Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım senide takip ediyordum.hamileymişsin hayırlı olsun.bildigim kadarıyla babychico yöntemini denedin ve hamile kaldın.bakalım sende tutacakmı merak ediyorum.tabi hayırlısı olsun.umarım hayırlı bir oglun olur..ama merak ettim her dediklerini yaptınmı.nasıl uyguladın anlatsana...

Tombilibuuuu canım naber nerelerdesin yoktun bugün hiç, ya ne bişeyim valla yeni duydum doğrumu 3 tanemi kızı var Melissaanilin ayy hala şoktayımmmmmmmm

selam kizlarr
valla benim bir arkads var fazla samimi olmadigim icin soramiyorum.kadin daha 33 yasinda ve 6 tane cocugu var 7 ci bebegi 5 ayklikken öldü-
ilk5 cocugu arka arkaya erkek oldu.6 kiz oldu demin tamam kizi buldu artik yapmaz ama bir de ne göreyim 7 ci yapti oda erkek.valla yasim daha genc yapcam daha diyor.sorup ögrenmek istiyorum acep bilinci hamile kaliyor kaza yada istenmeyen gebelik degil.hangi günlerde tutturdu bu 6 oglani diye merak ediyorum acikcasi.ama soramiyorum ya insan cekiniyor.

Tombilibuuuu canım naber nerelerdesin yoktun bugün hiç, ya ne bişeyim valla yeni duydum doğrumu 3 tanemi kızı var Melissaanilin ayy hala şoktayımmmmmmmm

bugün eşimle dışardaydık canımcım
baya şaşırdın dimiiiiiiii
:)))))
ama daha çok gençççççççç melisaaanılllll bakma 3 çocuğu olmasına hem genççççççççç
hem güzelllllllll

feyzacım maşallahhhhhhhhhh
o kadar erkek de istemezdim evdeeeeeeee:)))))
ayyyyyyy ütü bitmez hizmetçi gibi herkes suyu bile senden beklerrrrrr
1 tane yeteerrrrrrrrr:))))))))))

gulyhassss
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
gülnisaaaaaaaaaaaa çoktan cennetlik olduuuuuuuuuuuuuuuuu
çok güldüm kıssssssss
heralde gulnisa duyunca daha çok gülecekkkkkkkkk

ayy gulyhas valla sende beni sasirttin:mymeka:cok guldum yaa canim ben gulnisayim bilmiyormusun
benim uc kisim var ikisi buyukler digeride hani hep avatara fotosunu koydugum yaramazliklarini anlattigim melissa istee ama diger siteye tabiki
bilmedigine sasirdim iki kisim buyuk 16ve 13 yasindalar
belkide hep melissadan konusuyorum ondan sen bir tane sandin
ya kislar oyle demeyin kimin cennetlik oldugunu Allah bilir insallah diyelim hepimizde oluruzz

Son düzenleme:
feyzacım maşallahhhhhhhhhh
o kadar erkek de istemezdim evdeeeeeeee:)))))
ayyyyyyy ütü bitmez hizmetçi gibi herkes suyu bile senden beklerrrrrr
1 tane yeteerrrrrrrrr:))))))))))

tomnilibuu selam burdada bulustk
valla bende onca erkekle kafayi yerdim herhaldee esim yetiyo zaten
gerci kislarinda vidividi cenesi var
ya tombilibu bizim bu berceste varya benim uc kisim oldugunu bilmiyomus ya cok sasirdim

ayy canim simartma benii:kedi:utanirim bennlaelaelaelaelae
kis hakli hep melissa hep melissa oda bir tane sanmiss istee

canim dogru yapiyorsun kimseye belli etme sonra basina kalkiliyor hem uzulucek birsey yok zaten dogunca gor bak hersey farkli olucak sen sadece bir beklenti icinde oldugun icin hayal kirikligi olmustur bizdede oyleydi sirf yontemler denedik tutucak diye inandik sonra uzulduk ama finaldede cok mutluyuz biz super annelerin super seker tatli kislari olduu
serapcim iyi olmaniza sevindim canim benimkide delice baba duskunu
baba eve gelince sevincten deliriyo olan aklinida kaciriyo babasini gorunce alkis caliyo kahkalarla guluyo ilgi cekmek icin yapmadigini birakmiyo pesinde gezinip duruyoo
tum gunumuzu dolduruyo iste nasil olalim bugunleri gordugume cok mutluyum kotu bir hamilelikten sonra bu mutlulugu aski yasamak cok gusel
bebek icinse tup bebege korkuyorum tutmaz diye tutsa bile sanki israrla bir seyin pesine dusmek beni rahatsiz ediyor ya sakat olursa ya hayirsiz olursa ya soyle diye emin degilim iste ama baskada kesin yol yok urdunde yapildigini hic duymadim canim oraya ozel pasaportmu lazim kibris daha yakin geliyo bana bilmiyorum canim ya aradayim kararsizim

