Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bende düşünmüyor değilim, gitmeden kaan beye bütün tahlileri yapıp direk tedaviye başlayalim istiyorum. Ama ramazan dolayısıyla ve eşim "bukadar bekledik kaan bey isterse yaparız" dediği için sabrediyolum. Zaten teselim bir tedaviye girmek üzere olmamiz

Çok geçmiş olsun canım neler yaşamışsın öyle. Allahım hepimizi korusun

Selam kızlar nasılsınız. Bir süredir yoktum bilerek uzaklaştım aslında sürekli düşünmek sürekli bu konuyu düşünmek insanı çok yoruyor gerçekten. Daha mi iyisin derseniz hiç bilmiyorum hissizlestim galiba rüzgâr nereye savurursa bende oraya gidiyorum. Ne yapacagimi ne hissedecegimi bilmeden yaşıyorum . Ailemi çok özlüyorum hep bi yanim eksik bi yanim hasret yalnız olmak çok zor gerçektende.

Seni cok iyi anlıyorum bende ailemden çok uzaktayim üstelik eşimin Rain durumu olduğu için gittiğimiz her yerde yabanciyiz ne çevre ne de akraba .. bazen iyi yönünü düşünüyorum rahatlıyorum.. ama bazen de insan arıyor be .. hele ki sağlık sorunu oldumu kocaman bir boşluk hissediyorum içimde.. diyorum ki bebeğim olsa avunurdum şöyle olurdu böyle olurdu.. ama yok kucağım boş. Bir an önce kaan beye gidip tedaviye başlansin istiyorum.. seneye kadar süre verdik kendimize olmasa tüp bebek deneriz..

Ben hep sürprizle gelsin bebeğim isterdim ama şimdi mumla arıyoruz..

Allahım sabır

ah ne cok ortak yonlerimiz var. Rabbim biz yalnizlari her yonden siniyor. Cok sik burda olmak da cocuk fikrini saplanti yaptiriyor. Biraz uzaklasman iyi olmuş. Bu guzel günlerin hatirinA bizlerde mükafat imizi aliriz inşallah.

bende hep boyle soylerim. Bebegim olsaydi yalnizlik ağır gelmezdi. Bebegim olsaydi hayatta bir amacim olurdu. Uzaklari yakin eder, avunurdum. Ama....... umudumuzu yitirmeye lim rabbim herseyi görüyor.

Evet canım aynen ben ilk istemiyordum hemen. Sonra istedim ve oda olmadı. O küçücük kalp yanımızda atsa belki herşeye katlanabilirdik. Sabirdan başka yapacak bişey yok.

Sağol canım hepimiz mutluluğa ulasiriz inşallah. Allahtan ümit kesilmezmiş

Haydi kızlar iftar sofralarımızı paylaşalım..

Ben daha düşünmekteyim ya siz???

Ben malesef hastayim. Allah kabul etsin oruclarinizi...
Canım geçmiş olsun bnm bi arkasimda da rahimde perde vardı 6 yıldır olmuyordu bebeği ve 3 ay önce ameliyat su simdi hic beklendiği zmnda ha.ile olduğunu öğrendi 6 haftalık.inşallah isteyen herkesin olur

Ben kayinvalidemdeyim canım. Ki iftarda ben çok çok az yiyebiliyorum mide problemim var ve migren başlangıcı da olduğu için baş ağrısindan ve mide bağlantısından ölerek tutuyorum. Annem fasulyeli pilavlı tohga çorbası yapıyo ben berbatim ayakta duramiyoum sen yat kızım dedi sağolsun .

Canım geçmiş olsun bnm bi arkasimda da rahimde perde vardı 6 yıldır olmuyordu bebeği ve 3 ay önce ameliyat su simdi hic beklendiği zmnda ha.ile olduğunu öğrendi 6 haftalık.inşallah isteyen herkesin olur

Rahim de perde ne oluyor kızlar ilk defa duydum nasıl anlaşılıyor muş

merhaba kızlar beni de aranıza alırmısınız :) benim eşimin de sonuçlar kötü çıktı. 35 milyon çıkış ama %75 hareketsiz keçiboynuzu, özel ballı karışım, havuç suyu, giseng, e vitamini, likopen kullanıyo eşim. 5 ay oldu hala tutmadı. testi birdahaki ay tekrarlıycaz. birde maca bitkisini tavsiye etmişler eşime. Türkiyede bulmak çok zor. MACA BİTKİSİNİ Bİ ARAŞTIRIN NETTEN İNANANILMAZ FAYDALARI VAR.

Hosgeldin canim. Sayi iyi masallah bizlere göre. Inşallah kullandigin takviyeler ise yarar. Macayi biliyoruz evet nasip sifanin nerden gelecegi belli olmaz.

Hosgeldin canim. Sayi iyi masallah bizlere göre. Inşallah kullandigin takviyeler ise yarar. Macayi biliyoruz evet nasip sifanin nerden gelecegi belli olmaz.
resimi başka bi topiğe attım buraya atmak aklıma gelmedi ben pek anlamıyorum ama sürekli araştırıyorum işte. likopeni de araştırın saracoğlu da tavsiye ediyo. bize aktar tavsiye etmişti kızmıştım adama ne alaka diye. saraçoğlundan da duyunca sevndim :) biz balenin likopenini kullanıyoruz. bide GNC nin men's diye bi ilac var onun içinde erkek için gerekli herşey var. onu da bi araştırın bence. bu arada ben resmi atayım bide sen yorumlayabilir misin?

Eklentiler

• 11140375_1090384237641579_3675118785886626697_n.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 61
1 ml cikmis canım o nedenle sayi az olur. Birde lifeaksiiyon süresi yani spermin icinde bulunduğu siividan yarışması 20 dk olmali o sizd3 60 dk yani söyle düşün iliskidn bir saat sonra sperm aktif olabiliyo. Iliskiden sonraki ilk bir saat ayaga kalktiysan zaten olmaması normal. Masallah Morfolojisi iyi. Birazda hareketlenmesi gerekiyor spermlerin. Allahin izniyle olur bebisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…