Hakkında hayırlısı olsun canım nerde calisiyordn ki inşallah tez vakitte kavusrsun bebeğineGunaydin hanimlar nasilsiniz. Sizi takip ediyor ama bir turlu yazmak nasip olmadi. Ben yeni başlangıç yaptım ve is hayatıma ara verdim. Daha dogrusu sonlandirdim. Ilerisi icin Rabbim ne gosterir tabiki bilemem. ev hanimi oldum ve suan icin rahatim. Alt komsumun hergun bebisini dovup aglatmasi olmasi daha iyi olacagim. Bende havalar boyle. Esimin proxeed ve evicap aksatmadan devam 3. Kutumuza basladik.kbasladik.keciboynuzu bazen aksiyor. Bkalim ne olacak ve inş hepimiz icin hayirlisi olur.
canım evicapı bırakın bence.bende bu ikili kullandım.16 milyon sperm 2.8 e düştü morfoloji de 2% ye..Gunaydin hanimlar nasilsiniz. Sizi takip ediyor ama bir turlu yazmak nasip olmadi. Ben yeni başlangıç yaptım ve is hayatıma ara verdim. Daha dogrusu sonlandirdim. Ilerisi icin Rabbim ne gosterir tabiki bilemem. ev hanimi oldum ve suan icin rahatim. Alt komsumun hergun bebisini dovup aglatmasi olmasi daha iyi olacagim. Bende havalar boyle. Esimin proxeed ve evicap aksatmadan devam 3. Kutumuza basladik.kbasladik.keciboynuzu bazen aksiyor. Bkalim ne olacak ve inş hepimiz icin hayirlisi olur.
herşeyin hayırlısı canım. bende iş bulmak için çıldırıyorum. ev artık üstüme üstüme geliyor.Gunaydin hanimlar nasilsiniz. Sizi takip ediyor ama bir turlu yazmak nasip olmadi. Ben yeni başlangıç yaptım ve is hayatıma ara verdim. Daha dogrusu sonlandirdim. Ilerisi icin Rabbim ne gosterir tabiki bilemem. ev hanimi oldum ve suan icin rahatim. Alt komsumun hergun bebisini dovup aglatmasi olmasi daha iyi olacagim. Bende havalar boyle. Esimin proxeed ve evicap aksatmadan devam 3. Kutumuza basladik.kbasladik.keciboynuzu bazen aksiyor. Bkalim ne olacak ve inş hepimiz icin hayirlisi olur.
kelebekcim naptın? test yaptırdın mı? bu ara takip edemedim. şehirdışındaydım.Hakkında hayırlısı olsun canım nerde calisiyordn ki inşallah tez vakitte kavusrsun bebeğine
merhaba arkadaşım ; bizim 2 milyondan 14 milyona çıktı ilaç vitamin gıda tedavisiyle.iyi bir ürolog bul eşin görünsün özel hastanelerin ürologları direk tüp bebeğe yönlendiriyor.1 ayda çok fazla değişiklik bekleme çünkü spermler 72 günde bir yenileniyormuş 2 ay bekle en az .hakkınızda hayırlısı olsunKızlar bizde dun kurlere başladık. keçiboyunuzu havuç bal karışımları. Eşimin sprem sayısı 5 milyon hareketleri herşeyi çok iyi. Bu kurlerle sperm sayısını gerçkten yukseltebilirmiyiz. Ben çok umutluyum. doktor 5 ml gorunce direkt tup bebek dedi, şaşırdım. Hiç mi tıpta ilacı caresi yok. Yada ozel hastenelerin işimi bu, para için direkt tup bebek dıyolar. Kurleri 1 ay deneyip yine test yaptırcaz. inşalah çoğalmş olur , buda bize moral olur
Kızlar bizde dun kurlere başladık. keçiboyunuzu havuç bal karışımları. Eşimin sprem sayısı 5 milyon hareketleri herşeyi çok iyi. Bu kurlerle sperm sayısını gerçkten yukseltebilirmiyiz. Ben çok umutluyum. doktor 5 ml gorunce direkt tup bebek dedi, şaşırdım. Hiç mi tıpta ilacı caresi yok. Yada ozel hastenelerin işimi bu, para için direkt tup bebek dıyolar. Kurleri 1 ay deneyip yine test yaptırcaz. inşalah çoğalmş olur , buda bize moral olur
Gunaydin hanimlar nasilsiniz. Sizi takip ediyor ama bir turlu yazmak nasip olmadi. Ben yeni başlangıç yaptım ve is hayatıma ara verdim. Daha dogrusu sonlandirdim. Ilerisi icin Rabbim ne gosterir tabiki bilemem. ev hanimi oldum ve suan icin rahatim. Alt komsumun hergun bebisini dovup aglatmasi olmasi daha iyi olacagim. Bende havalar boyle. Esimin proxeed ve evicap aksatmadan devam 3. Kutumuza basladik.kbasladik.keciboynuzu bazen aksiyor. Bkalim ne olacak ve inş hepimiz icin hayirlisi olur.
selam kızlar nasilsınız?
Hakkında hayırlısı olsun canım nerde calisiyordn ki inşallah tez vakitte kavusrsun bebeğine
canım evicapı bırakın bence.bende bu ikili kullandım.16 milyon sperm 2.8 e düştü morfoloji de 2% ye..
sanırım kaan hocada onaylamıyordu aynı anda kullanılmasını..
sen bilirsin ama dikkatli olun derim
bi değişiklik yok şimdilik.cuma günü test vericek eşim bakalım o zman belli olcak nasıl gittiğiAleykümselam. Sen nasılsın canım neler yaptınız nasıl.gidiyor
bi değişiklik yok şimdilik.cuma günü test vericek eşim bakalım o zman belli olcak nasıl gittiği
ekim kasım gibi olmazsa tüp bebek yapalım diyo bende eğer yaparızda olmazsa o psikolojiye hazır mıyım bilmiyorum
Kızlar test daha yptrmadm dontorumn söylediği gün yarin 10 GN sonra dmsti ama BN pazar vercm 14 GN olmasını bekliyorum hic üzüm yok onun için heyecanlı flnda değilim beklemeiyorm yani .bide kelebekcim bizim.kyllandiklarima prokseed ve keçi boynuzu pekmezi yazman başka bsy kullanmiyorz bu ara
Amin canim inşallah hayirli olur hakkimzdaSabrın sonu selamet olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?