Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben bişey sorucam benimde eşimde azospermi var banada adetimin 2. günü hormon testi yapıldı normal çıktı. ama doktorum rahim filmi çekilmemi istemedi. sizden neden istedi acaba

5 gün geçti canım gecn aya gore. Ama düzenli olmadığından guvenemiyorum pek

5 gün geçti canım gecn aya gore. Ama düzenli olmadığından guvenemiyorum pek

Ozaman daha bekle kendini dinleme. Geleceği varsa er yada geç gelir ama baktın üzerinden 10 gün geçti ozaman doktora görün bence..

(Inşallah vardır

canım ben bişey sorucam benimde eşimde azospermi var banada adetimin 2. günü hormon testi yapıldı normal çıktı. ama doktorum rahim filmi çekilmemi istemedi. sizden neden istedi acaba
Canım benimde eşimde sorun ama istiyor doktorlar. Eğer normal yoldan gebe kalamazsan sonrasında aşılama ve tüp bebek için gerekiyor sende bir sorun olmadığından emin olmak istiyor doktor. Bende çektirmedim erteledim ve çok pişmanım şimdi Pazartesi çektireceğim ama artık.

benden dr istemedi de o yüzden sordum canım sağol. zaten büyük ihtimal şehir ve dr değişimi olacak

benden dr istemedi de o yüzden sordum canım sağol. zaten büyük ihtimal şehir ve dr değişimi olacak
Hangi Şehre geçeceksin ben birkaç kez doktor değiştirmek
zorunda kaldım. Hem iyi hem kötü oluyor.

Merhaba canım. Meraktan bıraktın bizleri.. iyisin inşallah, tahlil sonuçların nasıl.çıktı? Inşallah eşinin genetik testi temiz çıkar. Nerde tedavi oluyorsunuz?

Meraba arkadaşlar nasilsinz bn mayısın 29 unda adet olmuştur esimdede 14 ve 16. Günler iliski oldu ama busefer çocuk olsun diye dusunmedik çok hala adet olmadım evde yapılan testlerde çıkar mi sizce

avatar ve kelebek bende sizleri özledim fakat ramazanda gelen giden çok oluyor yazamıyorum.

Rahim filminde ve hormon testlerinde bir sıkıntı yok çok şükür fakat eşimin değerleri çok düşük olduğu için genetik test sonucunu bekl,yoruz. Henüz bir merkez düşünmedik tanıdık ir kadın doğumcumuz var onun vasıtası ile yaptırdık testi. Merkez ya memorial yada bahçeci hele bir genetik test çıksın da. Yani tedavi konusunda kesin kararlıyız.

denizz5 biz tedaviye karar verdiğimiz için istedi dr.birşeyi atlamayalım dedi zaten tüp bebek merkezleride rutin istiyorlr mamorialle konuştum onlarda istiyorlarmış tüm bu testleri. Rahim filminden çok korkuyordum korktuğum gibi geçmedi ağrı hissetmedim nerdeyse hafif bir sızladı o kadar ekrandan da izledim.Şişli ecomar tavsiyemdir.Fiyat pahalı ama değer 450 tl.

Meraba arkadaşlar nasilsinz bn mayısın 29 unda adet olmuştur esimdede 14 ve 16. Günler iliski oldu ama busefer çocuk olsun diye dusunmedik çok hala adet olmadım evde yapılan testlerde çıkar mi sizce
canım bir test yap inşallah hamilesindir.

sağol canım. istanbulda oturmuyorum

hataydayım. kayseri ye gideceğiz galiba öyle görülüyor canım
Hadi hayırlısı olsun. Doktor değiştirmek başta zor oluyor ama Bazense iyiki değiştirmişim diyorum. Benim gittiğim doktor mesela bana gerek yok dediği şeylerde sorun olduğunu öğrendim ve tedavim sırf bu yüzden 6 ay ötelendi.

Eczanedeki testlerde cikarmi ki. Esim bikac gün daha bekleyip kan testi verelim diyor

ben sabredemezdim.Gecikme varsa mutlaka çıkar cnm eczane testinde. Hadi inşallah.Merakta bırakma bizi.

Slm arkadaşlar. Bu aralar boğazıMDA koca bir düğüm var .. sebebi belli 'hasret' nedense bu aralar daha ağır basıyor 'yokluk'.. eşime karşı nasıl davranacağimi bilmiyorum çünkü sıkıntılı olduğumu anlasa 'suçu' kendinde aramaya kalkar .. yine teselli etmek kendi 'özlemimi' yok sayarak davranmak zorunda kalacağım ve bundan yoruldum. Hiçkira hickira birine derdimi anlatmak istiyorum ..

Yalnızlık çok zor her şeyi 'bebeğim olsaydı'ya bağlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…