Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizi

Bizim grupta onu kullanan yok canim. Rahime kimyasal girmesine sicak bakmiyorum ben. Ama bazen insan hiç yapmam dediklerini yapabiliyor. Rabbim hayırlısıni versin.
bende aslında karşıyım canım ama doktorlar tavsiye ediyomuş. bide yorumlarını okudum olumsuz yorumla pek karşılaşmadım. kullandığımız pedlerle bile alıyoruz kimyasalı yediklerimiz içtiklerimiz. bizim sayı zaten az da korkuyorum aslında bu jelin daha da düşürmesinden. kafam çookkk karışık

selam kızlar
kelebek19 kafayı dağıtmak en güzeli..
gelelim bana
biliyosunuz 2 milyonlardan 16 milyonlara çıkan sayıyla aıcık umutlanmıştım.
genel bi kontrol olsun diye dra gittim durumu anlattım..
hormon testleri ve amh testi (yumurta rezervi) istedi rahim filmi çekelim dedi
en son 1 sene önce yapılmıştı hormonlar falan normaldi
ben rahim filminden tırsarken tüpler açık sıkıntı yok hormon değerleri suratıma tokat gibi çarptı
fsh değerim 1 senede ikiye katlamış
prolaktin yükselmiş
en önemliside amh 0,85 çıktı yumurta rezervim azalmış..
eşimi düzeltmeye çalışırken benim değerler yoldan çıkmış
artık beklemeye zamanımız yok direk tüp için araştırıyoruz

Ay canım çok geçmiş olsun..aslında bakarsan bende bundan tirsiyorum sonuçlarım iyi çıktı diye bir buçuk seneye aşkın kadın doğum doktoruma uğramadim..
ama inşallah düzelir durumun ..biliyorsun hormonlar sürekli değişen sonuçlar verir. Aynı zamanda miyon kist vs kendiliğinden ,biz bilmeden oluşup atılıyor vücut dan.. sıkma canını.

HAyirlisi olsun canim vardir bir hayir. Malesef ki hep kendimizi ihmal ediyoruz. Aman onlar iyi olsun diye diye biz raydan cikmisiz. Allah dermansiz dert vermesin.

canım hiç stres yapma. tüm bu hormonları düzenleyecek aslanpeneçesi kürü var bence dene. tüp bebek için de hormonlarının normal seviyede olması lazım. nete yaz kürü tarifi çıkıyo.

Sagolasin canım siteme beklerim

bende senin gibi bende nasılsa sorun yok diye önem vermiyodum ama ihmal etme mutlaka bi hormonlara baktır kelebek

HAyirlisi olsun canim vardir bir hayir. Malesef ki hep kendimizi ihmal ediyoruz. Aman onlar iyi olsun diye diye biz raydan cikmisiz. Allah dermansiz dert vermesin.
aynen öyle avatarcım
canım hiç stres yapma. tüm bu hormonları düzenleyecek aslanpeneçesi kürü var bence dene. tüp bebek için de hormonlarının normal seviyede olması lazım. nete yaz kürü tarifi çıkıyo.
hayıt tohumu çayı içiyorum sabah akşam oda çok iyi geliyomuş

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bu durumla altı aydır iç içeyim eşimin de sperm sayısı düşük ve hareketsiz daha çok bilgisizim bu konularda aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama ondan önce eşime nasil gıda takviyesi yapmalıyım kabak çekirdeği falan yumurta diyorlar ve fsm hastanesinde aşılama yaptıran var mı??

hoşgeldin canım yaşın küçükse bence normal yoldan kalmayı bekle. çünkü erkek için birsürü alternatif var. keçiboynuzu kürü var saraçoğlunun nete yaz çıkıyo. e vitamini içsin, marankinin ballı bi karışım tarifi var erkek kısırlığı için. havuç suyu içirebilirsin. kabak ve ayçiçeği çekirdeği yedir. bol fındık fıstık. sıcak duş almasın dar giymesin. c vitamini içeren şeyler yedir. birde maca diye bir bitki var onun da çok etksi varmış. birde domatesi çok yesin. aklımda olnalar bunlar :) inşallah işe yarar alırsınız bebişinizi kucağınıza

Kizlar yaa adetim biteli iki gün oldu bugün kanli akıntım geldi. Daha önce de oluyodu böyle hicbisey çıkmıyo. Bıktım artik bu zamansız kanamalardan başına böyle şeyler gelen varmi?????

Kizlar bizim kaan hocanin randevusu ertelendi. Haftaya eşimin patronu geliyor. Burda olmak zorunda. Her işte vardır bir hayir diyorum. Eylül'ün 15 ine ertlendi. Aksilik olmazsa hayirlisi bakalim.

Sag
Ge

Gecmis olsun canim. Icinde kalanlari atiyorsundur yada agir filan mi kaldırıyorsun .
Sağol
Ge

Gecmis olsun canim. Icinde kalanlari atiyorsundur yada agir filan mi kaldırıyorsun .
Sağol canim. Sogan kürü yapıyorum acaba onun mu etkisi var dedim. Bide cok üzücü bi olay yaşadım. Ikisinden birinin etkisi ama bilmiyorum. Bugün kesildi cok şükür.

Kizlar bizim kaan hocanin randevusu ertelendi. Haftaya eşimin patronu geliyor. Burda olmak zorunda. Her işte vardır bir hayir diyorum. Eylül'ün 15 ine ertlendi. Aksilik olmazsa hayirlisi bakalim.

hayırlısı olsun canım dediğin gibi vardır bi Hayır..

Bizimki tamam inşallah yarın biletleri kesiyoruz. Bayrama yakın bi tarih olduğu için yer bulamama ihtimali var o yüzden ne kadar erken okadar iyi. 1 senelik gayret ve çaba sonrası küçük de olsa artış yaşadık. Ama değerlerin düşmesiyle yıkıldık .. Bu tedavi bize iyi gelecek inşallah

Insallah canim insallah artik gelsin bebis haberleri grubumuzdan.

tekrar merhaba arkadaşlar.
Bu ara ramazan yoğunluğundan yazamıyorum. Rahim filmi çekindim hormon testlerimi ve amh yı da yaptırdım.Eşim genetik testi verdi sonucunu bekliyoruz. Merkez araştırmasına girdik. Hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah .

Merhaba canım. Meraktan bıraktın bizleri.. iyisin inşallah, tahlil sonuçların nasıl.çıktı? Inşallah eşinin genetik testi temiz çıkar. Nerde tedavi oluyorsunuz?

Valla ozlettin kendini canim yaz bize arada hayirlisi olsun herseyin

Meraba arkadaşlar nasilsinz bn mayısın 29 unda adet olmuştur esimdede 14 ve 16. Günler iliski oldu ama busefer çocuk olsun diye dusunmedik çok hala adet olmadım evde yapılan testlerde çıkar mi sizce

Meraba arkadaşlar nasilsinz bn mayısın 29 unda adet olmuştur esimdede 14 ve 16. Günler iliski oldu ama busefer çocuk olsun diye dusunmedik çok hala adet olmadım evde yapılan testlerde çıkar mi sizce

Yani adetin üzerinden kaç gün geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…