Melisaanilcim snein 3 kızınmı var ? inanmıyorum şimdi duydum daha ve şok oldum ben snein 1 tane küçük kızın var snaıyordum aaaaaa çok şaşırttın beniiiiiiiii
Allah bağışlasın sen cennetliksin bak gör
Tombilibuuuu canım naber nerelerdesin yoktun bugün hiç, ya ne bişeyim valla yeni duydum doğrumu 3 tanemi kızı var Melissaanilin ayy hala şoktayımmmmmmmm
Melisaanilcim snein 3 kızınmı var ? inanmıyorum şimdi duydum daha ve şok oldum ben snein 1 tane küçük kızın var snaıyordum aaaaaa çok şaşırttın beniiiiiiiii
Allah bağışlasın sen cennetliksin bak gör
gulyhassss
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
gülnisaaaaaaaaaaaa çoktan cennetlik olduuuuuuuuuuuuuuuuu
çok güldüm kıssssssss
heralde gulnisa duyunca daha çok gülecekkkkkkkkk
feyzacım maşallahhhhhhhhhh
o kadar erkek de istemezdim evdeeeeeeee:)))))
ayyyyyyy ütü bitmez hizmetçi gibi herkes suyu bile senden beklerrrrrr
1 tane yeteerrrrrrrrr:))))))))))
bugün eşimle dışardaydık canımcım
baya şaşırdın dimiiiiiiii
:)))))
ama daha çok gençççççççç melisaaanılllll bakma 3 çocuğu olmasına hem genççççççççç
hem güzelllllllll
canim dogru yapiyorsun kimseye belli etme sonra basina kalkiliyor hem uzulucek birsey yok zaten dogunca gor bak hersey farkli olucak sen sadece bir beklenti icinde oldugun icin hayal kirikligi olmustur bizdede oyleydi sirf yontemler denedik tutucak diye inandik sonra uzulduk ama finaldede cok mutluyuz biz super annelerin super seker tatli kislari olduuablacım asla...kimseye üzüldügümü ne söyledimm.ned belli ettim daha...
herkes beni mutlu bir hamilelik geçiriyo sanıyo.ikinci bir kızım oldugu için hiç önemsemiyo sanıyo...öyle gösteriyorum aile içinde ezilip duruyorum bari başkaları bilmisin diyorum.....
ama evet içimdeki kopan fırtınaları bi ben biliyorum yani......
serapcim iyi olmaniza sevindim canim benimkide delice baba duskunuBak sen zillimeee! dogmus ta ortalık karıstırmaya da baslamıs !
Benim kızım iyi cok sukur hayatim. o da yaramazin teki yasi sebebiyle. bana da asiri duskun tuvalete gitsem aglamaya basliyo / Deli bir ask yasiyoruz karsilikli cok sukur rabbime
Valla ikinciye niyetim yok simdilik. Belki bi 6 7 sene sonra hazir olurum o zaman da artik benim cocugum olmaz herhaldealkisalkisalkis bende cok cocuk kaldiracak kafa kalmadi helinle zor basa cikiyorum
Sen nasilsin ? Kibris yerine Urdun dusunur musun ? Bizim amerikalilar akn akin urdune gidiyo kiz en iyisi ordaymis
selam kizlarr
valla benim bir arkads var fazla samimi olmadigim icin soramiyorum.kadin daha 33 yasinda ve 6 tane cocugu var 7 ci bebegi 5 ayklikken öldü-
ilk5 cocugu arka arkaya erkek oldu.6 kiz oldu demin tamam kizi buldu artik yapmaz ama bir de ne göreyim 7 ci yapti oda erkek.valla yasim daha genc yapcam daha diyor.sorup ögrenmek istiyorum acep bilinci hamile kaliyor kaza yada istenmeyen gebelik degil.hangi günlerde tutturdu bu 6 oglani diye merak ediyorum acikcasi.ama soramiyorum ya insan cekiniyor.
