- Konu Sahibi KalenderMesrepim
-
ruyamda spartacus sevgilimdisempatiksalakcinni cok kıskanctı hemde ya anca ruya olur bu zatensempatiksalakcinni
harika bir dizi 13 bölümünü 1 günde bitirdim ..........
yaaa inanamıyorum yaaa...
benim rüyama neden girmedi yaaa senağlama
kıskançlığı hiç sevmem ama onun her hali kabulüm valla... opuyorumnanaktan
tadını çıkarsaydın bari :kedi:
valla bende anlamadım niye girdisempatiksalakcinni surekli pesimdeydi ayrılmıyordu otobusteydik kıskanclık yapıyodu falan eger sevgili olsak o kıskanclık yapardı zaten:lepi:
Kızlar şuna baksanıza
"Spartacus: Blood and Sand" Kill Them All (2010)
Kadroya Selenus da katılmış:roflol:
Ama Ezerus Kanserus hiç hoş olmamış, pisliklerlmaz:alsanaalsanasmile
Efenim ben de dün gece rüyamda Crixus'u gördüm zemuszemus, siyah bir takım elbise giymişti çok karizmaydı böyle kokteyl gibi bir yerdeymişiz.
Usul usul sokuluyordu birden uyandım sonra rüya kaldığı yerden devam etmedi tabi :mymeka:
Beyaz Saray'da apaçi dansı mı, oyyyy :teytey::teytey:
ebruuuuu a.s.
abovvvdelikafadulden crixusa söle sana dokunmasın agzını burnunu dagıtırım:mymeka: naz yap accuk kızdelikafadulden
brsnzzz:):içelim:
Spratacus rolünü başkasının oynayacağı kesinleşmiş kızlar. Kanal yeni oyuncu arayışlarına bile başlamış.
30lu yaşlarda beyaz ve ingiliz aksanlı oyuncular arıyormuş ve en az 3 yıllık sözleşme imzalanacakmış...
Andy'e elveda artık. Ama yeni oyuncuyu mutlaka Andy'e benzeyen birisini seçeceklerdir..
Hayırlısı :)
bi trakyalı'da ingiliz aksanı...bu dizi için bundan daha ilginç bi seçim olmazdı...:1rolleyes:
Roma'nın da dili İngilizce miydi ki :))
Tüm oyuncular İngiliz aksanlı ve eski İngilizce kullanıyorlar yani ordaki dil izlediğim dizi ve filmlerdeki İngilizce'den çok farklı geliyor bana..
Eskisi de İngiliz aksanlıydı şimdiki de öyle olacak elbet hatta sarışın mavi gözlü az biraz Andy'e benzeyen birisi olmasına dikkat ederler...
Josh Hollawy olsun :lepi: Kimse Andy'i aramaz o zamansempatiksalakcinni Bir ayda kas yaptırırlar steroidlerle falan eh İngiliz aksanını da becerir herhalde sempatiksalakcinni
cıkkk gerard olmasın yahuuu itici biraz.cok kötusun yaaa burda acımız var yanıyoruzz kan aglıyoruzzz:gitme: sen crixusnı düşünüyorsunnn:1shok::teytey:Bacılar body yapacak o bacaklar o vücut şişcek don da yakışır o zaman. Lost'da az tüy siklet olduğu için kötüydü Josh. Normalde bu kadar adamı dnlu görmeye kaç sn tahammül ederdik ama işte kaslı, solaryumlu oluncasempatiksalakcinni
Andy yerine ben Gerard Butler'i de uygun gördüm, aksanı tamam, vücut da var daha da şişirirler onu ama işte 30'lu yaşlarda değil
Aha size "this is spartaaaaaa"
Spartacus rolü için bu adamın da adı geçiyor ama bu hepsindne kötü
Sam Worthington - IMDb
Neyse 2011'de vizyona girecek Spartacus: God of Arena yeter bana. Andy ile işim olmaz sempatiksalakcinni Crixus'u özledim...
bu Brian daha çok anımsatıyor Andy'i... diğerlerine nazaran... ama Andy istiyorum ben yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?