Yarın dr randevum var. Of cok korkuyorum valla. Benimki arada sigara iciyor sanirm. Ben neler cekiyorum. Metin bbeyden aldigimiz macunlari da artik ssikildim midem kalkiyor diyo. Bugun baska bir topikte okudum. Mide ilaçlari da spermi azaltiyormus. Benimki leplebi gibi gunde bir kac mide ilaci icer. Ah ahhhhhhh. Çekip gidesim vaaarrrrrr.... cok bunaldim.......
Canm sayı 80 milyonmu 8 milyonmu üzülme herşeyden vardır bi hayırSurprizzzz test yaptird8k bugün. Ml 800000 ayni yani hareket ve morf 0. Bu arada akrozomsuz cikti cogu birkac akrozmlu diye not dusmusler. Bende de parca kalmış kizlar. Tarlusal verdi dr hitereskopi yapacaklar offf. Sağ tupumun girisi tıkalı giremedik dedi dr . Avazim ciktigi kadar bagirmak ve aglamak istiyorum.
Canm sayı 80 milyonmu 8 mi
ah keşke milyonları görsem ama nerdeeeeee. 8yuzbin canım toplam 2milyon 400 bin
amin inşallah çocuk meselesi iyice büyüyor gözümde...Canım üzülme imtihan Allahım hayırlı evlat nasip etsin cumlemize
O korku bende de oluyordu canm ama simdi kafama takmiyorum kendi kendime dedimki aşılama da tutmazsa seneye hazirana kdr bekliycz bide ozamana borcumz bitiyor onu yerleştirdim kafam inan si.dmi aklıma gelmiyo istiyorum çok dua ediyorum ama önceki gibi tutumu tutmasını olackmi heyecanı kalmadı böyle daha rahatimAileme bile anlatmadim sorunumuzu offf. Bazen çok agir geliyor. Ya hicbir zaman anne olamazsam diye korkuyorum
Amin canım amin. Bende cok korkuyorum anne olamamaktan ve sokaktaki cocuklara bakmıyorum. Hele hamile görünce hemen kaçırıyor um bakislarimi. Sanki herkes anliyor ,bana nispet yapiyor gibi gelmeye basladi. Dün yegenime kiyafet aldim 9 aylik. Bize gelirlerse hala olarak hediye almak istedim. Sonra aklima hiccbir zaman cocuguma elbise alamayacakmisim gibi geldi. Icime akittim gozyaslarimi. Bogazim düğümlendi. Bazen kendimi cennetle avutayim diyorum. Rabbim cennette bir sürü cocuk verecek dayan diyorum en fazlaiki gun dayanabiliyorum. Nasil dayanicaz ben bi yol bulamiyorum arkadaşlar. ..Allah yardımcımız olsun avatarcigim. Okulda bi arkadaş var bebek düşünmüyor ben ise bir senedir istiyorum olmuyor. Adet sonrasi ilişkide korunmamislar tek ve hamile. İstemediği halde hem de. Biz bu kadar isterken olmuyor . rabbim goruyor icimizdeki ozlemiRabbim tez vakitte nasip etsin bizlere canlar
4 sene bitecek ben evleneli. Mecbur anlattik. Suna inanki zaten zor olan bu süreci sürekli sürekli birilerine anlatmak daha zor geliyor. Olabildigince sakla.Aileme bile anlatmadim sorunumuzu offf. Bazen çok agir geliyor. Ya hicbir zaman anne olamazsam diye korkuyorum
Bu dünyada anne olamazsam diğer dünyada anne olunabiliniyor mu canım.Amin canım amin. Bende cok korkuyorum anne olamamaktan ve sokaktaki cocuklara bakmıyorum. Hele hamile görünce hemen kaçırıyor um bakislarimi. Sanki herkes anliyor ,bana nispet yapiyor gibi gelmeye basladi. Dün yegenime kiyafet aldim 9 aylik. Bize gelirlerse hala olarak hediye almak istedim. Sonra aklima hiccbir zaman cocuguma elbise alamayacakmisim gibi geldi. Icime akittim gozyaslarimi. Bogazim düğümlendi. Bazen kendimi cennetle avutayim diyorum. Rabbim cennette bir sürü cocuk verecek dayan diyorum en fazlaiki gun dayanabiliyorum. Nasil dayanicaz ben bi yol bulamiyorum arkadaşlar. ..
Beni de o korkutuyor. Herkese teker teker laf anlatacak halim yok. Anlattikca kotu oluyorum. Eşinin ailesi biliyor tek. Sürekli torun soruyorlar o yüzden söyledik4 sene bitecek ben evleneli. Mecbur anlattik. Suna inanki zaten zor olan bu süreci sürekli sürekli birilerine anlatmak daha zor geliyor. Olabildigince sakla.
Bu dünyada bebeği olmayanlara rabbim cennette istedikleri an hamile kalip acisiz ssancisiZz dogum yapma lutfunda bulunacakmis. Istedigimiz kadar evlat vercekmis. Rabbim cok buyuk bu imtihaninda elbet bir mukafati vardır.V
Bu dünyada anne olamazsam diğer dünyada anne olunabiliniyor mu canım.
Tüp bebek için bayram sonrası İstanbula gideceğiz. Bir ay orda geçecek. Saklamak zor olacakIyi yapmissin. Benim kaynanamun durumu kabul etmesi bile 4 sene sürdü. Tüp bebek filan ne olursa olsun normal hamile kaldiginda bile kimseye söyleme. En az 3 ayi bitene kadar.
canım niye saklıyorsun ki.başkasının spermini almıyorsun ya.tüp bebek eşinden oldugu sürece dinen caizTüp bebek için bayram sonrası İstanbula gideceğiz. Bir ay orda geçecek. Saklamak zor olacak
canım niye saklıyorsun ki.başkasının spermini almıyorsun ya.tüp bebek eşinden oldugu sürece dinen caiz
bende saklama gunumuzde tüp bebek oranı cok yukseldi zaten birde senin için dua ederler.
ben 1.5 yıldır kimseden saklamadım.sırf dualarını alabileyim diye.müminin mümine yaptıgı dua kabul olurmus[/QUOT
Beni hıçkırıklarla ağlattın.Bu dünyada bebeği olmayanlara rabbim cennette istedikleri an hamile kalip acisiz ssancisiZz dogum yapma lutfunda bulunacakmis. Istedigimiz kadar evlat vercekmis. Rabbim cok buyuk bu imtihaninda elbet bir mukafati vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?