inşllah canım hepimizin de olur en yakın zamanda. ben yarım saat kadar yatıp kalkıyodum. bunları hiç bilmiyoduk çok iyi oldu aydınlattın beni :) demekki sabah olmadan kalkmıcam artık1 ml cikmis canım o nedenle sayi az olur. Birde lifeaksiiyon süresi yani spermin icinde bulunduğu siividan yarışması 20 dk olmali o sizd3 60 dk yani söyle düşün iliskidn bir saat sonra sperm aktif olabiliyo. Iliskiden sonraki ilk bir saat ayaga kalktiysan zaten olmaması normal. Masallah Morfolojisi iyi. Birazda hareketlenmesi gerekiyor spermlerin. Allahin izniyle olur bebisin.
Anladım canım geçmiş olsun peki perde olunca ne yaptın oluyormuşRahim filmiyle gormusler benimkini canim. O kadar kontrol gecirdim yeni ogrendim perde olduğunu.
Ya spermin yumurtaya ulasmasini engelliyormus yada bebegin düşmesi ne sebep oluyormuş. Yeri daralıyor bebeğin ve gelişimi duruyor yani.Anladım canım geçmiş olsun peki perde olunca ne yaptın oluyormuş
Anladım canım çok geçmiş olsunCanim perde
Ya spermin yumurtaya ulasmasini engelliyormus yada bebegin düşmesi ne sebep oluyormuş. Yeri daralıyor bebeğin ve gelişimi duruyor yani.
selam cancanlar bende eşimde sperm azlığı ile boğusuyoruz burda takılıyım umut oluruz birbirimize
bir bir yıldır çocuk istiyoruz evlendiğimiz günden bu yana yani... ben 6 ay dan sonra doktora gttim kist var dedi ilaç kullanmadım soğan suyu içitim tekrar gittim iltihap var dedi kist gitmis dedi sonra ara verdim doktora 10. ayda tekrar gittim adetimin ikinci günü hormon testleri ayrıca vajinal muayene yapıldı hiçbir sorun çıkmadı çok şükür klomen verdi kullandım ama olmadı adetimin ikinci günü tekrar gittim doktor doğal yolla bekleyelim bu ay dedi o ay da olmadı daha sonra tekrar gittim doktor değişmişti yine testler muayeneler filan sonra sorun çıkmadı doktor aşılama yapıcam dedi ben kabul etmedim daha eşim hiç hastaneye gelmemişti bile neye dayanarak aşılama yapacaktı acaba sonra eşim gitti doktora fiziksel muayenede sorun çıkmadı ama spermogram testinde hareketlilikte azlık çıktı doktor bozuk çıkmış dedi tekrar istedi sonra tekrar verdi bu sefer sıfır sıfır sıfır çıktı çoğu ve biz büyük şok yaşadık eşime proxseed yazdı aldık bir ay olmak üzere kullanıyo işte ayrıca çakşir otu kullandım ben sonra eşim çakşir suyu kullanıyo hala keçiboynuzu kürü yaptım bi kaç kez sonra cevizli sucuklar bitter çikolatalar kuru yemişler filan devam böyle..... işte böyleeeeHoşgeldin ...
anlat biraz ne zamandan beri çocuk istiyorsunuz durumu ne zaman öğrendiniz. Nasıl bir tedavi içindesinir??
bu arada ben snirlendim ve daha doktora gitmedim aşılama filan istemiyorum çünkü henüz erken bunun için eşim 3 ay kullanacak sonra sonuç alamazsak eğer tüp bebek dedi
ben 20 yasındayım ama eşim 30 yasında onun için oyalanmak istemiyoruz pek eşimde bi telaş var ister istemez 3 ay sonra normal hastanede spermogram verip burda ünlü bi doktor var çok iyi diyolar özel muaynehanesine gidecez rabbim nasip ederseBence sorunun kaynağına inin. Bize de asla olmaz dediler sadece Amelia ile sperm alınıp tüp bebek tedavisi yapılır denildi tabi sperm bulunursa!!!!
Bence Aceleniz yoksa yaşınız da musaitse eşinle iyi bi doktora gidin size hemen Aşılama veya tüp bebek diyene kanmayin..
Biz kandık. sana da dr. kaan Aydos beyi araştır derim..
ben 20 yasındayım ama eşim 30 yasında onun için oyalanmak istemiyoruz pek eşimde bi telaş var ister istemez 3 ay sonra normal hastanede spermogram verip burda ünlü bi doktor var çok iyi diyolar özel muaynehanesine gidecez rabbim nasip ederse
ben umutluyum ve inatçıyım doğal yolla olacqk inanıyorum:)Inşallah. Tek diyeceğim aşılama veya tüp tedavisi son careniz olsun hata hiç olmasın da doğal yolla güzel haberi alın dilerim
hoşgeldin şekerim. Hepimizde ayni dert insallah tez zamanda alırsın kucagina bebegini.selam cancanlar bende eşimde sperm azlığı ile boğusuyoruz burda takılıyım umut oluruz birbirimize
amin canım allah razı olosunhoşgeldin şekerim. Hepimizde ayni dert insallah tez zamanda alırsın kucagina bebegini.
canım siz kullandıktan sonra sonucu kesin yazaarmıısın buraya inşallah yararı olurkızlaaaarrrr sperm sayısı için ve kadınlarda hormonları dengeleyici MACA diye bi bitki varmış. araştırdım netten baya faydalı. bence bi deneyin. swanson markasının kapsülünü aldık biz. n11 yada gittigidiyor dan. bende içtim bugün eşimde. inşallah faydası olur.
yazmaz mıyım canım hemde anında :) keşke faydası olsa da hemen yazsam buraya. en büyük hayalim o zaten. bi hamile kalayım hemen buraya kullandıklarımızı yazıp bide hamile takvimi oluşturmak :) gerçi şimdiden yazıyorum ben neleri kullandığımızı ama 1 ay sonra filan tekrar test yaptırıcak eşim onu da paylaşırım.canım siz kullandıktan sonra sonucu kesin yazaarmıısın buraya inşallah yararı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?