kelebekçim benım kürleri sil sadece macun ve e vit. yaz. diğerleri yalan oldu.
bizimde varikosel ameliyatından sonra tam 3 ay gecti sayımız 8 milyondan 12 milyona cıkmıs morfoloji yüzde 1 di 2 olmus ileri harekette yüzde 2 den 4 e çıkmış bu küçücük ilerlemeler bile beni çok mutlu etti umutla emek vererek bekliyoruz bakalım..
böyle yine az çok her ay bir umudum var olurda tutmassa hepten umudumu kaybetmekten korkuyorumOzaman inşallah cuma günü güzel bir haber alırsınız diyim. Çünkü bende tüp bebek tedavisi sonrası zor toparlandım..olmaması büyük yıkım.
haberdar et bizleri
Tüp bebek mi yptrdinz canmböyle yine az çok her ay bir umudum var olurda tutmassa hepten umudumu kaybetmekten korkuyorum
tabiki haberdar ederim fazla yazmıyorum ama bende uzaktan takipteyim topiği ..
yok canım yaptırmadık eşim sıkıldım ekim kasım gibi yaptıralım diyoda ben pek sıcak bakmıyorum hazır değilim olumsuz sonuçlanırsa.sen aşılama yaptrıdın sanırım hayırlısı olsun canım varmı bi belirti?Tüp bebek mi yptrdinz canm
Anladım canım bnde hic dikkat etmiyorum aima getirmemeye çalışıyorum yok negatif olursa daha çok uzulrm pek olacak gibi gelmiyor hayırlısı olsunyok canım yaptırmadık eşim sıkıldım ekim kasım gibi yaptıralım diyoda ben pek sıcak bakmıyorum hazır değilim olumsuz sonuçlanırsa.sen aşılama yaptrıdın sanırım hayırlısı olsun canım varmı bi belirti?
teşekkür ederim kelebekk47 en azından ilerleme oldu diyorum çok sükür :) keçi boynuzu , havuç kullanıyoruz dönüşümlü olarak ve dogal ballı bir karışım bir de doktorumuzun önerdiği bir vitamin hapımız varGeçmiş olsun canım. Evet gerçekten ümit dolu bir tablo küçük de olsa bizim gibiler için kocaman bi adım. Ameliyattan sonra ilaç veya kür kullandınız mi??
Bugün randevulastik. Allahtan bir mani olmazsa 7 temmuza gün verdi. Nasip artik eşimin patronu filan olmazsa burda gidebilir.Tamam canım silerim. Aradin mi kıymet hemşireyi??
canım biz bi ara testt verdik geçen hafta. sonuç eskisinden daha beter. yani şöyleki sayı da hareketlilikte morfolojide bir değişim yok. spermlerin çoğu akrozomsuz olmuş. birkaç akrozomlu sperm bulundu diye not etmişler. allah yardımcımız olsun. inşallah sizde işe yarar ameliyatavatar33 eşlerimiz yakın zamanlarda ameliyat olmuştu diye hatırlıyorum siz neler yapıyorsunuz test yaptırdınız mı
siz de test vermiş miydiniz canım? kaçırdım mı acabateşekkür ederim kelebekk47 en azından ilerleme oldu diyorum çok sükür :) keçi boynuzu , havuç kullanıyoruz dönüşümlü olarak ve dogal ballı bir karışım bir de doktorumuzun önerdiği bir vitamin hapımız var
Bugün randevulastik. Allahtan bir mani olmazsa 7 temmuza gün verdi. Nasip artik eşimin patronu filan olmazsa burda gidebilir.
teşekkür ederim kelebekk47 en azından ilerleme oldu diyorum çok sükür :) keçi boynuzu , havuç kullanıyoruz dönüşümlü olarak ve dogal ballı bir karışım bir de doktorumuzun önerdiği bir vitamin hapımız var
ben 20 temmuz olsun dıye ısrar etmiştim ya. belkı ondandır. o tarihte veremediği için öne çekti sanırım.WoW hemen de gün vermiş
Ama ameliyattan hemen sonra sonuclarin kotulesmesi cok normalmis biliyormusun bizde sifira bile dusmus olabilir moral bozmak yok diye gittik ama azda olsa artmis cok sukur..doktor 8-9 ay sonra duzene girecektir dedi.Allahim buyuktur ins yakin zamanda hepimiz duamiza kavusuruzcanım biz bi ara testt verdik geçen hafta. sonuç eskisinden daha beter. yani şöyleki sayı da hareketlilikte morfolojide bir değişim yok. spermlerin çoğu akrozomsuz olmuş. birkaç akrozomlu sperm bulundu diye not etmişler. allah yardımcımız olsun. inşallah sizde işe yarar ameliyat
Ballı karışımı hazır mı aldınız?
Yok canim internetten buldugumuz bir tarifle kendimiz hazirladik icerigi epey zengin cok icimize sindi 3aydir kullaniyor esim.Ballı karışımı hazır mı aldınız?
amin canım inşallah.şimdi eşimin sıkıntıları yetmiyormuş gibi benimde sıkıntılarım başladı. rahim içinde parça kalmış. oda rahme yapışmış. sağ tüpüm tıkanmış. histereskpi olmam gerekiyor. kürtajı oldugum hastane 900 lira istedi. artı parçayı patolojiye gönderirse 200 lirada o tutacak. çok para istiyorlar nerdeyse aşılama parası.Ama ameliyattan hemen sonra sonuclarin kotulesmesi cok normalmis biliyormusun bizde sifira bile dusmus olabilir moral bozmak yok diye gittik ama azda olsa artmis cok sukur..doktor 8-9 ay sonra duzene girecektir dedi.Allahim buyuktur ins yakin zamanda hepimiz duamiza kavusuruz
Çok geçmiş olsun canım zaten geldimi hep üst üste gelir..gercekten çok istemişler ama herşey saglık için veriliyor bir şekilde ha noluyor hep dişimizi sıkıyoruz işte .. ameliyattı takviyeydi şuydu buydu derken aşılama degil bir tüp bebek parası gidecek nerdeyse ...ne diyelim Allah beterinden korusun inşallah zamanla yoluna girer sıkma canını..amin canım inşallah.şimdi eşimin sıkıntıları yetmiyormuş gibi benimde sıkıntılarım başladı. rahim içinde parça kalmış. oda rahme yapışmış. sağ tüpüm tıkanmış. histereskpi olmam gerekiyor. kürtajı oldugum hastane 900 lira istedi. artı parçayı patolojiye gönderirse 200 lirada o tutacak. çok para istiyorlar nerdeyse aşılama parası.
Yok canim internetten buldugumuz bir tarifle kendimiz hazirladik icerigi epey zengin cok icimize sindi 3aydir kullaniyor esim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?