E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kizlarr benden haberler var
gorumcem adetten hemen sonra iliskiye girmistii
bugun ogrendik 13 haftalik hamiss
pipiyi gordukkk
onun adina sevindimm ama birazda icim burulduu
sanirim feyzanin yontem tuttuuu
sizce yanilma olabilirmi
dr benziyoo dediii kesin demedii ama fotosundaa cikintisi varr sizcee gercekten oglusmudurr aceppp
ya sizi coook ozledimm benn((
bencede kız cocuk baska...kız evladı olan sanslı ne yapıp et bul su kızı guzelim...bende keske 2. cocukta deneseydim ama kısmet 3. cocugaymıs sanki bende bir takıntı oldu su kız cocuk meselesi...evlat evlattır ama insan iki cinside tatmak istiyor.insallah bu karnımdaki oglusum iyi huylu bir bebek olurda beni bezdirmezde 3. cocuk yapma fikrim degişmez.
Canım tamamen haklısın, bu topikte yazılanlar birçok kişiyi rahatsız eti ama duygularımızı tam idrak edemediler sanırım, sorun illaki erkek veya illaki kız evlat sahibi olmak da değil, iki cinsten de bebişlere sahip olmak, kızı olan oğlan, oğlu olan kız istiyor, ama hayırlısı ve sağlıklısıyla, erkek olup evladımda en ufacık bir rahatsızlık oacağına sağlıklı hayırlı olsun da kız olsun diyoruz tabiki, şimdi ikinci kızıma hamileyim bugün kontrolüm vardı, doğum pozisyonunu almışız ve çok şükür herşey yolundaymış, daha ne isterimki, üçüncü çocuğa da niyetim var, tabiki üçüncüsünü sağlıklı ve hayırlısıyla erkek olmasını isterim ,Rabbim nasip ederse ne büyük mutluluk ama olmazsa da evde bir böcek dört çiçek sağlıkla yaşarız inşaallah...
Canım tamamen haklısın, bu topikte yazılanlar birçok kişiyi rahatsız eti ama duygularımızı tam idrak edemediler sanırım, sorun illaki erkek veya illaki kız evlat sahibi olmak da değil, iki cinsten de bebişlere sahip olmak, kızı olan oğlan, oğlu olan kız istiyor, ama hayırlısı ve sağlıklısıyla, erkek olup evladımda en ufacık bir rahatsızlık oacağına sağlıklı hayırlı olsun da kız olsun diyoruz tabiki, şimdi ikinci kızıma hamileyim bugün kontrolüm vardı, doğum pozisyonunu almışız ve çok şükür herşey yolundaymış, daha ne isterimki, üçüncü çocuğa da niyetim var, tabiki üçüncüsünü sağlıklı ve hayırlısıyla erkek olmasını isterim ,Rabbim nasip ederse ne büyük mutluluk ama olmazsa da evde bir böcek dört çiçek sağlıkla yaşarız inşaallah...
selam kizlar nasilsiniz
hepinizi coook ozledim gelecek hafta bugun rahat rahat konusuruzzz
henuz bitmedi suenurcumm
moralim cok bozukk malum nedenler
acil cikmamm lazimm optmmmm
selam kizlar nasilsiniz
hepinizi coook ozledim gelecek hafta bugun rahat rahat konusuruzzz
henuz bitmedi suenurcumm
moralim cok bozukk malum nedenler
acil cikmamm lazimm optmmmm
Suenurcum iyiyim canım bayram yorgunluğunu atmaya çalışıyorum a.s.
bayramlar iyide birazda yorucu geçiyor .birde kaynana görümce elti lerle karşılaşıp baya soğuk şeyler yaşanıyor oda yoruyor insanı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kizlarr benden haberler var
gorumcem adetten hemen sonra iliskiye girmistii
bugun ogrendik 13 haftalik hamiss
pipiyi gordukkk
onun adina sevindimm ama birazda icim burulduu
sanirim feyzanin yontem tuttuuu
sizce yanilma olabilirmi
dr benziyoo dediii kesin demedii ama fotosundaa cikintisi varr sizcee gercekten oglusmudurr aceppp
ya sizi coook ozledimm benn((
Selam Canlar,
Öldümmü kaldımmı diye merak etmişsinizdir heralde.Allah a sükür hayattayım ama fena grip olmusum dr a gittim 1000 mg largopen verdi antibiyotik valla içiyorum Allah sonumuzu hayır etsin.Bütün yaz telasla gecti.Son 10 gundur Bodrum daydım galiba orda usuttum.
Sizler neler yaptınız cok ozledim valla bebeişler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?