarsaydın bari :kedi:

Son düzenleme:
yaaa inanamıyorum yaaa...
benim rüyama neden girmedi yaaa senağlama

kıskançlığı hiç sevmem ama onun her hali kabulüm valla... opuyorumnanaktan
tadını çıkarsaydın bari :kedi:

valla bende anlamadım niye girdisempatiksalakcinni surekli pesimdeydi ayrılmıyordu otobusteydik kıskanclık yapıyodu falan eger sevgili olsak o kıskanclık yapardı zaten:lepi:

valla bende anlamadım niye girdisempatiksalakcinni surekli pesimdeydi ayrılmıyordu otobusteydik kıskanclık yapıyodu falan eger sevgili olsak o kıskanclık yapardı zaten:lepi:

moonnnnn!!! naptıgnı sanıyorsun seen yasakkelime benım bebişimle rüyalarda ne işin var he?:teytey:

Efenim ben de dün gece rüyamda Crixus'u gördüm zemuszemus, siyah bir takım elbise giymişti çok karizmaydı böyle kokteyl gibi bir yerdeymişiz.

Usul usul sokuluyordu birden uyandım sonra rüya kaldığı yerden devam etmedi tabi :mymeka:

Beyaz Saray'da apaçi dansı mı, oyyyy :teytey::teytey:

ebruuuuu a.s.

Son düzenleme:

abovvvdelikafadulden crixusa söle sana dokunmasın agzını burnunu dagıtırım:mymeka: naz yap accuk kızdelikafadulden

brsnzzz:):içelim:

hayatımda izlediğim en kolpa dizi diyebilirim ama yine de severek izledimnaniknanik

eğer şiddet ve açık sahneler içern yapımları izlemem diyorsanız tavsiye etmem ama sırf Andy için bile izlebilecek bi dizi olmanın yanı sıra, sevgili spartacus'e kanser teşhisi konulması ile bu özelliğini kaybetmiştir senağlama

Dizi Spartacus:Gods of Arena adı ile 2. sezona devam edecek.Dustin Clare ise Andy'nin yokluğunda diziye katılan yeni isim...

abovvvdelikafadulden crixusa söle sana dokunmasın agzını burnunu dagıtırım:mymeka: naz yap accuk kızdelikafadulden

brsnzzz:):içelim:

Hele yapsın ağzına çarparım valla.Gerçi o dev gibi adam için benim yumruk sivrisinek gibi kalır ya neyse sempatiksalakcinni

Ah Crixusum Manum Jonathan'ım benim

Konuşmak için geliyordu yanıma uyandımalsanaalsanasmile

Bu arada Gods of Arena'dan sonra Andy iyileşmezse Spartacus rolünü başka bir oyuncu oynayabilirmiş. Kanaldan çıkan son açıklama bu..

Adamlar diziden gelen reklam,sponsor, başka ülkelerden aldıkları telif cukkalarından vazgeçmek istemiyor sanırım.. Ama düşünemedikleri birşey var başka oyuncuyla bu kadar izlenmez bu dizi..

Son düzenleme:
Spratacus rolünü başkasının oynayacağı kesinleşmiş kızlar. Kanal yeni oyuncu arayışlarına bile başlamış.

30lu yaşlarda beyaz ve ingiliz aksanlı oyuncular arıyormuş ve en az 3 yıllık sözleşme imzalanacakmış...

Andy'e elveda artık. Ama yeni oyuncuyu mutlaka Andy'e benzeyen birisini seçeceklerdir..

Hayırlısı :)

Son düzenleme:

burda üstad burhan altıntop tan alıntı yapmak istiyorum
owwwww yowwww sheeetssssyasakkelime

bi trakyalı'da ingiliz aksanı...bu dizi için bundan daha ilginç bi seçim olmazdı...:1rolleyes:

Roma'nın da dili İngilizce miydi ki :))

Tüm oyuncular İngiliz aksanlı ve eski İngilizce kullanıyorlar yani ordaki dil izlediğim dizi ve filmlerdeki İngilizce'den çok farklı geliyor bana..

Eskisi de İngiliz aksanlıydı şimdiki de öyle olacak elbet hatta sarışın mavi gözlü az biraz Andy'e benzeyen birisi olmasına dikkat ederler...

Josh Hollawy olsun :lepi: Kimse Andy'i aramaz o zamansempatiksalakcinni Bir ayda kas yaptırırlar steroidlerle falan eh İngiliz aksanını da becerir herhalde sempatiksalakcinni

yaaa ben sevmıyorum josh u n:dilcikar:

yaa ben de istemem ... Josh ve Andy kıyaslanamaz bence... hele Lostta karısı patladıktan sonra ( adını hatırlayamadım yaa ) donlu bir görüntüsünü gördükten sonra hayatta istemem...

Andy'i sürekli donla görüyoruz ama çok yakışıyor adama... :kedi:

bu aralar acayip yoğunum ; pek giremiyorum kkya ama sanmayın ki bir Spartacus hayranı yok oldu... her daim hayranıyım... Andynin de yerine başkasının alınacağı haberlerini üzüldüm ama umudumu yitirmeyeceğim ; iyileşsin de olmadı başka dizilerde görür hasret gideririm :)

neyse görüşürüz kızlar ; yaklaşık 1 ay boyunca şirkette tek müşteri temsilcisi olarak nefes almaya bile vaktim olmayacak sanırım... belki arada kaçamak göz atarım...

bol gladyatörlü rüyalar diliyorum size kaydirigubbakcemile3

Bacılar body yapacak o bacaklar o vücut şişcek don da yakışır o zaman. Lost'da az tüy siklet olduğu için kötüydü Josh. Normalde bu kadar adamı dnlu görmeye kaç sn tahammül ederdik ama işte kaslı, solaryumlu oluncasempatiksalakcinni

Andy yerine ben Gerard Butler'i de uygun gördüm, aksanı tamam, vücut da var daha da şişirirler onu ama işte 30'lu yaşlarda değil

Aha size "this is spartaaaaaa"

Spartacus rolü için bu adamın da adı geçiyor ama bu hepsindne kötü
Sam Worthington - IMDb

Neyse 2011'de vizyona girecek Spartacus: God of Arena yeter bana. Andy ile işim olmaz sempatiksalakcinni Crixus'u özledim...

Son düzenleme:
cıkkk gerard olmasın yahuuu itici biraz.cok kötusun yaaa burda acımız var yanıyoruzz kan aglıyoruzzz:gitme: sen crixusnı düşünüyorsunnn:1shok::teytey:

Ay ben adamın hastalığını unuttuuum, arada böyle akıl fukaralığı yaşıyorum iştee

Ama paragöz yapımcılar adamın yeri dolsun paraları cukkalayalım derdinde..

En son önerilen isim Brian Austin Green(bence kesin bu olsun) Yaşı da uygun 73 doğumluymuş, kalıp var daha da şişer,sarışınlığı, yüz yapısı da benziyor, hem kemikli yüzüyle gladyatör rolüne iyi uyuyor..

(Megan Fox'u da kapmış herfi sempatiksalakcinni)

Ve bu role Wentworth Miller yani Prison Break'in Micheal Scofield'i talibmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…