Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı akşamlar hanımlar

eşimle konuştuk izin dönüşü ararız tekrar. Randevu tarihine kadar bal karışımı + keçiboynuzu kürüne başlayalım diyoruz. Bal karışımi kafamıza göre olacak

kelebek19 tedavin hayırlı olsun yumuşların güzelce büyüsün de catlasin inşallah .. güzel haberini bekliyoruz

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
@merveeaydin..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

çokta yüksek değilmiş aslında. iki aylık bir tedaviyle düüşüyormuş allahın izniyle . hepiniz dualarımdasnız. kaan hocaya mı gidiyorsunuz?
ayy ins canım ya Allah razı olsun.testi mailden kaan hoca istemisti.sonucu gonderecektim ama sayfada baska testler daha istediği için gonderemedim.haftaya o testleri yaptıracak.sonrasında eşim ankaraya kaan hocanın yanına gidecek inşaallah

Hayırlı ka ndiller dun gittim doktora biri 20 biri 18/ iki yumurta vr birkaç tane daha VT onlar 10 mm civarindaymis yarin aksm 6 da catlatma iğnesi yapılacak pzrtesi sbhda aşılama bu ge ce banada dua edin arkadslar

merhaba arkadaşlar. ben 1.5 seneyi geçkindir evliyim 1.5 senedir çocuk istiyoruz 3 tane düşüğüm oldu ikisi kimyasal.1.5 sene önce ilk gebeliğim olan kimyasal gebeliğimde neden oldu diye hem ben hem eşim test verdik. eşimin spermiyogramı çok iyiydi.108 milyon.ve diğer herşey morfoloji hız aglutinasyon vs herşey normaldi. bende anormal bişey çıkmadı ama kadının neden bulmak daha güç malum1.5 senedir yaptırmadığım test kalmadı. hiçbirinde düşük yapmamı açıklayan birşey çıkmadı. ta kii karyotip analizi için ben kadın doğumdan kan verip eşimin de ürolojiye gitmesini isteyene kadar. gitmişken eşim 4 günlük perhizle spermiyogramını yeniledi ve sonuçlara inanamadık! 3 milyon diyor sperm sayısına! 1.5 senede böyle bir düşüş nasıl olabilir! benim aklım almadı!

1.5 senedir kadın infertilitesi başlığındayım öğrenmediğim şey kalmadı ama erkekle ilgili hiçbirşey bilmiyorum... aranızda böyle acaip bişey yaşayan duyan bilen var mı? mümkün mü 1.5 senede böyle bir düşüş yoksa test mi yanlış?

evet canım 3 günlük perhiz ile bir test daha verin. o testte bunun gibi çıkarsa varikosel olmuş olabilir eşin. yada stres antibiyotik kullanımı her şeyi gözden geçirmek gerekiyr.

evet canım 3 günlük perhiz ile bir test daha verin. o testte bunun gibi çıkarsa varikosel olmuş olabilir eşin. yada stres antibiyotik kullanımı her şeyi gözden geçirmek gerekiyr.
varikosel vardı eşimde hatta ilk ürologa 1.5 sene önce gittiğinde orta derece varikosel var dedi spermiyogram istemeden gel ameliyat edelim dedi. biz de özelden gidip spermiyogramı verdik sonuçlar o kadar normaldi ki hemen ameliyat edelim diyen doktor hiçbirşeye gerek yok dedi. benm babamda da varikosel varmış annemin 2düşüğü var diye ilk düşükte hemen eşimi yollamıştım ama anlamadım nasıl bu kadar yerlere indirdi değerini. ne sigara ne alkol kullanıyor. enfeksiyon falan son2 aydır birşeyi yok antibiyotik de gebelikte bile kullanılabilen birşey içti sadece. ne bilim ya şok oldum. inşallah yanlıştır yada inşallah Rabbim şifasını verir.

1.5 senedir sorunun benden kaynaklandığını düşündüğü için hiç çocuk lafı etmezdi bugün dışarı çıktık herkes çocuğunu gezdiriyor biz kedi.. dedi. of.....

öyle demeyin vardır rabbimin bir bildiği. varikosel malesef aydan aya değiştiriyor değerleri. bir ay çok bir ay az çıkabilir. belki ilk testiniz yanlıştı. mutlaka birdaha bakılmalı. şöyle düşün en azından eşinin vucudu sperm üretmeyi biliyor,düzelir inşallah sıkma canını. iyi bir ürolog bulmak gerekir. ben evleneli 4sene dolacak. zorlu bir yolculuk rabbim daha fazla aratmasın inşallah beni ve tüm isteyenleri. bir test daha yaptırırsanız yaz buraya.

yaptırcaz cnm kesin yaptırcaz inşallah. gün sayıyorum içimden. eşimi testin yanlış olduğuna ikna ettim. tüpleri karıştırmışlardır yada bekletmişlerdir saçmalama hiç bu kadar düşer mi falan diye,çünkü testle eve geldiğinde perişan haldeydi. ama içim içimi yiyor. ya doğruysa diye. Rabbim hepimize güç kuvvet sabır şifa versin bu yolda. başlığı takipteyim artık zaten. mutlaka yazarım cnm.

eşin hiç üzülmesin çünkü hiç spermi olmayanlar var arkadaşım. sizdeki sperm sayısını gördüğünde sevinçten uçaçak çiftler var. derdi veren rabbim şifasını da verir inşallah.

herkese merhaba arkadaşlar.

kelebek bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine aşılaman hayırla sonuçlansın Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah canım.

zehrenur
sebep öğrenmek başarmanın yarısı şimdi doğru vitaminler ve tedavi ile inşallah o hasar da düzelecek.

xpreiaZ arkadaşım sperm sayısı maalesef çok farklı sonuçlar çıkartabiliyor 72 günde üretiliyor malum spermler her üretimde sayı da yapıda değişebiliyor eğer varikosel varsa bu ilerlemiş olabilir yada belki de test yanlıştır. iyi bir tüp bebek merkezinde testi yenilemekte yarar var. gelişmeleri yaz lütfen

avatarcığım bizim test nasib olursa ramazanın hemen öncesinde olacak.Heyecanlıyım.

kelebek cnm senin tatil nasıl gidiyor hangi tarihte dönüyorsun nasipse

İnşallah canım Allah hepimize nasip etsin

dün tüp bebek doktorumu aradım. kürtajdan sonra hiç adet olamadım dedim. 3 aydır. hemen gel dedi. salı gününe randevu verdi. içine su verip bakıcaz dedi. bu arada hormon tahlili yaptırdım hepsi temiz çıktı dedim. onlardan anlaşılmaz dedi. çoooooookkkk tırsıyorum.

herkese merhabe

kelebek cnm senin tatil nasıl gidiyor hangi tarihte dönüyorsun nasipse

Çarşamba günü Allahın izniyle evimdeyim.. yeni bir başlangıç için iyi bir izin yaptık umarım eşime yaramiştir gider gitmez başlamak istiyorum çünkü. Mirin kırın ederse küserim

Sen nasılsın yoğunluğun geçti mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…