Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlarr benden haberler var
gorumcem adetten hemen sonra iliskiye girmistii
bugun ogrendik 13 haftalik hamiss
pipiyi gordukkk
onun adina sevindimm ama birazda icim burulduu
sanirim feyzanin yontem tuttuuu
sizce yanilma olabilirmi
dr benziyoo dediii kesin demedii ama fotosundaa cikintisi varr sizcee gercekten oglusmudurr aceppp
ya sizi coook ozledimm benn ((

Canım 13 haftalık hamişlikte yanılma payı çok oluyor, biliyorsun bu dönemlerde benim bebişde de pipi çıkıntısı vardı ama o çıkıntı kıızımın zamanla şekil alacak kukusuymuş, ben 20. haftaya kadar emin olmasın derim , bu arada cinsiyet konusunda adetin hemen sonrası tam yumurtlama günü gibi kıstasları artık kabul etmiyorum, üçüncüyü doğurursam herhangi bir plan yapmayı düşünmüyorum, artık Rabbim nasip etmişse bir tane e erkek evladım olur, olmayacaksa da Rabbim çiçeklerimizi bize bağışlasın...:teytey:

Kızlar yarın kontrolüm var, gelişmeleri yazarım, yine NST ye bağlanacağız, hiç sevemedim şu aleti, ne zaman bağlansam can sıkıntısı basıyor , dua edin bebişim doğum pozisyonunu lmış olsun, doğurana kadar da kafası aşağıda dursun :)

Günaydın kızlarra.s.,,,aregoncum inşallah bebişin istediğin gibi başı doğum kanalına döner canım dularım hep sizlerle:Saruboceq: çünkü çok kutsal bir görev annelik,,,Allah yardımcınız olsun,,,,,valla benim iki oğlumda da hemen adet bitiminden sonra girdiğim ilişki ile kalmışım feyzanın yöntemi doğru olabilir CADIARZU,,,, kürtajdan sonra normal adet kanamam gerçekleşmedi henüz,,,,regl olunca ovulasyon testleri ile bende öğrenicem inşallah ne zaman yumurtladığımı,,,,

Bayramda memleketime gitmiştim annemleri ziyarete,,,,orda annemim bir komşusu bana aynen şöyle söyledi,,,,kızım ne yap et bir tane de olsa kız çocuk sahibi ol dedi,,,, bende neden dedim çünkü kızlar daha vefalı ve anasına babasına daha düşkün olur dedi,,,,bu bahsettiğim teyzenin 4 tane oğlu var kız çocuk için çok uğraşmış ama olmamış bir türlü,,,,oğullarıda pek kıymet bilmiyor ve anneyi üzüyorlarmış sanırım o yüzden de ne yap et kız çocuk sahibi ol diyor bana,,,, şimdi tıp gelişti gerekirse tüp bebek yap diyor bana,,,,,bende çok istiyorum ama nasip,,,

bencede kız cocuk baska...kız evladı olan sanslı ne yapıp et bul su kızı guzelim...bende keske 2. cocukta deneseydim ama kısmet 3. cocugaymıs sanki bende bir takıntı oldu su kız cocuk meselesi...evlat evlattır ama insan iki cinside tatmak istiyor.insallah bu karnımdaki oglusum iyi huylu bir bebek olurda beni bezdirmezde 3. cocuk yapma fikrim degişmez.

herkese slm. arkadaşlar çin takviminden sonra bir de dikkatimi çeken bişey oldu sizde de oldu mu bilmiyorum. evde yapılan testlerde de erkenden çıkan mesela adet geçmeden veya adet olacağı gün pozitif çıkanlar hep kız oluyor. sanırım erkek yumurtlama zamanı veya sonrasında oluştuğu için testte de geç çıkıyor. benim ablam adetini 10 gün geçtikten sonra evdeki testte çift çizgiyi görebilmişti.

