- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi EU1
-
eifnazim benim uzulmek neye care olmuski
gusel canini uzme sen
Allah diledimi oyl bir verirki sasip kalirsin
burda bir tanidigim gitmedigi dr kalmadi hepside asla cocugun olmaz dedi ama kadin umidini kesti bir yil sonra dra gittginde 5 aylik hamilydi ya kimse inanamadi valla
seninde olucak hem cok sukur saglikli bir oglusun var
lutfen kendini uzme benide uzuyorsun
elifnazcim canim esim geldii cikmaliyim
yinegel neolur
ben sana ozelden yzicam
sen bana msn adresini tekrar versenecanim ozelden gonder
esimin degerleri cok dusuk. vucut isisini arttiran bir sey spermleri olduruyormus
simdilik bir ay kadar bir ilac alacak
ama ondan sonra ameliyat olut duzelttireyim diyor
ameliyat pek zor bir sey degilmis ama ondan 3 ay sonra falan gelisme olurmus sperm sayisinda
bilmiyorum ne yapacagimi
direk tup bebek mi denesem, yoksa onun amelitini bekleyip normal yollami denesem yine bilemiyorum
mucizelre beni bulmaz be gulum :1no2:
ama hic degilse tup bebek sansim var aslinda ona da sukur
dur sen ben onu almayi bilirim zaten senden naniknanik
kiz bulup senin oglana vercektim ama ne yapalim bende senin kizi benim oglana alirim kaydirigubbakcemile5
tanıdım canım nisaydı..
biliyorum alıştırmam lagzım okadar inanmıştımki dört tane doktor gezdim yanlış görmüştür diye...
12 haftalıkken kıza benziyo dediler ben çok kötü oldum neyse daha kesin degil diye umut ettim...bir ay sonra gel dedi doktor.tabi ben bir ay beklermiyim..iki hafta sonra si doktora gittim o erkek dedi ayy inanamadım okadar mutlu oldumki kesinmi dedim .kesin dedi.tamam tutmuştu..10 gün mutlu mutlu yaşadım.ama yinede kendi doktorum demeliydi.ama eşim yok yok ben pipisini gördüm kesin erkek o kadar eminim diyodu.ama benim içimde hep bi korku vardı acebe kordan olabilirmi diye...iki hafta sonra kendi doktoruma gittim.eşime korkuyorum ya kız derse diye.oda korkma ben gördüüüm pipiydi bak oglunuz oluyo diyecek eminim dedi..biz bi umutla sorduk .bebek evet yanılmadım kız dedi..biz tekrar bi şok yaşadık emenmibiniz iyi bakın .bidaha bakın deyip durduk.adam bakıyo bakıyo yok çıkıntı yok %100 kız bu dedi.çıktık doktordan eşimin yüz ifadesi çok kötü.ben dokunsalar aglaycagım.sesesizce konuşmadan eve geldik.dedim ben söylemiştim korkuyorum diye .eşim inanamıyorum resmen pipiydi..diyo..ilk gün ikimizinde agzını bıçak açkadı..ertesi günü üzülme bak kızımız var onu çok seviyoruz.bunuda severiz..dedi...ben yok duramadım hala inanmıyorum.başka doktora gittim bi hafta sonra uzman birine baktı evet kesin kız..ben iyice sinirlendim bana erkekdiyen o doktora hemen onun yanına gittim bana erke dediniz ama kız çıktı dedim.gel bakalım dedi.baktı evet ya kızmış dedi.ama beni nasıl umutlandırdınız kırkı kere emenmisiniz dedim diye kızdım...o sagolsun tepki vermedi bana kordonla karışmıy dedi.eve gidip bi güzel agladım.iki kız hiç hayal etmemiştim.ama oluyordu artık.yani dört doktorda kız dedi.artık umutlarım kalmadı..evet üçüncüyü deneyecegim son kez..ama onunda kız olmasından korkuyorum....üçümcüye ne hsap ne kitap yapacagım bırakacagım kendi haline diyorum.bi yandanda ne yapsam deyip duruyorum.....
kendimi alıştırmaya çalışıyorum.seviyorum senin ne günahın var diyom,canı kızım diyom.ama ertesi günü tekrar kötü oluyorum buda kız diye......
selammm kiz kacakkkk burdamisin:)
bendezaten süper anneleri deyince damladimmmm.
ne olsun canim yarin pragram var kursa kizlara tatli yapiyorum.hepsine 45 tane mendil hazirladim cikilota seker koydum bayramlarma olcak ya:)
helenx canim yazdiklarini okuyunca cok duygulandim
yasadiklarini cok gusel anlatmissin canim
bebegin dogunca delice seviceksin bu kesin emin ol bizde ayni seyleri yasadik burda yazan tum kislar ayni
sana dr umut vermis o yuzdende biraz farkli tabi umitlerin kirilmis
demekki bebeginin kismeti varmis hayirlisi buymuski Allah kisini nasip etmis oyle dusun
insallah bir dahaki denemende oglun olur
ne zaman hamile kaldigini hatirliyormusun
yum gunune dikkat ettinmi hic yontem denedinmi
neler yaptin yazabilirmisin
elifnazcim sunuda ekleyeyim bak demedi deme
melissami veririm
ama cok arsiz cok yaramaz valla cin gibi birsey
sonra sac basa girirseniz gelin kaynanaa:roflol:
ustelik bu kis kocasinida dover erkek gibi
9 aylik olucak hala tanimayanlar kismi erkekmi diye soruyor
cogu erkek zannediyor
yok askim yaa...ne demisler
kiz anadan gorur sofra duzmeyi, oglan babadan gorur sokak gezmeyi
senin buyuttugun oyle koca moca dovmez...ben saglam yere baglandim, hiiiiiiiiic tasam yok vallahi.
oyle mismak da yok. ben anlamam. senle dunuruz arkadas...kaydirigubbakcemile2
kis elifnaz sen nerden biliyon belki bende kocami dovuyorum
olamazmi yaniikaydirigubbakcemile3 ya elifnazcim benim bu kis cok yaramaz iste digerleri gibi degil farkli belkide cok ustune dusuyoruz ya oda simariyor
bebegimi uyutup super annelere geleyim dedim seni gorunce cok sevindim canim
ama sanirim cikmissin
kis elifnaz sen nerden biliyon belki bende kocami dovuyorum
olamazmi yaniikaydirigubbakcemile3 ya elifnazcim benim bu kis cok yaramaz iste digerleri gibi degil farkli belkide cok ustune dusuyoruz ya oda simariyor
bebegimi uyutup super annelere geleyim dedim seni gorunce cok sevindim canim
ama sanirim cikmissin
elifnazim test ne oldu canim sonuclar hala negatifmi
nette arastirma yaptinmi ben bir iki yere girdim ve dogal bitki ilaclari varmis ve fayda ediyormus diye okudum
testte hala bir mok yok. ben bu ay yumurtlamiycam herhalde.mafoldumben
esime de dr iki gunde bir deneyin demis yazik adam ha gayret ugrasiyor ama benimkiler masallah iyice nazlandi bu ay\
bu arad sana mail attim, alinca cevap gonder de eline gectigini bileyim.
uleyn...varsa oyle biseyler soyle valla ben oglusumu oyle kim vurduya getirtmem haa.lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?