Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben 27 esim 32 yasinda canim. Bu arada bende ara verdim. Su an kurlere kati meyve sikacagim bozuldu

Kizlar bn adet oldum sanırım pembemsi akıntı oldu doktora geldim kan tahlili verdim bekliyorm ama bnce negatif .ultrason baktı doktorum normal dedi dua edin bana 2 bucukta sonuç çıkacak

Kizlar bn adet oldum sanırım pembemsi akıntı oldu doktora geldim kan tahlili verdim bekliyorm ama bnce negatif .ultrason baktı doktorum normal dedi dua edin bana 2 bucukta sonuç çıkacak
Canim merhaba konusamadik uzun zamandir Allah yardimcin olsun

meraba canm BN aşılama yaptrmistim 12. Gün önce ama sanırım tutmadı sen napiyosun

Sonuç ne olursa olsun. Rabbim hayırlısını versin..

@kelebek47 canim sen kac yasindasin beklemeliyiz acaba

25 yaşımdayım eşim 28.. ben 30 yaşıma gelene kadar eğer bebek sahibi olmasam tekrar tüp bebek düşünürüm .. öyle karar verdim. O zamana kadar da ne var ne yok deniyoruz

25 yaşımdayım eşim 28.. ben 30 yaşıma gelene kadar eğer bebek sahibi olmasam tekrar tüp bebek düşünürüm .. öyle karar verdim. O zamana kadar da ne var ne yok deniyoruz
Him anladim canim ben o kadar beklemeyi dusunmuyorum ama kismet tabi ki hepimizin hakkinda hayirlisi

sonuç çıktı mı bilmiyorum ama akıntı kesildi mi bir damlalık bir akıntı mıydı acaba? yani geç döllenme olabilir dikkat et yinede tamam mı?

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!......
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle....
●Macun(metinbey). Evicap.

Yadee .....ara veriyoruzzzzzz

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

whiterose00 şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Zeytinyağında Incir .Pharmaton .ÇakŞırsuyu. keçib.özü

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle....
●Proxeed Plus. Keçib. Pekmezi.

BHR84 ........şifa olması dileğiyle...
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas .........şifa olması dileğiyle...
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle......
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

selam kızlar
kelebek19 sonuç ne oldu ?

kızlar eşim bugün test verdi; 2 milyon daha yükselmiş .16 milyon olmuş ama dr 1 ay daha ilaca devam edelim 20 milyonu geçemezsek varikosel ameliyatı yapalım demiş..
benimde kafam karıştı çok. 1,5 senedir uğraşıyoruz o psikoloji beni de onu da çok yıprattı ameliyattan sonra değerler düşüyo bildiğim kadarıyla tekrar düzelmesi en iyi ihtimalle 6-7 ay..
sizce ne yapmalıyım? bu arada eşim 35 ben 31 yaşındayım.
16 milyon sayı, harket ve morfoloji %50 direk aşılama yada tüp bebek Allah ne verdiyse girişelim m i yoksa ameliyat olup en az 1 sene daha bekleyip olmazsa o zaman mı tüp düşünelim?

Sizin problem sadece varikosl mi canim hangi ilaci kullaniyorsunuz

Sizin problem sadece varikosl mi canim hangi ilaci kullaniyorsunuz
sayı 2 milyondu bizim trental 600 kullanıyor eşim yanındada arginmax proxeed plus macavit tarzı vitaminler kullandı zaman zaman .yaklaşık 1 senede bu değerlere ulaşabildik.ameliyat fikri beni korkutuyor değerler çok düşükte değilki neden ameliyat dedi dr

Maşallah bence aynen devam edin bi kaç ay tekrar test yapıp ona göre devam edersiniz. Ama bence bu değerler seni yakın zamanda mutlu bir haber almana vesile olacaktır ..

Maşallah bence aynen devam edin bi kaç ay tekrar test yapıp ona göre devam edersiniz. Ama bence bu değerler seni yakın zamanda mutlu bir haber almana vesile olacaktır ..
ağzın bal yesin Yadee
kızlar yanlış bilgi vermek istemem ama dr evicap içme demiş toplatılcak tarzı konuşmuş sözde etrafındaki jelatin kapsül zararlıymış bense en çok ona bağlıyodum yükselişi.gncden aldığımız naturel e vitaminine devam edicez sadece birde trentale. arginmaxıda kullanma demiş

Vitaminler farklı olsa da ..demek bütün doktorlar kesinlikle proxeed plus da karar kılıyor.

Bu doktorlara akil sir erdirmekte zor valla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…