tekrar merhaba arkadaşlar.
Bu ara ramazan yoğunluğundan yazamıyorum. Rahim filmi çekindim hormon testlerimi ve amh yı da yaptırdım.Eşim genetik testi verdi sonucunu bekliyoruz. Merkez araştırmasına girdik. Hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah .
5 gün geçti canım gecn aya gore. Ama düzenli olmadığından guvenemiyorum pek
Pek umitli değilim canm ama doktorada gidesm de yokOzaman daha bekle kendini dinleme. Geleceği varsa er yada geç gelir ama baktın üzerinden 10 gün geçti ozaman doktora görün bence..
(Inşallah vardır
Canım benimde eşimde sorun ama istiyor doktorlar. Eğer normal yoldan gebe kalamazsan sonrasında aşılama ve tüp bebek için gerekiyor sende bir sorun olmadığından emin olmak istiyor doktor. Bende çektirmedim erteledim ve çok pişmanım şimdi Pazartesi çektireceğim ama artık.canım ben bişey sorucam benimde eşimde azospermi var banada adetimin 2. günü hormon testi yapıldı normal çıktı. ama doktorum rahim filmi çekilmemi istemedi. sizden neden istedi acaba
benden dr istemedi de o yüzden sordum canım sağol. zaten büyük ihtimal şehir ve dr değişimi olacakCanım benimde eşimde sorun ama istiyor doktorlar. Eğer normal yoldan gebe kalamazsan sonrasında aşılama ve tüp bebek için gerekiyor sende bir sorun olmadığından emin olmak istiyor doktor. Bende çektirmedim erteledim ve çok pişmanım şimdi Pazartesi çektireceğim ama artık.
Hangi Şehre geçeceksin ben birkaç kez doktor değiştirmekbenden dr istemedi de o yüzden sordum canım sağol. zaten büyük ihtimal şehir ve dr değişimi olacak
Merhaba canım. Meraktan bıraktın bizleri.. iyisin inşallah, tahlil sonuçların nasıl.çıktı? Inşallah eşinin genetik testi temiz çıkar. Nerde tedavi oluyorsunuz?
Meraba arkadaşlar nasilsinz bn mayısın 29 unda adet olmuştur esimdede 14 ve 16. Günler iliski oldu ama busefer çocuk olsun diye dusunmedik çok hala adet olmadım evde yapılan testlerde çıkar mi sizce
canım ben bişey sorucam benimde eşimde azospermi var banada adetimin 2. günü hormon testi yapıldı normal çıktı. ama doktorum rahim filmi çekilmemi istemedi. sizden neden istedi acaba
canım bir test yap inşallah hamilesindir.Meraba arkadaşlar nasilsinz bn mayısın 29 unda adet olmuştur esimdede 14 ve 16. Günler iliski oldu ama busefer çocuk olsun diye dusunmedik çok hala adet olmadım evde yapılan testlerde çıkar mi sizce
sağol canım. istanbulda oturmuyorumavatar ve kelebek bende sizleri özledim fakat ramazanda gelen giden çok oluyor yazamıyorum.
Rahim filminde ve hormon testlerinde bir sıkıntı yok çok şükür fakat eşimin değerleri çok düşük olduğu için genetik test sonucunu bekl,yoruz. Henüz bir merkez düşünmedik tanıdık ir kadın doğumcumuz var onun vasıtası ile yaptırdık testi. Merkez ya memorial yada bahçeci hele bir genetik test çıksın da. Yani tedavi konusunda kesin kararlıyız.
denizz5 biz tedaviye karar verdiğimiz için istedi dr.birşeyi atlamayalım dedi zaten tüp bebek merkezleride rutin istiyorlr mamorialle konuştum onlarda istiyorlarmış tüm bu testleri. Rahim filminden çok korkuyordum korktuğum gibi geçmedi ağrı hissetmedim nerdeyse hafif bir sızladı o kadar ekrandan da izledim.Şişli ecomar tavsiyemdir.Fiyat pahalı ama değer 450 tl.
Eczanedeki testlerde cikarmi ki. Esim bikac gün daha bekleyip kan testi verelim diyorcanım bir test yap inşallah hamilesindir.
Hadi hayırlısı olsun. Doktor değiştirmek başta zor oluyor ama Bazense iyiki değiştirmişim diyorum. Benim gittiğim doktor mesela bana gerek yok dediği şeylerde sorun olduğunu öğrendim ve tedavim sırf bu yüzden 6 ay ötelendi.hataydayım. kayseri ye gideceğiz galiba öyle görülüyor canım
Eczanedeki testlerde cikarmi ki. Esim bikac gün daha bekleyip kan testi verelim diyor
canım ben bişey sorucam benimde eşimde azospermi var banada adetimin 2. günü hormon testi yapıldı normal çıktı. ama doktorum rahim filmi çekilmemi istemedi. sizden neden istedi acaba
Eczanedeki testlerde cikarmi ki. Esim bikac gün daha bekleyip kan testi verelim diyor
Eczanedeki testlerde on gunden sonra cikiyoEczanedeki testlerde cikarmi ki. Esim bikac gün daha bekleyip kan testi verelim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?