arkadaşlar mesela kaan hocanın sayfasında klomen ve antioksidan tedevisi başlandı eşi 4. ayında dogal yoldan gebe kaldı yazıyo bu bahsedilen ilaçlar emodex Q10 vs sizce kaan hocaya gidene kadar eşim kullanmalı mı daha dna hasar testide yapılmadı cok mu acele ediyorum ama 4 yıllık bi hasret var
INŞALLAHCanimmm çok geçmiş olsun Rabbim böyle bir şeyi asla kimseye yaşatmasin. Aylar sonra bebeğini de hatırlayıp üzülme .. inşallah bundan sonra daha DÜRÜST ve gerçekten HAKKIYLA işini yapan doktorlara emanet ederiz kendimizi..
Allah şifa versin
Merhaba kizlar
size su bir kac günde yasadiklarimi anlatmak istiyorum. Daha önce tasinacagimdan bahsetmiştim size. Ve rahmimde kurtajdan ötürü parca kaldigini onun yapistigini ve 4 aydir adet olamadigimi biliyorsunuZ. Bu kisa ozetti gel gelelim yaşadıklarıma.
kurtajimi vetup bebegimi yapan dr adet olamadigim icin tarlusal vermisti. On gun kullanacaksin dedi ve kullandım. Eğer adet olmazsan ilac bittikten bir hafta sonra hemen gel dedi. Meger bu ilac 6 gün kullanilirmis on gun degil. Bunu malesef basima gelenlerden sonra ogrendim. Evimin yarısını topladim yarisini da yarin toplarım dedim ve yattim. Ertesi gun siddetli kasik agrilariyla uyandım. Evet dedim sanirim artik adet oluyorum. Wc ye gittim. Gelen giden yok. Bu carsamba günü yasaniyor ve ben persembe tasiniyorum. Tabi ben o gün ha gecti he gececek diye bekliyorum. Ama malesefki her geçen dk artti sancilar. Tasindigim günün sabahi eşim beni hastaneye kaldirdi. Finikede ama malesef devletimin muhtesem kurumlari sorunumuzu anlatmamiza ragmen kan testi TEMİZ gelince birseyin yok deyip agri kesici yapti. Ben tam 6 saat siddetli kasık agrisi cektim. Ve yanimda kimse yoktu. Kocam ev taşıdı ben hastanede yalniz kaldim. Hastanede sancidan altima yaptim.allah kimseyi yalnizlikla sinamasin çok zordu. Ben sancidan Afedersiniz altima yaptim dr bana birseyin yok dedi. Annem bu arada ank unv. Bir prof. Ile görüşüp durumumu anlatmis. Dr hemen gelsin yarin ameliyata alayim demis. Eşim esyalari eve birakti beni ilk ucaklaa ankaraya yolladi.. dun sabah ameliyat oldum. Kurtajdan kalana parcalar alındı. Rahim yapisikligi acilmis ve siki durun bende ne varmış. Sok şok şok rahmimde perde varmış. Dr sagolsun onuda actik dedi. Bebegimin büyük ihtimalle bu nedenle ölmüş. O kadar üzüldüm ki size anlatamam. Birde dr bebegin kilodan ötürü de gelisememis ölmüş olabilir dedi. Bundan sonraki ilk planim belli zayiflamak. Ameliyattan cikar cikmaz adet olmaya basladim. Kan disari cikamayinca neredeyse patliyormus. Allah hepimizi iyi merhametli dr larla karşılaştırsin insallah.
Bir hafta ankarada annemlerde dinlenip evimi yerleştirmeye gidicem. Insallah artik hersey güzel olur.
Sevgiyle ve saglicakla kalin.