canim dogru yapiyorsun kimseye belli etme sonra basina kalkiliyor hem uzulucek birsey yok zaten dogunca gor bak hersey farkli olucak sen sadece bir beklenti icinde oldugun icin hayal kirikligi olmustur bizdede oyleydi sirf yontemler denedik tutucak diye inandik sonra uzulduk ama finaldede cok mutluyuz biz super annelerin super seker tatli kislari olduu
serapcim iyi olmaniza sevindim canim benimkide delice baba duskunu
baba eve gelince sevincten deliriyo olan aklinida kaciriyo babasini gorunce alkis caliyo kahkalarla guluyo ilgi cekmek icin yapmadigini birakmiyo pesinde gezinip duruyoo
tum gunumuzu dolduruyo iste nasil olalim bugunleri gordugume cok mutluyum kotu bir hamilelikten sonra bu mutlulugu aski yasamak cok gusel
bebek icinse tup bebege korkuyorum tutmaz diye tutsa bile sanki israrla bir seyin pesine dusmek beni rahatsiz ediyor ya sakat olursa ya hayirsiz olursa ya soyle diye emin degilim iste ama baskada kesin yol yok urdunde yapildigini hic duymadim canim oraya ozel pasaportmu lazim kibris daha yakin geliyo bana bilmiyorum canim ya aradayim kararsizim
Canım ya . BUnlarin boyl etatliligi Allah tarafindan hayatim. Ozellikle asiri tatli oluyolar ki cooookkk sevilsinler dye. Masallah cimcimeme
Ya bence de tutmama ihtimali yuksek bosuna para olabilir. O yzuden herkes urdune gidiyo zaten cok basarililarmis. Ama bi sorun da kalan embriyolar , atsan sorunn bagislasan sorunnn, sen bilirsin tabi.
Urdun normal pasaportunla gidiyosun vizeyi de 10 dinar verip kapida aliyosun Hem orda benim evim var kizz Gerci dil pkaydirigubbakcemile5roblemi olabilir. Kibris daha iyi galiba
2750 strelinmmis ucak otel ilaclar islem hersey dahilmis urdunde
ayy gulyhas valla sende beni sasirttin:mymeka:cok guldum yaa canim ben gulnisayim bilmiyormusun
benim uc kisim var ikisi buyukler digeride hani hep avatara fotosunu koydugum yaramazliklarini anlattigim melissa istee ama diger siteye tabiki
bilmedigine sasirdim iki kisim buyuk 16ve 13 yasindalar
belkide hep melissadan konusuyorum ondan sen bir tane sandin
ya kislar oyle demeyin kimin cennetlik oldugunu Allah bilir insallah diyelim hepimizde oluruzz
sagol ilkim canim o senin guzelliginMelİsaanılcım
utanıcak bİŞey yokkk
doĞruya doĞru gÜzelsİn yalanmıı
allahın bİldİĞİnİ kuldan saklamayalım dİmİİİ
hemde 3 Çocuklaaaaaaaa
Biliyorum canım snein gülnis aolduğunu ondan şaşırdım zaten, ben hep 1 tane küçük melissa var snaıyordum dediğin gibi. Ne güzel allah uzun ömürler versin canım benim.
3 tane veya 4 tane kızı olupta onları telli duvaklı evlendirirse anne cennete gider derlerdi eskiden öyle hatırlıyorum,
inşallah hep beraber buluşuruz cennette:)
waterhardeningsteel suyla sertlestırılmıs celık demek hayatım. Urdunu dusunursen evim ve arabam emrine amade, ben orda olmasam bile diledigin zaman kullanabilirsin. ee kac senedir tanisiyoruz artik di mi ?canim benim sagol nasil misavirperver oldugun belli insallah birgun gercekten tanisiriz cok sicaksin valla soylemen bile beni cok mutlu etti
embriyolar oda dert tabiki bagislamak gibi bir seyi asla dusunmem biryerlerde cocugumun oldugu dusuncesi beni deli eder yasayamam deliririm atsan atilmaz tup bebegin sorunu bu iste zaten oyle oturup ciddi dusunmedim maddi olarakta cok yuksek canim ben kibrisi aramistim bazi yerlerde 10 bin euroyu buluyormus onceside var tabi gunlerce kontrol gerekiyor ama asilamaya sicak bakiyorum eger oyle bir imkan bulursam hic dusunmeden gidip asilama yaptirabilirim hatta bir kac ay sonra bile olabilir ama hep gizli oldugu icin bulmak zor ama yapanlar varmis tryede degilimki bulayim birgun tesadufen biryerlerden ogrenip duyarsan cup diye atlarim icinee
olmazsada kislarim yeter bana zaten bebegimin dogumundan beri artik eskisi gibi dusunmuyorum herseyin hayirlisi diyorum olursa olur olmazsada uc tane damadim olur zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?