Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ya Allah Kerîm.. vardır bi bildiği, inşallah en yakın zamanda feraha kavuşursunuz. Bende tüp bebekten sonra hiç gitmedim kadın doktoruna. Adet düzensizligim yok.ama kist olmasından bile tirsiyorum. Rabbim kimseye taşıyamacağı yük vermezmiş.. sen güçlü bir kadınsın bunları da atlatacaksın

Açaba tarifi verebilirmisin. Bizde bi karışım düşünüyoruz da..
1 kg bal, 50 gr arı sütü, 2 yemek kaşığı zencefil tozu, 2 tatlı kaşığı zerdeçal , 1 tatlı kaşığı çam fıstığı, 2 tatlı kaşığı çörek otu, 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği, 25 gr polen, 2 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu , 1 tatlı kaşığı havuç tohumu, 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu, 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu 50 gr kırmızı ginseng 2 tatlı kaşığı çakşır kökü tozu hepsi büyük bir kapta tahta kaşık ile karıştırılacak ve aliminyum folyoyla sarılmış kavanozlarda saklanacak. Bunun sebebi de arı sütünün ışık almaması gerekiyor o yüzden. Arı sütünü alırken iyi koşullarda ışık almadan saklanmış olmasına cok dikkat etmek gerekiyor.
Arkadaşım tarif bu şekilde sperm kalitesi için ayrı ayrı önerilen herşey içinde oldugu için çok inanarak kullanıyoruz şifa Allahtan tabi inşallah vesile olur

evet hep üst üste geliyor. artık özel hastanelerden bıktım canım. allah izin verirse devlette yaptırıcam ankaraya giidince. inşallah rabbim beterinden korur.

adetin düzenliyse bir şey olmaz inşallah canım. biliyorsun ben adet olmuyorum. gücümde her geçen gün tükeniyor. bir daha tüp bbek deneyecek halim kalmadı. tek isteiğim sağlığıma kavuşmak. rahmin yapısıklığı çözülsün kendine gelsin rahim istiyorum. Nasip artık.

Eşime hormon testi yaptırdık kızlar. FSH gene düşük çıktı 1 nasıl yükselerek bu hormon bilmiyorum. O yüzden sperm üretimi olmuyor galiba. İki hafta sonra sperm testi yaptiracagiz,İstanbula gidecegiz. Murat başarıdan randevu aldık. En son sıfır çıkmıştı. Korkuyorum gene sifirlari görmekten. Dua edin arkadaşlar bana da

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz siz..?

Bende işi bıraktıktan sonra kendini daha iyi hissettim. Umarım sende toparlanirsin

Ramazan dan sonra diye dusunuyoruz cnm
İnş hakkimizda hayirlisi olur.
evdeyim gezmeler falan. Biraz acildim gidisat iyi bakalim

Allah
allah yardimciniz olsun. INSALLAHu guzel haberlerle donersiniz. Rabbim korkunuza ugratmasin .

Şifa olması dileğiyle

Rabbim mübarek Şaban ayı yüzü suyu hürmetine sana da eşine de şifa versin inşallah.
Bu Ay duâ'ya daha da sarılalım arkadaşlar

inşallah iyi sonuç alırsın hemen ümitsizliğe kapılmayın.. Sigara icmiyorsa eşin, havuç suyu icir birer bardak akşamları

bende kötü sonuç almak ne demek iyi bilirim. Bizim 3 aylık bir takviye sonrası Sperm sayısı yarıya düşmüştü.. o anı o günleri yaşamadam kimse anlayamaz nasıl bir boşluğa duştümüzü.. ama şimdi bakıyorum da okadar üzülmem ağlamam neden?? Zaman akıyor hayat devam ediyor o yüzde nekadar çabuk toparlanirsaniz eşinle okadar iyi olur sizin için. Allah Kerîm

Son düzenleme:
Ramazan dan sonra diye dusunuyoruz cnm
İnş hakkimizda hayirlisi olur.
evdeyim gezmeler falan. Biraz acildim gidisat iyi bakalim

Oh oh iyi.. gel buralara daha sık bizleri unutma.. hem ramazanı da beraber geçirirken bi bakmişsin test günü çatı..

Hanımlar mübarek cuma günü ve Şaban ayı yüzü suyu hürmetine Rabbim ettiğimiz duâlari kabul etsin INŞALLAH

Herkese güzel neşeli bir hafta sonu .. sorunlar bi kenara bırakıp kafa dinlemeye ne dersiniz

Aleykümselam. Nerelerdesin kız Anlat bakayım varmı gelişme
Buralardayim canim :) gen testi sonucunu aldik cok sukur temiz cikti doktor ayrintili testis ultrasyonu istedi yarin cektirecek esim temiz cikarsa direk mikro tese yani tupe gecicez dedi yok kotu cikarsa once tedavi dedi doktor fshmiz yukselmis 20ye cikmisboyle.. Sizde ne var ne ypk

Maşallah inşallah ultrason da temsiz çıkar canım.
eşim ve ben bugün son bardak yağmur suyunu içtik. Artık haftaya kür macun düşünüyoruz acelemız yok gibi daha tatilin rahatlığı üzerimizde..

Maşallah inşallah ultrason da temsiz çıkar canım.
eşim ve ben bugün son bardak yağmur suyunu içtik. Artık haftaya kür macun düşünüyoruz acelemız yok gibi daha tatilin rahatlığı üzerimizde..
Bizde yagmur suyumuzu icdik bitirdik vurda sizlerden ogrenmistim. Temiz ciksada bekleyecegiz biz o kadar maddi gucumuz yok suan

Bizde yagmur suyumuzu icdik bitirdik vurda sizlerden ogrenmistim. Temiz ciksada bekleyecegiz biz o kadar maddi gucumuz yok suan

Bende beklemekten yanayım.. bizim de ilk tüp bebek hataydi öyle kandIk. Yaşınız yoksa yine bekleyin ve doğal yollara başvurun tedavi olmayı
bir kenarda biriktirin o arada tüp bebek için.. bakarsın doğal yolla olursa o biriken para bebek odası için kullanirsininiz

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…