amin canım inşallah.şimdi eşimin sıkıntıları yetmiyormuş gibi benimde sıkıntılarım başladı. rahim içinde parça kalmış. oda rahme yapışmış. sağ tüpüm tıkanmış. histereskpi olmam gerekiyor. kürtajı oldugum hastane 900 lira istedi. artı parçayı patolojiye gönderirse 200 lirada o tutacak. çok para istiyorlar nerdeyse aşılama parası.
1 kg bal, 50 gr arı sütü, 2 yemek kaşığı zencefil tozu, 2 tatlı kaşığı zerdeçal , 1 tatlı kaşığı çam fıstığı, 2 tatlı kaşığı çörek otu, 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği, 25 gr polen, 2 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu , 1 tatlı kaşığı havuç tohumu, 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu, 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu 50 gr kırmızı ginseng 2 tatlı kaşığı çakşır kökü tozu hepsi büyük bir kapta tahta kaşık ile karıştırılacak ve aliminyum folyoyla sarılmış kavanozlarda saklanacak. Bunun sebebi de arı sütünün ışık almaması gerekiyor o yüzden. Arı sütünü alırken iyi koşullarda ışık almadan saklanmış olmasına cok dikkat etmek gerekiyor.Açaba tarifi verebilirmisin. Bizde bi karışım düşünüyoruz da..
evet hep üst üste geliyor. artık özel hastanelerden bıktım canım. allah izin verirse devlette yaptırıcam ankaraya giidince. inşallah rabbim beterinden korur.Çok geçmiş olsun canım zaten geldimi hep üst üste gelir..gercekten çok istemişler ama herşey saglık için veriliyor bir şekilde ha noluyor hep dişimizi sıkıyoruz işte .. ameliyattı takviyeydi şuydu buydu derken aşılama degil bir tüp bebek parası gidecek nerdeyse ...ne diyelim Allah beterinden korusun inşallah zamanla yoluna girer sıkma canını..
adetin düzenliyse bir şey olmaz inşallah canım. biliyorsun ben adet olmuyorum. gücümde her geçen gün tükeniyor. bir daha tüp bbek deneyecek halim kalmadı. tek isteiğim sağlığıma kavuşmak. rahmin yapısıklığı çözülsün kendine gelsin rahim istiyorum. Nasip artık.Canım yaAllah Kerîm.. vardır bi bildiği, inşallah en yakın zamanda feraha kavuşursunuz. Bende tüp bebekten sonra hiç gitmedim kadın doktoruna. Adet düzensizligim yok.ama kist olmasından bile tirsiyorum. Rabbim kimseye taşıyamacağı yük vermezmiş.. sen güçlü bir kadınsın bunları da atlatacaksın
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz siz..?
Bende işi bıraktıktan sonra kendini daha iyi hissettim. Umarım sende toparlanirsin
allah yardimciniz olsun. INSALLAHu guzel haberlerle donersiniz. Rabbim korkunuza ugratmasin .Eşime hormon testi yaptırdık kızlar. FSH gene düşük çıktı 1nasıl yükselerek bu hormon bilmiyorum. O yüzden sperm üretimi olmuyor galiba. İki hafta sonra sperm testi yaptiracagiz,İstanbula gidecegiz. Murat başarıdan randevu aldık. En son sıfır çıkmıştı. Korkuyorum gene sifirlari görmekten. Dua edin arkadaşlar bana da
Allah
allah yardimciniz olsun. INSALLAHu guzel haberlerle donersiniz. Rabbim korkunuza ugratmasin .[/QUOT
1 kg bal, 50 gr arı sütü, 2 yemek kaşığı zencefil tozu, 2 tatlı kaşığı zerdeçal , 1 tatlı kaşığı çam fıstığı, 2 tatlı kaşığı çörek otu, 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği, 25 gr polen, 2 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu , 1 tatlı kaşığı havuç tohumu, 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu, 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu 50 gr kırmızı ginseng 2 tatlı kaşığı çakşır kökü tozu hepsi büyük bir kapta tahta kaşık ile karıştırılacak ve aliminyum folyoyla sarılmış kavanozlarda saklanacak. Bunun sebebi de arı sütünün ışık almaması gerekiyor o yüzden. Arı sütünü alırken iyi koşullarda ışık almadan saklanmış olmasına cok dikkat etmek gerekiyor.
Arkadaşım tarif bu şekilde sperm kalitesi için ayrı ayrı önerilen herşey içinde oldugu için çok inanarak kullanıyoruz şifa Allahtan tabi inşallah vesile olur
adetin düzenliyse bir şey olmaz inşallah canım. biliyorsun ben adet olmuyorum. gücümde her geçen gün tükeniyor. bir daha tüp bbek deneyecek halim kalmadı. tek isteiğim sağlığıma kavuşmak. rahmin yapısıklığı çözülsün kendine gelsin rahim istiyorum. Nasip artık.
Eşime hormon testi yaptırdık kızlar. FSH gene düşük çıktı 1nasıl yükselerek bu hormon bilmiyorum. O yüzden sperm üretimi olmuyor galiba. İki hafta sonra sperm testi yaptiracagiz,İstanbula gidecegiz. Murat başarıdan randevu aldık. En son sıfır çıkmıştı. Korkuyorum gene sifirlari görmekten. Dua edin arkadaşlar bana da
Ramazan dan sonra diye dusunuyoruz cnm
İnş hakkimizda hayirlisi olur.
evdeyim gezmeler falan. Biraz acildim gidisat iyi bakalim
Selam kizlar nasilsiniz
Buralardayim canim :) gen testi sonucunu aldik cok sukur temiz cikti doktor ayrintili testis ultrasyonu istedi yarin cektirecek esim temiz cikarsa direk mikro tese yani tupe gecicez dedi yok kotu cikarsa once tedavi dedi doktor fshmiz yukselmis 20ye cikmisboyle.. Sizde ne var ne ypkAleykümselam. Nerelerdesin kızAnlat bakayım varmı gelişme
Buralardayim canim :) gen testi sonucunu aldik cok sukur temiz cikti doktor ayrintili testis ultrasyonu istedi yarin cektirecek esim temiz cikarsa direk mikro tese yani tupe gecicez dedi yok kotu cikarsa once tedavi dedi doktor fshmiz yukselmis 20ye cikmisboyle.. Sizde ne var ne ypk
Bizde yagmur suyumuzu icdik bitirdik vurda sizlerden ogrenmistim. Temiz ciksada bekleyecegiz biz o kadar maddi gucumuz yok suanMaşallah inşallah ultrason da temsiz çıkar canım .
eşim ve ben bugün son bardak yağmur suyunu içtik. Artık haftaya kür macun düşünüyoruz acelemız yok gibidaha tatilin rahatlığı üzerimizde..
Bizde yagmur suyumuzu icdik bitirdik vurda sizlerden ogrenmistim. Temiz ciksada bekleyecegiz biz o kadar maddi gucumuz yok suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?