Ben 27 esim 32 yasinda canim. Bu arada bende ara verdim. Su an kurlere kati meyve sikacagim bozulduBende beklemekten yanayım.. bizim de ilk tüp bebek hataydi öyle kandIk. Yaşınız yoksa yine bekleyin ve doğal yollara başvurun tedavi olmayı
bir kenarda biriktirin o arada tüp bebek için.. bakarsın doğal yolla olursa o biriken para bebek odası için kullanirsininiz
Canim merhaba konusamadik uzun zamandir Allah yardimcin olsunKizlar bn adet oldum sanırım pembemsi akıntı oldu doktora geldim kan tahlili verdim bekliyorm ama bnce negatif .ultrason baktı doktorum normal dedi dua edin bana 2 bucukta sonuç çıkacak
meraba canm BN aşılama yaptrmistim 12. Gün önce ama sanırım tutmadı sen napiyosunKizlar bn adet oldum sanırım pembemsi akıntı oldu doktora geldim kan tahlili verdim bekliyorm ama bnce negatif .ultrason baktı doktorum normal dedi dua edin bana 2 bucukta sonuç çıkacak
Anladim canim moralini bozma canim benim demek kolay tabi biliyorum cok uzuldm ama yine olur insallahmeraba canm BN aşılama yaptrmistim 12. Gün önce ama sanırım tutmadı sen napiyosun
Kizlar bn adet oldum sanırım pembemsi akıntı oldu doktora geldim kan tahlili verdim bekliyorm ama bnce negatif .ultrason baktı doktorum normal dedi dua edin bana 2 bucukta sonuç çıkacak
@kelebek47 canim sen kac yasindasin beklemeliyiz acaba
Him anladim canim ben o kadar beklemeyi dusunmuyorum ama kismet tabi ki hepimizin hakkinda hayirlisi25 yaşımdayım eşim 28.. ben 30 yaşıma gelene kadar eğer bebek sahibi olmasam tekrar tüp bebek düşünürüm .. öyle karar verdim. O zamana kadar da ne var ne yok deniyoruz
süper olur hayatım süper.Hanımlar mübarek cuma günü ve Şaban ayı yüzü suyu hürmetine Rabbim ettiğimiz duâlari kabul etsin INŞALLAH
Herkese güzel neşeli bir hafta sonu .. sorunlar bi kenara bırakıp kafa dinlemeye ne dersiniz
sonuç çıktı mı bilmiyorum ama akıntı kesildi mi bir damlalık bir akıntı mıydı acaba? yani geç döllenme olabilir dikkat et yinede tamam mı?Kizlar bn adet oldum sanırım pembemsi akıntı oldu doktora geldim kan tahlili verdim bekliyorm ama bnce negatif .ultrason baktı doktorum normal dedi dua edin bana 2 bucukta sonuç çıkacak
selam kızlar
kelebek19 sonuç ne oldu ?
kızlar eşim bugün test verdi; 2 milyon daha yükselmiş .16 milyon olmuş ama dr 1 ay daha ilaca devam edelim 20 milyonu geçemezsek varikosel ameliyatı yapalım demiş..
benimde kafam karıştı çok. 1,5 senedir uğraşıyoruz o psikoloji beni de onu da çok yıprattı ameliyattan sonra değerler düşüyo bildiğim kadarıyla tekrar düzelmesi en iyi ihtimalle 6-7 ay..
sizce ne yapmalıyım? bu arada eşim 35 ben 31 yaşındayım.
16 milyon sayı, harket ve morfoloji %50 direk aşılama yada tüp bebek Allah ne verdiyse girişelim m i yoksa ameliyat olup en az 1 sene daha bekleyip olmazsa o zaman mı tüp düşünelim?
sayı 2 milyondu bizim trental 600 kullanıyor eşim yanındada arginmax proxeed plus macavit tarzı vitaminler kullandı zaman zaman .yaklaşık 1 senede bu değerlere ulaşabildik.ameliyat fikri beni korkutuyor değerler çok düşükte değilki neden ameliyat dedi drSizin problem sadece varikosl mi canim hangi ilaci kullaniyorsunuz
selam kızlar
kelebek19 sonuç ne oldu ?
kızlar eşim bugün test verdi; 2 milyon daha yükselmiş .16 milyon olmuş ama dr 1 ay daha ilaca devam edelim 20 milyonu geçemezsek varikosel ameliyatı yapalım demiş..
benimde kafam karıştı çok. 1,5 senedir uğraşıyoruz o psikoloji beni de onu da çok yıprattı ameliyattan sonra değerler düşüyo bildiğim kadarıyla tekrar düzelmesi en iyi ihtimalle 6-7 ay..
sizce ne yapmalıyım? bu arada eşim 35 ben 31 yaşındayım.
16 milyon sayı, harket ve morfoloji %50 direk aşılama yada tüp bebek Allah ne verdiyse girişelim m i yoksa ameliyat olup en az 1 sene daha bekleyip olmazsa o zaman mı tüp düşünelim?
ağzın bal yesinMaşallah bence aynen devam edin bi kaç ay tekrar test yapıp ona göre devam edersiniz. Ama bence bu değerler seni yakın zamanda mutlu bir haber almana vesile olacaktır ..
ağzın bal yesinYadee
kızlar yanlış bilgi vermek istemem ama dr evicap içme demiş toplatılcak tarzı konuşmuş sözde etrafındaki jelatin kapsül zararlıymış bense en çok ona bağlıyodum yükselişi.gncden aldığımız naturel e vitaminine devam edicez sadece birde trentale. arginmaxıda kullanma demiş
Bu doktorlara akil sir erdirmekte zor valla canimsayı 2 milyondu bizim trental 600 kullanıyor eşim yanındada arginmax proxeed plus macavit tarzı vitaminler kullandı zaman zaman .yaklaşık 1 senede bu değerlere ulaşabildik.ameliyat fikri beni korkutuyor değerler çok düşükte değilki neden ameliyat dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?