Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar.biliyorum giemiyorum.ama hiç vaktim olmuyo.kışa giriyoruz.kızla evin içine kapandık yanı onunda canı sıkılıyo.yanımdan ayrılmıyo.hep oynayalım.oynaasakta yanamda dur.diyo..
ben iyim.doguma epey yaklaştı sayılır iki ay kaldı.bi problem yok yani....artık bazı şeyleri kabullenmeye başladım.yapılıcık başka şey yok çünkü.ne yapalım ..hayırlısıyla dogsun...artık gününü bekliyorum..

sizler nasılsınız....hamile haberleri alıyorum bu aralar.gulhas.tombilibu...
halırlı olsun.şimdi sizin bebeklerin cinsiyetini merak ederim..çünkü sizlerde birşeyler yapmay çalıştınız.umarım ikinizinde hayırlısıyla oglu oulr..............

ben genelde ögle aralarında müseit oluyorum.kız uyuyunca hemen açıyorum neti.tabi ne kadar uyursa o kadar duruyorum.bakıyorum kimse yok...

orkidemmmm,
kimmis o ikiz oglu olcak olan (belki de olmustur bile), cook merak ettimmm :bbo:

helenx cim sağol canım
inşalah bekliyoruz şimdilik
gulyhass benden önce öğrenicek bakalım
görücez hep birlikte
rabbim uygun görmüştür umarım

mrb herkese slmlar bernur abla teravet dilshad sude 25 mimoza orkidem adını unuttugum diger arkadaşlar ben genc kadınlar kulübünden filiz sonunda buldum sizi genc kadınlar kulübüne ne oldu bilmıyorum ama şuan sizi bulduguma cok sevindim kusura bakmayın ben uzun bir zamandır nete girmiyordum neti tekrar alınca sizleri bulmak istedim benim erkek bebek hevesim suya düştü çünkü eşimden ayrıldım zaten o istiyo diye istemiştim yani çabalarım boşunaymıs bi bakıma iyikide olmamıs diyorum ama sizleri cok merak ettim sizler neler yaptınız hamile kalmak isteyenler kalabildimi çok özledim sizleri kibakın grşrz

feyzacımm çekinmee sor ya mutlakaaaa

tomnilibuu selam burdada bulustk
valla bende onca erkekle kafayi yerdim herhaldee esim yetiyo zaten
gerci kislarinda vidividi cenesi var
ya tombilibu bizim bu berceste varya benim uc kisim oldugunu bilmiyomus ya cok sasirdim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nisacımm bak bende onunn bercestee olduğunuu bilmiyordummmm

eeeeeeeeee bilinn bakalımm benn kimimm bende hüzün yılı:roflol:

sen ürdünlümüydünn canımm ya

canımm ya benn senii hatırladımmmm
eşindenn ayrılmanaa aslındaa üzüldümm demekk böyle hayırlıymışşşş
sude hamile
ve berceste iklim hamile
selcansn ve eydine oğlanı buldular yumurtlama zamanıylaaa

hakkinda hayirlisi olmustur insallah canim.. iyisin, di mi?
canim simdi ozeline mesaj aticam. bana da bernur soyledi nerede olduklarini, daha gidip bakamadim.

karabiber dilshad tşk ederim saolun iyiyim allaha şükür ozamanlarda genc kadınlar kulübünde paylaşmıstım sizlerle eşimle problemlerimin oldugu ve olmadı yapamadım daha fazla işin içinde yalan ihanet olunca o evlilik yürümüyor hamile arkadaslara cok sevindim allah gönüllerine göre vermiş demekkı darısı tüm isteyenlerin başına inşlh herkes için hayırlısı olsun tekrar tşkler

filizcim hosgeldin canim
iyi yapmissin bazen benimde kafam atiyorrr
bigun bosandim diye yazarsam hic sasmayinnn
yasim genc daha bunun elinde yipranmaktansa kiymet bilen birisine giderimm :))

hb cnm nasılsınız neler yapıyosunuz ben genc kadınlar kulübünü bulamıyorum cok özledim valla sizleri kız yastık degişir sadece hepsi aynı başkasına gitsen nolcak:))) benden uzak olsun artık erkek milleti

filizzcim hosgeldin canim
ben gulnisa gkk dan hatirlarsin
uzun zamandir gorusemedik ya bazan aklimdan geciyordun
ayrilmana uzuldum canim ama insallah boyle daha mutlu olursun
hep sanci agri veren bir parmakla yasamaktansa kesip atmak daha iyi derler ama yinede bir yuva dagilinca uzuluyorum iste umarm bundan sonraki hayatin cok gusel olur canim

filizcim gkk kapandi canim uzun zaman oldu
arada buraya yaziyoruz
ben kac gundur buraya yazmamistim kimse yok diye
bugun bir bakayim dedim kislarin yazdigini gorunce cok sevindim

orkidemmmm,
kimmis o ikiz oglu olcak olan (belki de olmustur bile), cook merak ettimmm :bbo:

dlsad cim selam canim gulnisa ben
ikizleri olan ikinci bebegim canim dogum yapti ogullari saglikli cok sukur
ama o iki oglu vardi zaten kis olsun istiyordu
dilsadcim avatarindaki bebek senin kisinmi
melek gibi ya bayildim masallah cok gusel

dlsad cim selam canim gulnisa ben
ikizleri olan ikinci bebegim canim dogum yapti ogullari saglikli cok sukur
ama o iki oglu vardi zaten kis olsun istiyordu
dilsadcim avatarindaki bebek senin kisinmi
melek gibi ya bayildim masallah cok gusel

saol canim gulnisacim opuyorumnanaktan orkdm eski orkidem mi? bak beni kaale alip da cevap yazmamis yerimseniben
evet benim kucuk kuzum, pamuk sekerimin kardesi elma sekerim o.
cook sagol canim yaa begendigin icin. gonlun cok guzel, ben de seni cok begeniyorum sositososito
benim kizlar babalarina cekmisler neyse ki, o yuzden guzeller laelaelaelaelae

hepinizin bayramı mübarek olsun .öpüyorum sizleri...
bende artık agırlaştım az kaldı artık 1,5 ay kaldı....

bende hepinizin bayramını kutluyorum
helenxcim
çok az kalmış yaaaaa
ALLAH tamamına erdirsin inşallah
kucağına almayı nasip etsin yılbaşında bebeiş geliyo yaniiiiiiiizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…