ben de su anda 2.kizima hamileyim. Iki cocugun ayni cinsiyetten olmasi onlar icin cok buyuk avantaj, uzulmeyin mimikan ve ebruli, kiyamam sizlere :teselli: Ben 2.ye hamile oldugumu ogrendigimde onun da kiz olmasini icimden gecirdim, gerci cinsiyet secimi konusunda hicbirsey yapmamistim. Simdi kizima en guzel 2.yas hediyesi verecegimi dusunuyorum (gecen gun ebebek'te 2.yasgunu hediyesi olarak birisi cocuguna akulu araba aliyordu, siz ne alacaksiniz diye sormustu :1rolleyes:). Ayni cinsiyetten iki kardesin, yaslari birbirine yakinsa, birbirlerini daha iyi anlayacaklarina, hayati daha cok paylasacaklarina, birbirlerine daha yakin olacaklarina inaniyorum ve dedigim gibi kizim adina cok seviniyorum. Kendimi dusunuyor olsam kesinlikle erkek olmasini isterdim, tabii ki cevremdeki herkes bunun erkek olmasini umut ediyordu. Dedigim gibi, bencillik yapsam, bu da degisik olsun, annem-kayinvalidem de gururlansin diye dusunurdum. Ama ucuncuye ne dusuncegim belli olmaz kafamçokkarıştı

Aslında iki evlatta çok tatlı ama ne bileyim benim gönlümde kız çocuk ayrı bir yer taşıyorr,,,,kız çocuk demek,,,,,bir melek,, bir prenses,,,sırdaş,,,arkadaş,,,,v b gibi bir çok güzel şeyleri ifade ediyor benim için,,,oğullarımda çok tatlılar Allahım onların acısını göstermesin bana ve hiç bir anneye,,,, ama Rabbim her iki mutluluğu da isteyen herkeze yaşatsın ne olurrrr,,,,

Canım tamamen haklısın, bu topikte yazılanlar birçok kişiyi rahatsız eti ama duygularımızı tam idrak edemediler sanırım, sorun illaki erkek veya illaki kız evlat sahibi olmak da değil, iki cinsten de bebişlere sahip olmak, kızı olan oğlan, oğlu olan kız istiyor, ama hayırlısı ve sağlıklısıyla, erkek olup evladımda en ufacık bir rahatsızlık oacağına sağlıklı hayırlı olsun da kız olsun diyoruz tabiki, şimdi ikinci kızıma hamileyim bugün kontrolüm vardı, doğum pozisyonunu almışız ve çok şükür herşey yolundaymış, daha ne isterimki, üçüncü çocuğa da niyetim var, tabiki üçüncüsünü sağlıklı ve hayırlısıyla erkek olmasını isterim ,Rabbim nasip ederse ne büyük mutluluk ama olmazsa da evde bir böcek dört çiçek sağlıkla yaşarız inşaallah...

a.s. geçmiş olsun arkadaşım. ne güze kızın gelmek için uygun pozisyonunu almış. Allah
dileklerini de kabul eder inşallah.

Bende seninle aynı fikirdeyim aregon Allahtan asla illede şu çocuk olsun diye dilemedim Hayırlı olsun sağlıklı olsun her ikisindende tattırsın istedim,,,,Hepimizin dileği gerçekleşir inşallah,,,Bu arada gözün aydın olsun bebişin doğum pozisyonu almış canım,,,,Bir avazda bebişine kavuşursun inşallah,,,bizlerede dua edersiniz,,,,

selam kizlar nasilsiniz
hepinizi coook ozledim gelecek hafta bugun rahat rahat konusuruzzz
henuz bitmedi suenurcumm
moralim cok bozukk malum nedenler
acil cikmamm lazimm optmmmm

morelini bozmaa canim eger morelinin bozuklugu bulundugun ortam ile ilgiliyse bence hic kafana takma yarin birgün evine gelince hersey düzelir bence morelini yüksek tut bebisin icin üzüldünmü onlar da hissediyormus canimm kiz ne uzun bayram tatiliymiss kizim desene sen yaz tatilinede üc aylina gidersin :dance:

