Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elifnazcim canim esim geldii cikmaliyim
yinegel neolur
ben sana ozelden yzicam
sen bana msn adresini tekrar versenecanim ozelden gonder

esimin degerleri cok dusuk. vucut isisini arttiran bir sey spermleri olduruyormus
simdilik bir ay kadar bir ilac alacak
ama ondan sonra ameliyat olut duzelttireyim diyor
ameliyat pek zor bir sey degilmis ama ondan 3 ay sonra falan gelisme olurmus sperm sayisinda
bilmiyorum ne yapacagimi
direk tup bebek mi denesem, yoksa onun amelitini bekleyip normal yollami denesem yine bilemiyorum
mucizelre beni bulmaz be gulum :1no2:
ama hic degilse tup bebek sansim var aslinda ona da sukur

canim bak iste ne gusel bir haber bu
ameliyat olunca duzelikce niye olmasinki
bence hic vakit kaybetmeyin ve ameliyat olsun insallah hemen duzelir vede istedigin melegine kavusursun canim tup bebek daha zor daha zahmetlidir
esinle enine boyuna konusun oyle karar verin canim insallah hakkinizda en iyisi en hayirlisi olsun ve saglikli mini mini bir kisin olsun
onundeki tum sanslari dene canim ben mucuzelere inaniyorum hem seninki neden mucize olsunki cok sukur olmuycak bir sey degil sagliginiz yerinde kucuk bir engel var oda kalkicak insallah

dur sen ben onu almayi bilirim zaten senden naniknanik
kiz bulup senin oglana vercektim ama ne yapalim bende senin kizi benim oglana alirim kaydirigubbakcemile5

elifnazcim sunuda ekleyeyim bak demedi deme
melissami veririm
ama cok arsiz cok yaramaz valla cin gibi birsey
sonra sac basa girirseniz gelin kaynanaa:roflol:
ustelik bu kis kocasinida dover erkek gibi
9 aylik olucak hala tanimayanlar kismi erkekmi diye soruyor
cogu erkek zannediyor

feyzaa kis burdasin
nasilsin ne var ne yok
elifnazla laflasiyorduk burda
arada ugrarsan sende yaz canim buraya sayfamiz canlansin ustlere ciksin belki diger kislarda gelir gorunce

selammm kiz kacakkkk burdamisin:)
bendezaten süper anneleri deyince damladimmmm.
ne olsun canim yarin pragram var kursa kizlara tatli yapiyorum.hepsine 45 tane mendil hazirladim cikilota seker koydum bayramlarma olcak ya:)

helenx canim yazdiklarini okuyunca cok duygulandim
yasadiklarini cok gusel anlatmissin canim
bebegin dogunca delice seviceksin bu kesin emin ol bizde ayni seyleri yasadik burda yazan tum kislar ayni
sana dr umut vermis o yuzdende biraz farkli tabi umitlerin kirilmis
demekki bebeginin kismeti varmis hayirlisi buymuski Allah kisini nasip etmis oyle dusun
insallah bir dahaki denemende oglun olur
ne zaman hamile kaldigini hatirliyormusun
yum gunune dikkat ettinmi hic yontem denedinmi
neler yaptin yazabilirmisin

selammm kiz kacakkkk burdamisin:)
bendezaten süper anneleri deyince damladimmmm.
ne olsun canim yarin pragram var kursa kizlara tatli yapiyorum.hepsine 45 tane mendil hazirladim cikilota seker koydum bayramlarma olcak ya:)

kolay gelsin feyzacim
bende hala diyet tokilerini altust ediyorum
derken elifnaz geldi
bizim kislar nasillar iki yere birden laf yetistiremiyorum
esimde evde olunca olmuyoo
az sonra gorusuruzz

valla hic birini ögmedim bugün cok isim vardi.
daha yni oturdum pc basina.