Selam kızlar nasılsınız. Bir süredir yoktum bilerek uzaklaştım aslında sürekli düşünmek sürekli bu konuyu düşünmek insanı çok yoruyor gerçekten. Daha mi iyisin derseniz hiç bilmiyorum hissizlestim galiba rüzgâr nereye savurursa bende oraya gidiyorum. Ne yapacagimi ne hissedecegimi bilmeden yaşıyorum . Ailemi çok özlüyorum hep bi yanim eksik bi yanim hasret yalnız olmak çok zor gerçektende.
ah ne cok ortak yonlerimiz var. Rabbim biz yalnizlari her yonden siniyor. Cok sik burda olmak da cocuk fikrini saplanti yaptiriyor. Biraz uzaklasman iyi olmuş. Bu guzel günlerin hatirinA bizlerde mükafat imizi aliriz inşallah.Selam kızlar nasılsınız. Bir süredir yoktum bilerek uzaklaştım aslında sürekli düşünmek sürekli bu konuyu düşünmek insanı çok yoruyor gerçekten. Daha mi iyisin derseniz hiç bilmiyorum hissizlestim galiba rüzgâr nereye savurursa bende oraya gidiyorum. Ne yapacagimi ne hissedecegimi bilmeden yaşıyorum . Ailemi çok özlüyorum hep bi yanim eksik bi yanim hasret yalnız olmak çok zor gerçektende.
bende hep boyle soylerim. Bebegim olsaydi yalnizlik ağır gelmezdi. Bebegim olsaydi hayatta bir amacim olurdu. Uzaklari yakin eder, avunurdum. Ama....... umudumuzu yitirmeye lim rabbim herseyi görüyor.Seni cok iyi anlıyorum bende ailemden çok uzaktayim üstelik eşimin Rain durumu olduğu için gittiğimiz her yerde yabanciyiz ne çevre ne de akraba .. bazen iyi yönünü düşünüyorum rahatlıyorum.. ama bazen de insan arıyor be .. hele ki sağlık sorunu oldumu kocaman bir boşluk hissediyorum içimde.. diyorum ki bebeğim olsa avunurdum şöyle olurdu böyle olurdu.. ama yok kucağım boş. Bir an önce kaan beye gidip tedaviye başlansin istiyorum.. seneye kadar süre verdik kendimize olmasa tüp bebek deneriz..
Ben hep sürprizle gelsin bebeğim isterdim ama şimdi mumla arıyoruz..
Allahım sabır
Seni cok iyi anlıyorum bende ailemden çok uzaktayim üstelik eşimin Rain durumu olduğu için gittiğimiz her yerde yabanciyiz ne çevre ne de akraba .. bazen iyi yönünü düşünüyorum rahatlıyorum.. ama bazen de insan arıyor be .. hele ki sağlık sorunu oldumu kocaman bir boşluk hissediyorum içimde.. diyorum ki bebeğim olsa avunurdum şöyle olurdu böyle olurdu.. ama yok kucağım boş. Bir an önce kaan beye gidip tedaviye başlansin istiyorum.. seneye kadar süre verdik kendimize olmasa tüp bebek deneriz..
Ben hep sürprizle gelsin bebeğim isterdim ama şimdi mumla arıyoruz..
Allahım sabır
Sağol canım hepimiz mutluluğa ulasiriz inşallah. Allahtan ümit kesilmezmişah ne cok ortak yonlerimiz var. Rabbim biz yalnizlari her yonden siniyor. Cok sik burda olmak da cocuk fikrini saplanti yaptiriyor. Biraz uzaklasman iyi olmuş. Bu guzel günlerin hatirinA bizlerde mükafat imizi aliriz inşallah.
bende hep boyle soylerim. Bebegim olsaydi yalnizlik ağır gelmezdi. Bebegim olsaydi hayatta bir amacim olurdu. Uzaklari yakin eder, avunurdum. Ama....... umudumuzu yitirmeye lim rabbim herseyi görüyor.
