Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Tüp bebek için bayram sonrası İstanbula gideceğiz. Bir ay orda geçecek. Saklamak zor olacak

Canim kararınız hayırlı olur inşallah. Hangi merkez seçtiniz??
bende çok düşündüm söylesem mi saklasam mi diye. Ve Tüp bebek yaptiKtan sonra anladım ki? o zorlu süreçte mutlaka gerçek hayata yüz yüze veya telEfondan bile olsa içini dökmelisin. Ben yapamadım. Ve şimdi keşke bir yakinima aciklasaydim durumu en azından tedavi süreci beni rahatlatirdi. Hata varsa bildiğin çocuk hasreti çeken, veya çekmiş biri onunla Paylaş derim ben..

Onun dışında biz herzaman seninleyiz, açını da mutluluğunu da benzer durumdan en iyi biz anlarız, paylaşırız seninle.

avatar33 canım Ben kıymet hemşereyi aradım bana dönmediniz dedim bana verdiği cevap. "Siz bana dönerseniz anca ozaman sıraya koyarım sizi!!..." uzatmadim fazla yanlış anlaşılma olmuş ozaman dedim. Temuz ağustos başı gibi randevu istedim. Haziran 15. Beni arayıp tam gün verecek.(INŞALLAH)
sende ara da fazla da uzamasın artık. Hemde kararsızlık ve boş zaman getirmekten kurtulursun.. en azından eşinde bir yolla girer de ümit yeşerir inşallah

Benim için uzulmesinler diye söylemek istemedim canım.
Çok tesekkur ederim canım. Paylastigim birçok kişi var aslında. Tek ailem bilmiyor. Babam bir senelik evliler niye olmuyor ki çocukları demis anneme. Ben de anneme anlattım bugün durumu. Dua eder en azından bize. Canım ben urfa da yaşıyorum. Sisli memoriali düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur

Doktorum 10 GN sonra dedi ama BN yapmiycam iki hafta sonra fln yaparım olacağını sanmıyorum çok ta kafama tak.iyorum artık seneye kdr erteledik ztn buda olmazsa

Aaa resmen sacmalik. Zaten ne icin arıyoruz randevu alalim diye. Birde bunun garantilemesi mi varmış töbe töbe. Bence bizi unuttu veya not almadi. Bizde bekliyoruz kös ķös. Neyse bende ararim pzt artik.

Günaydın kızlar.. Bugün güzel bir gün olsun inşallah.

Hayırlı ve bereketli cumalar herkese

canım hoşgeldin
kaan hocadan mı randevu alıyorsunuz anlamadım ?eğer öyleyse durumumuzu bildirip öne çekebilirmiyiz.eşim öğretmen eylülde okul oldugu için gitmesi cok zor olur
dün kaan hocadan randevu almak için aradımda 18 eylül ve sonrasına verebilirz dedi.bende almadım şimdilik
çok ileri bir tarih zaman kaybetmekte istemiyorum ne yapacagımı sasırdım.

Hoşbuldum. Evet kaan Aydos tan randevu almak için aradım. Ağustosda bi ihtimale izine giriyorlar o yüzden inşallah beni temuz için yazacak. One çekme imkanı var mı bilmiyorum açıkçası bir şansını dene .. bende zaman geçsin istemiyorum artık ama belki de hayırlısı böyle.

hayırlısı olsun canım.ben bugun emre bakırcıoğluna mail attım 2-3 saat sonra beni aradılar.dr bey musaitseniz sizinle gorusecek dediler.bende misafirde oldugum için konusamadım ama bu sekilde hemen ilgilenmeleri cok hosuma gitti.
bizim o kadar vaktimiz yok hemde biz istanbuldayız emre beyde ist da.biz emre beyle yola devam etmeye karar verdik.
emre bey hakkında hem forumda hemde kendi sitesinde cok cok guzel yorumlar var.
sitesinde normal yolla hamile kalanların yorumlarını okudukça dahada heyecanım arttı.
pzt olsunda hocayı arayıp gorusucem hemen ins

Inşallah canım .. güzel haberlerini bekliyoruz ozaman.
aynı şehirde olmanız çok avantajlı

Günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!

●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir

●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebekcim siz niye ara verdiniz bitkisel kürlere?

Günaydın kızlar
..güzel bir hafta sizin olsun

Kızlar bizde dun kurlere başladık. keçiboyunuzu havuç bal karışımları. Eşimin sprem sayısı 5 milyon hareketleri herşeyi çok iyi. Bu kurlerle sperm sayısını gerçkten yukseltebilirmiyiz. Ben çok umutluyum. doktor 5 ml gorunce direkt tup bebek dedi, şaşırdım. Hiç mi tıpta ilacı caresi yok. Yada ozel hastenelerin işimi bu, para için direkt tup bebek dıyolar. Kurleri 1 ay deneyip yine test yaptırcaz. inşalah çoğalmş olur , buda bize moral olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…