yaptım canım.erkek bebek için diyet yaptım.yasaklı olanları yemedim içmedim.ayrıca bu takvim yöntemindeki tarihi yumurtlama günüme denk getirdim.hapla falan geciktirmiştim.zaten bu babychico yöntemine o kadar güvendimki nede olsa her dediklerini yerine getirdim diye içim rahattı.büyük olasılıklı adetimin.17.günü hamile kaldıgımı tahmin ediyorum.
artık bu yumurtlama günü yakın ilişki.yot zamanında ilişki.falan bunlara inancım kalmadı.yalnız ikinci bebegi daha düşünürken bu doktor serhak sakızı duymuştum.ona gikmeyi o kadar çok istemiştimki.fakat istanbulda ben orda yaşamıyorum ne yazıkki ama içimde hep kaldı yanı...senin bu doktorla bir bilgin varım gerçektende tutuyormuymuş..bi özlembay vardıo bu doktor yöntemiylemi hamile kalmıştı.....
birazda sen anlatsana kızlarının hepsindedemi bi yöntem uyguladım.sen neler uyguladın başka bende bunları çok merak ediyorum.....

helenx cim o dedigin dr zaten artik bu konuda yardim etmiyormus ben onu tanimiyorum zaten yurt disindayim istanbulda degilim ozlembay ise bebeginin ne oldugunu kesin olarak bilmioruz yazmadi
ben ilk iki hamileligimde hic bir sey bilmiyordum oyle hamile kaldim sadece son hamileligimde oglum olsun istedim ve diyet yaptim yum takibi yaptirdim ilsk oncesi kahve karbonatli dus denedim
zaten 12 haftalikken drum kisim olucagini soylemisti bende inanamamistim takvime gore hamile kaldim ve yumuda ona gore ayarladim adetimi geciktirdim 19 cu gun hamile kaldim

yok askim yaa...ne demisler
kiz anadan gorur sofra duzmeyi, oglan babadan gorur sokak gezmeyi
senin buyuttugun oyle koca moca dovmez...ben saglam yere baglandim, hiiiiiiiiic tasam yok vallahi.
oyle mismak da yok. ben anlamam. senle dunuruz arkadas...kaydirigubbakcemile2

kis elifnaz sen nerden biliyon belki bende kocami dovuyorum
olamazmi yaniikaydirigubbakcemile3 ya elifnazcim benim bu kis cok yaramaz iste digerleri gibi degil farkli belkide cok ustune dusuyoruz ya oda simariyor
bebegimi uyutup super annelere geleyim dedim seni gorunce cok sevindim canim
ama sanirim cikmissin

elifnazim test ne oldu canim sonuclar hala negatifmi
nette arastirma yaptinmi ben bir iki yere girdim ve dogal bitki ilaclari varmis ve fayda ediyormus diye okudum

yok gulum ya cikmadim da cikiyorum artik. kac sattir preseed diye bir topik okuyorum ama yoruldum artik
bir denemedigim preseed kalmisti birde onu deneyeyim bakalim.
ama onumuzdeki aya artik

uleyn...varsa oyle biseyler soyle valla ben oglusumu oyle kim vurduya getirtmem haa.lmaz:

elifnazim test ne oldu canim sonuclar hala negatifmi
nette arastirma yaptinmi ben bir iki yere girdim ve dogal bitki ilaclari varmis ve fayda ediyormus diye okudum

testte hala bir mok yok. ben bu ay yumurtlamiycam herhalde.mafoldumben
esime de dr iki gunde bir deneyin demis yazik adam ha gayret ugrasiyor ama benimkiler masallah iyice nazlandi bu ay\

bu arad sana mail attim, alinca cevap gonder de eline gectigini bileyim.

tamam bitanem mail alinca yazarim mutlaka
suan msn kapali kislarin okul vakti ya az sonra cikicam
canim sende test yapma her ay bosuna alma surekli dene hic belli olmaz hangi gun tutucagi
presed dedigin dey nedir bilmiyorum canim insallah isine yarar faydasini gorursun
birde esine macunlar varmis onlardan yedir

uleyn...varsa oyle biseyler soyle valla ben oglusumu oyle kim vurduya getirtmem haa.lmaz:

ayy yerim senin oglusunu ben
hemende kaynanalik yapiyoo yaa
kocasi degilmi ister dover ister sever :roflol:
yok canim ya korkma hemen ben ogluna gozum gibi bakarim oyle dovturtmem benim cadiyaalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…