Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin hanimlar nasilsiniz. Sizi takip ediyor ama bir turlu yazmak nasip olmadi. Ben yeni başlangıç yaptım ve is hayatıma ara verdim. Daha dogrusu sonlandirdim. Ilerisi icin Rabbim ne gosterir tabiki bilemem. ev hanimi oldum ve suan icin rahatim. Alt komsumun hergun bebisini dovup aglatmasi olmasi daha iyi olacagim. Bende havalar boyle. Esimin proxeed ve evicap aksatmadan devam 3. Kutumuza basladik.kbasladik.keciboynuzu bazen aksiyor. Bkalim ne olacak ve inş hepimiz icin hayirlisi olur.

Hakkında hayırlısı olsun canım nerde calisiyordn ki inşallah tez vakitte kavusrsun bebeğine

canım evicapı bırakın bence.bende bu ikili kullandım.16 milyon sperm 2.8 e düştü morfoloji de 2% ye..
sanırım kaan hocada onaylamıyordu aynı anda kullanılmasını..
sen bilirsin ama dikkatli olun derim

Arkadaşlar murad basar a mail atıp durumumuzu bildirdim. Proxeed plus kullanmaya başlayın dedi. Aranızda esi kullanan var mi. Tablet halinde bir ilaç mi. 4 doktora gittik kimse bir ilaç bile vermedi. Keşke daha önce mail atsaymisim.

herşeyin hayırlısı canım. bende iş bulmak için çıldırıyorum. ev artık üstüme üstüme geliyor.
Hakkında hayırlısı olsun canım nerde calisiyordn ki inşallah tez vakitte kavusrsun bebeğine
kelebekcim naptın? test yaptırdın mı? bu ara takip edemedim. şehirdışındaydım.

selam kızlar nasılsınız?

merhaba arkadaşım ; bizim 2 milyondan 14 milyona çıktı ilaç vitamin gıda tedavisiyle.iyi bir ürolog bul eşin görünsün özel hastanelerin ürologları direk tüp bebeğe yönlendiriyor.1 ayda çok fazla değişiklik bekleme çünkü spermler 72 günde bir yenileniyormuş 2 ay bekle en az .hakkınızda hayırlısı olsun

Hoşgeldin canım.. doktoru dinlemeyip kürlere başvurmanız en iyi yol olmuş. Inşallah güzel haberler verirsin bizlere

Reactions: H_H

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz siz..?

Bende işi bıraktıktan sonra kendini daha iyi hissettim. Umarım sende toparlanirsin

canım evicapı bırakın bence.bende bu ikili kullandım.16 milyon sperm 2.8 e düştü morfoloji de 2% ye..
sanırım kaan hocada onaylamıyordu aynı anda kullanılmasını..
sen bilirsin ama dikkatli olun derim

Ne kadar zor gelmiştir size bu düşüş.. kendi başınıza mi bu ilaçları kullanmaya karar vermiştiniz?? kaç zaman da böyle indi

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...
R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Aleykümselam. Sen nasılsın canım neler yaptınız nasıl.gidiyor
bi değişiklik yok şimdilik.cuma günü test vericek eşim bakalım o zman belli olcak nasıl gittiği
ekim kasım gibi olmazsa tüp bebek yapalım diyo bende eğer yaparızda olmazsa o psikolojiye hazır mıyım bilmiyorum

Kızlar test daha yptrmadm dontorumn söylediği gün yarin 10 GN sonra dmsti ama BN pazar vercm 14 GN olmasını bekliyorum hic üzüm yok onun için heyecanlı flnda değilim beklemeiyorm yani .bide kelebekcim bizim.kyllandiklarima prokseed ve keçi boynuzu pekmezi yazman başka bsy kullanmiyorz bu ara

Ozaman inşallah cuma günü güzel bir haber alırsınız diyim. Çünkü bende tüp bebek tedavisi sonrası zor toparlandım ..olmaması büyük yıkım.
haberdar et bizleri

Sabrın sonu selamet olsun inşallah canım

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

bizimde varikosel ameliyatından sonra tam 3 ay gecti sayımız 8 milyondan 12 milyona cıkmıs morfoloji yüzde 1 di 2 olmus ileri harekette yüzde 2 den 4 e çıkmış bu küçücük ilerlemeler bile beni çok mutlu etti umutla emek vererek bekliyoruz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…