selam kizlar nasilsiniz
hepinizi coook ozledim gelecek hafta bugun rahat rahat konusuruzzz
henuz bitmedi suenurcumm
moralim cok bozukk malum nedenler
acil cikmamm lazimm optmmmm

morelini bozmaa canim eger morelinin bozuklugu bulundugun ortam ile ilgiliyse bence hic kafana takma yarin birgün evine gelince hersey düzelir bence morelini yüksek tut bebisin icin üzüldünmü onlar da hissediyormus canimm kiz ne uzun bayram tatiliymiss kizim desene sen yaz tatilinede üc aylina gidersin :dance::icecream:

evet canim ramazan bayram derken insanin günleri baya yorucu yogun geciyor bide insan arkadaslari yada tanidiklari bütün gün gezse yorulmuyo bazen kaynanasi yada digerleriyle bir iki saat gecse yetiyor artiyor bilee anliyorum canim senin bebek durumun ne oldu düsünüyorsun degilmi ücüncüyü

canim benimde öyleydi ikinci kizimda son haftalardaki kontrolümde daha almisti dogum pozisyonunu senin adina sevindim insallah hayirlisiyla dogar bebisini kucagina alirsin en önemlisi saglik bencede:ecrin_bebek::Saruboceq:

canim bence de daha cok erken bide galiba kisiden kisiye degisiyor benimde cevremde reglden sonra hemem hamile kalip oglu olan cok var offf be sasirdim kaldim bendekafamçokkarıştı

günaydın canlarım nasılsınız?
ya şu adetten hemen sonra hamilelikte erkek oluyor söylentisine takılmayın yine okudum düzenli adet görenler adet bitiminde hamile kalmazmış.adetler uzun sürüyorsa evet doğru olabilir.isimleride unuttum iki oğlu olan arkadaşlar beni o kadar mutlu ettinizki kız çocuk hakkında yazdıklarınızla hiç böbürlenmeniz yok allahım hayırlısı ve sağlıkla sizlerede nasip etsin kız evlat.bende sezaryenle yaptım ilk doğumumu zor oldu benim için ağrım çok oldu emzirirken bile zorlandım kızımı.o yüzden korkuyorum doğumdan ikinciye cesaret edebilsem yapıcam ama yok olmuyor korkuyorum.inşallah allahım hayırlısı ve sağlıkla birde oğlan verirde üçüncüyü düşünmem.iki kızda güzel oluyor biz kardeşimle çok iyi anlaşırız.en küçüğümüz oğlan.ama bişey deyim iki oğlandan sonra kızı olan çok var tanıdığım.yatak odanıza bir oyuncak bebek koyun ben buna inanıyorum arkadaşımda oldu iki oğlandan sonra kız.oyuncak koydurmuştuk onada.inşallah gönlünüze göre olur.
aregon canım bebeğinin sağlık durumuna çok sevindim maşallah allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
orkide sen hala canını sıkıyormusun canım ya değmez boşver üzme kendini sağlığınız yerinde olsun gerisi inan boş.
hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız.

Selam Canlar,

Öldümmü kaldımmı diye merak etmişsinizdir heralde.Allah a sükür hayattayım ama fena grip olmusum dr a gittim 1000 mg largopen verdi antibiyotik valla içiyorum Allah sonumuzu hayır etsin.Bütün yaz telasla gecti.Son 10 gundur Bodrum daydım galiba orda usuttum.
Sizler neler yaptınız cok ozledim valla bebeişler nasıl?

herkes seni merak ediyor, seni soruyordu ozlem, hosgeldin a.s
ama simdilerde orkidem tatilde giremiyor, gulnisa da hastaneye yatacakti, o yuzden sana cevap vermeleri zaman alabilir.
ben yenilerdenim ve hemen sana sorayim (takvimin varsa isyerinden bende gorunmuyor takvimler, belki orada yaziyordur ama ben goremiyorum): hamileliginin kacinci haftasi ve kiz mi erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…