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kız feyzoş sor bacım.bu işin çekinmesimi olur.zaten yeterince dikkat çekici bi durum.çok soran olmuştur...bi sor yawww çatlarım meraktankaydirigubbakcemile3

Canım ya . BUnlarin boyl etatliligi Allah tarafindan hayatim. Ozellikle asiri tatli oluyolar ki cooookkk sevilsinler dye. Masallah cimcimeme
Ya bence de tutmama ihtimali yuksek bosuna para olabilir. O yzuden herkes urdune gidiyo zaten cok basarililarmis. Ama bi sorun da kalan embriyolar , atsan sorunn bagislasan sorunnn, sen bilirsin tabi.
Urdun normal pasaportunla gidiyosun vizeyi de 10 dinar verip kapida aliyosun Hem orda benim evim var kizz Gerci dil pkaydirigubbakcemile5roblemi olabilir. Kibris daha iyi galiba
2750 strelinmmis ucak otel ilaclar islem hersey dahilmis urdunde

canim benim sagol nasil misavirperver oldugun belli insallah birgun gercekten tanisiriz cok sicaksin valla soylemen bile beni cok mutlu etti
embriyolar oda dert tabiki bagislamak gibi bir seyi asla dusunmem biryerlerde cocugumun oldugu dusuncesi beni deli eder yasayamam deliririm atsan atilmaz tup bebegin sorunu bu iste zaten oyle oturup ciddi dusunmedim maddi olarakta cok yuksek canim ben kibrisi aramistim bazi yerlerde 10 bin euroyu buluyormus onceside var tabi gunlerce kontrol gerekiyor ama asilamaya sicak bakiyorum eger oyle bir imkan bulursam hic dusunmeden gidip asilama yaptirabilirim hatta bir kac ay sonra bile olabilir ama hep gizli oldugu icin bulmak zor ama yapanlar varmis tryede degilimki bulayim birgun tesadufen biryerlerden ogrenip duyarsan cup diye atlarim icinee
olmazsada kislarim yeter bana zaten bebegimin dogumundan beri artik eskisi gibi dusunmuyorum herseyin hayirlisi diyorum olursa olur olmazsada uc tane damadim olur zemuszemus

Son düzenleme:
seraap cim hep sorayim diyorum unutuyorum
vaterhardeningsteel ne demek yaa
cok uzun bir kez yazicam diye on kez bakiyom vallaa:roflol:
canim ozel mesaji okuyunca sil lutfen
oraya gelirsen sevinirim senin bildigini saniyordum

Biliyorum canım snein gülnis aolduğunu ondan şaşırdım zaten, ben hep 1 tane küçük melissa var snaıyordum dediğin gibi. Ne güzel allah uzun ömürler versin canım benim.

3 tane veya 4 tane kızı olupta onları telli duvaklı evlendirirse anne cennete gider derlerdi eskiden öyle hatırlıyorum,
inşallah hep beraber buluşuruz cennette:)

Melısaanılcım
utanıcak bıŞey yokkk
doĞruya doĞru gÜzelsın yalanmıı
allahın bıldıĞını kuldan saklamayalım dımııı
hemde 3 Çocuklaaaaaaaa

Valla bende Çok gÜldÜm gulyhasaaa
ama kız bılmıyokı tabııı
hep ufak lıktan bahsedınce
hepımız onu konuŞuyoruz
dedıĞın gıbı ondan bılmıyorrrrrr tabıııııı
ÖĞrendı artıkkkkkk:))))))))

Melİsaanılcım
utanıcak bİŞey yokkk
doĞruya doĞru gÜzelsİn yalanmıı
allahın bİldİĞİnİ kuldan saklamayalım dİmİİİ
hemde 3 Çocuklaaaaaaaa
sagol ilkim canim o senin guzelligin
simardim sinciizemuszemus
kendine bakan her kadin guseldir diyorum canim senide biliyorum sende cok cok guselsin minik civcivinde cok tatlii

gulyhas cim Allah hepimizinkinede uzun gusel omurler versin canim
kislarimizida en gusel sekilde yetistirip gusel bir aile hayati kurabilmeyi nasip etsin

waterhardeningsteel suyla sertlestırılmıs celık demek hayatım. Urdunu dusunursen evim ve arabam emrine amade, ben orda olmasam bile diledigin zaman kullanabilirsin. ee kac senedir tanisiyoruz artik di mi ?
asilama heryerde yapiliyo be bacim. Bunun baska turlusu de mi varmis ki hic haberim bile yok. Ericcson methodu falandir o yuzdei cok dusuk sen onun daha saglamini evde bile yaparsin e gerek var ki ?

valla gülnisacım doğru dedin kendine bakan her kadın güzellll
biraz giyinip süslenmek lazım ama bazen ev işi gelen giden yemek temizlik
biz bile kendimizi tanımıyoruz
kızımın iyi bir meslek sahibi olup çalışmasını çok istiyorum
en azından çalışan kadın kendine daha çok vakit ayırıyo vallaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…