Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun canım. Evet gerçekten ümit dolu bir tablo küçük de olsa bizim gibiler için kocaman bi adım. Ameliyattan sonra ilaç veya kür kullandınız mi??

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Ozaman inşallah cuma günü güzel bir haber alırsınız diyim. Çünkü bende tüp bebek tedavisi sonrası zor toparlandım ..olmaması büyük yıkım.
haberdar et bizleri
böyle yine az çok her ay bir umudum var olurda tutmassa hepten umudumu kaybetmekten korkuyorum
tabiki haberdar ederim fazla yazmıyorum ama bende uzaktan takipteyim topiği ..

Tüp bebek mi yptrdinz canm
yok canım yaptırmadık eşim sıkıldım ekim kasım gibi yaptıralım diyoda ben pek sıcak bakmıyorum hazır değilim olumsuz sonuçlanırsa.sen aşılama yaptrıdın sanırım hayırlısı olsun canım varmı bi belirti?

Anladım canım bnde hic dikkat etmiyorum aima getirmemeye çalışıyorum yok negatif olursa daha çok uzulrm pek olacak gibi gelmiyor hayırlısı olsun

Geçmiş olsun canım. Evet gerçekten ümit dolu bir tablo küçük de olsa bizim gibiler için kocaman bi adım. Ameliyattan sonra ilaç veya kür kullandınız mi??
teşekkür ederim kelebekk47 en azından ilerleme oldu diyorum çok sükür :) keçi boynuzu , havuç kullanıyoruz dönüşümlü olarak ve dogal ballı bir karışım bir de doktorumuzun önerdiği bir vitamin hapımız var

avatar33 eşlerimiz yakın zamanlarda ameliyat olmuştu diye hatırlıyorum siz neler yapıyorsunuz test yaptırdınız mı
canım biz bi ara testt verdik geçen hafta. sonuç eskisinden daha beter. yani şöyleki sayı da hareketlilikte morfolojide bir değişim yok. spermlerin çoğu akrozomsuz olmuş. birkaç akrozomlu sperm bulundu diye not etmişler. allah yardımcımız olsun. inşallah sizde işe yarar ameliyat

siz de test vermiş miydiniz canım? kaçırdım mı acaba

Ballı karışımı hazır mı aldınız?

Ama ameliyattan hemen sonra sonuclarin kotulesmesi cok normalmis biliyormusun bizde sifira bile dusmus olabilir moral bozmak yok diye gittik ama azda olsa artmis cok sukur..doktor 8-9 ay sonra duzene girecektir dedi.Allahim buyuktur ins yakin zamanda hepimiz duamiza kavusuruz

amin canım inşallah.şimdi eşimin sıkıntıları yetmiyormuş gibi benimde sıkıntılarım başladı. rahim içinde parça kalmış. oda rahme yapışmış. sağ tüpüm tıkanmış. histereskpi olmam gerekiyor. kürtajı oldugum hastane 900 lira istedi. artı parçayı patolojiye gönderirse 200 lirada o tutacak. çok para istiyorlar nerdeyse aşılama parası.

Çok geçmiş olsun canım zaten geldimi hep üst üste gelir..gercekten çok istemişler ama herşey saglık için veriliyor bir şekilde ha noluyor hep dişimizi sıkıyoruz işte .. ameliyattı takviyeydi şuydu buydu derken aşılama degil bir tüp bebek parası gidecek nerdeyse ...ne diyelim Allah beterinden korusun inşallah zamanla yoluna girer sıkma canını..

Yok canim internetten buldugumuz bir tarifle kendimiz hazirladik icerigi epey zengin cok icimize sindi 3aydir kullaniyor esim.

Açaba tarifi verebilirmisin. Bizde bi karışım düşünüyoruz da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…