selam kizlarr
valla benim bir arkads var fazla samimi olmadigim icin soramiyorum.kadin daha 33 yasinda ve 6 tane cocugu var 7 ci bebegi 5 ayklikken öldü-
ilk5 cocugu arka arkaya erkek oldu.6 kiz oldu demin tamam kizi buldu artik yapmaz ama bir de ne göreyim 7 ci yapti oda erkek.valla yasim daha genc yapcam daha diyor.sorup ögrenmek istiyorum acep bilinci hamile kaliyor kaza yada istenmeyen gebelik degil.hangi günlerde tutturdu bu 6 oglani diye merak ediyorum acikcasi.ama soramiyorum ya insan cekiniyor.
tomnilibuu selam burdada bulustk
valla bende onca erkekle kafayi yerdim herhaldee esim yetiyo zaten
gerci kislarinda vidividi cenesi var
ya tombilibu bizim bu berceste varya benim uc kisim oldugunu bilmiyomus ya cok sasirdim
waterhardeningsteel suyla sertlestırılmıs celık demek hayatım. Urdunu dusunursen evim ve arabam emrine amade, ben orda olmasam bile diledigin zaman kullanabilirsin. ee kac senedir tanisiyoruz artik di mi ?
asilama heryerde yapiliyo be bacim. Bunun baska turlusu de mi varmis ki hic haberim bile yok. Ericcson methodu falandir o yuzdei cok dusuk sen onun daha saglamini evde bile yaparsin e gerek var ki ?
mrb herkese slmlar bernur abla teravet dilshad sude 25 mimoza orkidem adını unuttugum diger arkadaşlar ben genc kadınlar kulübünden filiz sonunda buldum sizi genc kadınlar kulübüne ne oldu bilmıyorum ama şuan sizi bulduguma cok sevindim kusura bakmayın ben uzun bir zamandır nete girmiyordum neti tekrar alınca sizleri bulmak istedim benim erkek bebek hevesim suya düştü çünkü eşimden ayrıldım zaten o istiyo diye istemiştim yani çabalarım boşunaymıs bi bakıma iyikide olmamıs diyorum ama sizleri cok merak ettim sizler neler yaptınız hamile kalmak isteyenler kalabildimi çok özledim sizleri kibakın grşrz
mrb herkese slmlar bernur abla teravet dilshad sude 25 mimoza orkidem adını unuttugum diger arkadaşlar ben genc kadınlar kulübünden filiz sonunda buldum sizi genc kadınlar kulübüne ne oldu bilmıyorum ama şuan sizi bulduguma cok sevindim kusura bakmayın ben uzun bir zamandır nete girmiyordum neti tekrar alınca sizleri bulmak istedim benim erkek bebek hevesim suya düştü çünkü eşimden ayrıldım zaten o istiyo diye istemiştim yani çabalarım boşunaymıs bi bakıma iyikide olmamıs diyorum ama sizleri cok merak ettim sizler neler yaptınız hamile kalmak isteyenler kalabildimi çok özledim sizleri kibakın grşrz
karabiber dilshad tşk ederim saolun iyiyim allaha şükür ozamanlarda genc kadınlar kulübünde paylaşmıstım sizlerle eşimle problemlerimin oldugu ve olmadı yapamadım daha fazla işin içinde yalan ihanet olunca o evlilik yürümüyor hamile arkadaslara cok sevindim allah gönüllerine göre vermiş demekkı darısı tüm isteyenlerin başına inşlh herkes için hayırlısı olsun tekrar tşkler
orkidemmmm,
kimmis o ikiz oglu olcak olan (belki de olmustur bile), cook merak ettimmm :bbo:
dlsad cim selam canim gulnisa ben
ikizleri olan ikinci bebegim canim dogum yapti ogullari saglikli cok sukur
ama o iki oglu vardi zaten kis olsun istiyordu
dilsadcim avatarindaki bebek senin kisinmi
melek gibi ya bayildim masallah cok gusel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?