Nasılsınız arkadaslar
Bugün catlatma iğnesini oldum heyecan çok yok canım pek umitlenmk istemiyorum olmayacak gibi geliyi eğer olmazsa ara vericez bir yıl fln biraz borcumz fln var onları bitirip tüp bebek yaptiralin diye düşünüyoruziyiyim elhamdullilah. Sen nasilsin nasıl gidiyor?? Heyecan var mi
dur bakalım ümitsiz olmak yoookkkk. güzeli çağır, güzel olsun.Bugün catlatma iğnesini oldum heyecan çok yok canım pek umitlenmk istemiyorum olmayacak gibi geliyi eğer olmazsa ara vericez bir yıl fln biraz borcumz fln var onları bitirip tüp bebek yaptiralin diye düşünüyoruz
Hayırlısı canm nezmn olur diye düşünsem olmadıdur bakalım ümitsiz olmak yoookkkk. güzeli çağır, güzel olsun.
Hayırlısı canm nezmn olur diye düşünsem olmadı
Allah yardımcı olsun insallah her sey yolunda gider ve bebegine kavusursin nasip olur sana annelikArkadaşlar yarin doktora gideceğim aşılama için dua edin bana
Amin canım inşallahAllah yardımcı olsun insallah her sey yolunda gider ve bebegine kavusursin nasip olur sana annelik
Hayırlı olsun canim rabbim nasip etsinde yavrularini kucağına al inşallahMerabalar asilamayi yptrdik inşallah tutar
Hayırlı olsun canim rabbim nasip etsinde yavrularini kucağına al inşallah[/QUOTamiin canım cumlemize nasip etsin insallh
hayırlı olsun canım inş hemencik gelir bebişin sıkısıkı tutunur sana.müjdeli haberlerini bekliyoruz.ilk kan testini ne zaman yaptıracaksın canımMerabalar asilamayi yptrdik inşallah tutar
Doktorum bsy söylemedi ama arayıp soracagmsoracagm 2 hafta sonra yap der sanırım ama bekleyebilirsem adet tarihini bekliycm 5 haziran gibi fln oluyor cnm Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhayırlı olsun canım inş hemencik gelir bebişin sıkısıkı tutunur sana.müjdeli haberlerini bekliyoruz.ilk kan testini ne zaman yaptıracaksın canım
Merabalar asilamayi yptrdik inşallah tutar
Yok canim gelmedi ya.. haziranda tekrar ariycam artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?