Canım geçmiş olsun bnm bi arkasimda da rahimde perde vardı 6 yıldır olmuyordu bebeği ve 3 ay önce ameliyat su simdi hic beklendiği zmnda ha.ile olduğunu öğrendi 6 haftalık.inşallah isteyen herkesin olurBen malesef hastayim. Allah kabul etsin oruclarinizi...
Ben kızartma yapacagm canm yarına misafirin var bnde ne yapsm diye yarını düşünüyorumHaydi kızlar iftar sofralarımızı paylaşalım..
Ben daha düşünmekteyim ya siz???
hepimizin tez zamanda hayirli saglikli bebekleri olur inşallah can8m.Canım geçmiş olsun bnm bi arkasimda da rahimde perde vardı 6 yıldır olmuyordu bebeği ve 3 ay önce ameliyat su simdi hic beklendiği zmnda ha.ile olduğunu öğrendi 6 haftalık.inşallah isteyen herkesin olur
Canım geçmiş olsun bnm bi arkasimda da rahimde perde vardı 6 yıldır olmuyordu bebeği ve 3 ay önce ameliyat su simdi hic beklendiği zmnda ha.ile olduğunu öğrendi 6 haftalık.inşallah isteyen herkesin olur
Hosgeldin canim. Sayi iyi masallah bizlere göre. Inşallah kullandigin takviyeler ise yarar. Macayi biliyoruz evet nasip sifanin nerden gelecegi belli olmaz.merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız :) benim eşimin de sonuçlar kötü çıktı. 35 milyon çıkış ama %75 hareketsizkeçiboynuzu, özel ballı karışım, havuç suyu, giseng, e vitamini, likopen kullanıyo eşim. 5 ay oldu hala tutmadı. testi birdahaki ay tekrarlıycaz. birde maca bitkisini tavsiye etmişler eşime. Türkiyede bulmak çok zor. MACA BİTKİSİNİ Bİ ARAŞTIRIN NETTEN İNANANILMAZ FAYDALARI VAR.
Rahim filmiyle gormusler benimkini canim. O kadar kontrol gecirdim yeni ogrendim perde olduğunu.Rahim de perde ne oluyor kızlar ilk defa duydum nasıl anlaşılıyor muş
resimi başka bi topiğe attım buraya atmak aklıma gelmedi ben pek anlamıyorum ama sürekli araştırıyorum işte. likopeni de araştırın saracoğlu da tavsiye ediyo. bize aktar tavsiye etmişti kızmıştım adama ne alaka diye. saraçoğlundan da duyunca sevndim :) biz balenin likopenini kullanıyoruz. bide GNC nin men's diye bi ilac var onun içinde erkek için gerekli herşey var. onu da bi araştırın bence. bu arada ben resmi atayım bide sen yorumlayabilir misin?Hosgeldin canim. Sayi iyi masallah bizlere göre. Inşallah kullandigin takviyeler ise yarar. Macayi biliyoruz evet nasip sifanin nerden gelecegi belli olmaz.
1 ml cikmis canım o nedenle sayi az olur. Birde lifeaksiiyon süresi yani spermin icinde bulunduğu siividan yarışması 20 dk olmali o sizd3 60 dk yani söyle düşün iliskidn bir saat sonra sperm aktif olabiliyo. Iliskiden sonraki ilk bir saat ayaga kalktiysan zaten olmaması normal. Masallah Morfolojisi iyi. Birazda hareketlenmesi gerekiyor spermlerin. Allahin izniyle olur bebisin.resimi başka bi topiğe attım buraya atmak aklıma gelmedi ben pek anlamıyorum ama sürekli araştırıyorum işte. likopeni de araştırın saracoğlu da tavsiye ediyo. bize aktar tavsiye etmişti kızmıştım adama ne alaka diye. saraçoğlundan da duyunca sevndim :) biz balenin likopenini kullanıyoruz. bide GNC nin men's diye bi ilac var onun içinde erkek için gerekli herşey var. onu da bi araştırın bence. bu arada ben resmi atayım bide sen yorumlayabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?