Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
size proxseed yazmadımı canım hangi ilaçları yazdı

c
sizin sorun ne peki? ileri hız toplam sayınız nasıl?
anım biz bir ayda iki test verdik birincide biraz düşük çıktı ikincide ileri hız sıfır çıktı yıkıldık resmen proxseed yazdı onu içiyo eşim bide çakşir suyu içiyo cevizli sucuklar bitter çikolatalar kuruyemişler filan yediriyorum rabbim hayırlısını nasip etsin

Canim bize proxeed yazdi ama almadik. Tanıdık bi aktar var o dediki almayin o kimyasali ben size ayri biseyler hazirlarim dedi. Likopen kapsül, gnc nin mens diye bi kapsülü var, kırmızı ginseng, bide balli bi karisim göndermiş. Ama her aksam havuc suyu iciyo bide bu maca kapsül aldık iste. Ama ölçüm yaptirmadik daha canım. Bulunduğumuuzuz yerde yok çünkü. Yapinca haber veririm ama. Selenyum ve çinko icerikli gidalar tüketmesi lazımmış bide c ve e vitaminleri. Aklinda olsun bunlar da

Dort aydır keciboynuzu kurleri, kuruyemişler ve daha bircok takviyeler.... Hiçbiri fayda etmemiş. Sperm testi yaptırdık. İki milyon sayımız. Hiz gene sıfır. İki milyonun da % 65 inin morfolojik sorunu varmış. Çok umutluydum ama fayda etmedi bize. İnsallah sizler olumlu sonuclar alırsınız kızlar.

Canim güçlü dur sakın pes etme.. aynı durumu bende yaşadım aylarca azim ve gayret sonucu düşüş yaşadık..

eşin bir daha muayene olsun ve neden sperm artmadigini araştırılsın

Genetik olduğu tespit edildi canım. Biraktim tüm takviyeleri. Spermler kalitesiz. Naparsak yapalım duzelmeyecek sanki. Tüp bebeğe baslayacagZ. İnşallah sağlıklı ve kaliteli embriyolar elde edilir. Dua edin bana arkadaslar

Bugün 2 tane hamile haberi aldım. Psikolojim yerlerde... güçlü gibi gorunmekten cok sikildim....

Allah Kerîm .. Teravihe gittiğim de bi abla yanıma geldi benden duâ istedi ,bende niyetini sordum o da bana ' bebeğim olmuyor ..' dedi. Okadar duygulandim ki inşallah olur dedim pes etme benim de olmuyor dedim.. oda gözlerini bana ışıltarak baktı.. senin de olur inşallah demez mi..

Allahım sen sabır ver.

avatar33 randevuya az kaldı düzenli bir tedaviye giriyorsunuz Allahın izniyle size vesile olur. Sen sağlığına dikkat et moralini yüksek tut canım.

Iyi bir merkez seçin olur mu. Çünkü çok yipratici bir süreç.

Iyi bir merkez seçin olur mu. Çünkü çok yipratici bir süreç.
Turkiyenin bi ucundan İstanbula gidiyoruz. On muayene için gidip gorustuk . adetle başlayacak tedavi. İnsallah iyi bir merkezdir,inşallah bebegimize kavusmamiza vesile olurlar.

Turkiyenin bi ucundan İstanbula gidiyoruz. On muayene için gidip gorustuk . adetle başlayacak tedavi. İnsallah iyi bir merkezdir,inşallah bebegimize kavusmamiza vesile olurlar.

Inşallah canım. Allah yardımcınız olsun

kızlar preseed jel kullananınız var mııııı? ben almayı düşünüyorum. sperm sıkıntısı olanlara tavsiye ediyolarmış genelde. kullanıp hamile kalan çook kişi var yorumları okuyorum da. denesek faydası olur mu acaba yaa

tek olsun da tüp bebek ile olsun. Sonucta oda senin kanindan canindan. Hangi merkezi tercih ettiniz. Microenjeksiyon yapan yerlerde yaptirin mutlaka. 14 yumurtamin 11 tanesi micro yapilmadigi iciin heba oldu. Nasip boyleymis gerci. Öğreniyoruz acita acita öğretiyor hayat.

haklisin canim inşallah guzel sonuclar aliriZ hep birlikte. Allah büyük.

Bizi
Bizim grupta onu kullanan yok canim. Rahime kimyasal girmesine sicak bakmiyorum ben. Ama bazen insan hiç yapmam dediklerini yapabiliyor. Rabbim hayırlısıni versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…