- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bir hafta sonra ben de memelorialda başlayacağım inşallah.avatar ve kelebek bende sizleri özledim fakat ramazanda gelen giden çok oluyor yazamıyorum.
Rahim filminde ve hormon testlerinde bir sıkıntı yok çok şükür fakat eşimin değerleri çok düşük olduğu için genetik test sonucunu bekl,yoruz. Henüz bir merkez düşünmedik tanıdık ir kadın doğumcumuz var onun vasıtası ile yaptırdık testi. Merkez ya memorial yada bahçeci hele bir genetik test çıksın da. Yani tedavi konusunda kesin kararlıyız.
denizz5 biz tedaviye karar verdiğimiz için istedi dr.birşeyi atlamayalım dedi zaten tüp bebek merkezleride rutin istiyorlr mamorialle konuştum onlarda istiyorlarmış tüm bu testleri. Rahim filminden çok korkuyordum korktuğum gibi geçmedi ağrı hissetmedim nerdeyse hafif bir sızladı o kadar ekrandan da izledim.Şişli ecomar tavsiyemdir.Fiyat pahalı ama değer 450 tl.
Benim omzum boş kelebek gel birlikte aglayalim.Slm arkadaşlar. Bu aralar boğazıMDA koca bir düğüm var .. sebebi belli 'hasret' nedense bu aralar daha ağır basıyor 'yokluk'.. eşime karşı nasıl davranacağimi bilmiyorum çünkü sıkıntılı olduğumu anlasa 'suçu' kendinde aramaya kalkar .. yine teselli etmek kendi 'özlemimi' yok sayarak davranmak zorunda kalacağım ve bundan yoruldum. Hiçkira hickira birine derdimi anlatmak istiyorum ..
Yalnızlık çok zor her şeyi 'bebeğim olsaydı'ya bağlıyorum..
Benim omzum boş kelebek gel birlikte aglayalim.
Üzülme canım Allah kerim neden gitmiyorum ankrayaTüm gün ara ara ağladim.. ağlamaklı oldum. başım ağrıyor yorgunum.
Eşimle ankaraya gitmeme kararı aldım.
HayirlisHayirlisi olsun canım. Arada bende de oluyor patlamalar. Ne yapalim bir patlayip bir durulcaz. Ailenin yanina gitmegitme imkaniin yok muTüm gün ara ara ağladim.. ağlamaklı old başım ağrıyor yorgunum.
NE fiyat biciyorlar. Ben ocakta 7 bine yakin harcamistum. Bende hir dahakini istanbul yada ankara istiyorum. Nasip artık.Hakkında hayırlısı olsun canım. Bir hafta sonra ben de memelorialda başlayacağım inşallah.
Üzülme canım Allah kerim neden gitmiyorum ankraya
HayirlisHayirlisi olsun canım. Arada bende de oluyor patlamalar. Ne yapalim bir patlayip bir durulcaz. Ailenin yanina gitmegitme imkaniin yok mu
Aynen canım arada ayrı kalıp izlemek iyi giyor bu yıl ben izne gitmiycm esimde tek gtmk istemiyor ama bn git diyorum biraz kendimi toplayimÇünkü kesin ağlarım gidersem, hocanın karşısina çıkıp anlatmaya başlayınca.
hem eşim beni özlesin istiyorum buna ihtiyacım var.her şey tedavi üzerine dönüyor kendimi Değersiz işiz güçsüz hissediyorum
Var ama eşim benle gelmek ister. IşI dolayısıyla şimdilik gelemez, aslında gitmeye ihtiyacım var sen böyle söyleyince ayrı bi özlem bastı
Urfadan gidecem ben de canım. Laboratuvar onemliymis. İyi bir yer olsun olmuşken dedim. Geçenlerde gittik. Eşime kromozon testi yapıldı,bana da amh. Bin lira gitti. 5750 mikroenjekson. Bin-iki bin arası da ilaçlar. 1300 civarı da embriyo dondurma ücreti canım. İnşallah emeklerimize değer.NE fiyat biciyorlar. Ben ocakta 7 bine yakin harcamistum. Bende hir dahakini istanbul yada ankara istiyorum. Nasip artık.
Embriyonun tanesineee 500 lira verdik biz dondurmakicin. Sizinki neden oyle acaba. Kac tane dondurma hakkiniz var.Urfadan gidecem ben de canım. Laboratuvar onemliymis. İyi bir yer olsun olmuşken dedim. Geçenlerde gittik. Eşime kromozon testi yapıldı,bana da amh. Bin lira gitti. 5750 mikroenjekson. Bin-iki bin arası da ilaçlar. 1300 civarı da embriyo dondurma ücreti canım. İnşallah emeklerimize değer.
Arada esten ayrilmak iyi oluyor. O kadar bunaliyoruZ ki dertlerimiz ortak ama bazen herseyi umutabilmek icin eşimi görmek istemiyorum. Aileme giderken onun gelmesini istemiyorum. Kafam dagiliyor. Cocuk fikrinden uzaklasiyorum. Iyi geliyor. Zaten yil boyu dipdibe. Iki tarafın da nefes almaya ihyiyaci oluyor.Çünkü kesin ağlarım gidersem, hocanın karşısina çıkıp anlatmaya başlayınca.
hem eşim beni özlesin istiyorum buna ihtiyacım var.her şey tedavi üzerine dönüyor kendimi Değersiz işiz güçsüz hissediyorum
Var ama eşim benle gelmek ister. IşI dolayısıyla şimdilik gelemez, aslında gitmeye ihtiyacım var sen böyle söyleyince ayrı bi özlem bastı
Dondurma hakkında pek bir şey soramadim canım. Zamanı gelince ogrenirim diye düşündüm. Tane işi mi yoksa toplu fiyat mi bilmiyorumEmbriyonun tanesineee 500 lira verdik biz dondurmakicin. Sizinki neden oyle acaba. Kac tane dondurma hakkiniz var.
Aynen canim bende bu aralar uzak kalmak istiyorumArada esten ayrilmak iyi oluyor. O kadar bunaliyoruZ ki dertlerimiz ortak ama bazen herseyi umutabilmek icin eşimi görmek istemiyorum. Aileme giderken onun gelmesini istemiyorum. Kafam dagiliyor. Cocuk fikrinden uzaklasiyorum. Iyi geliyor. Zaten yil boyu dipdibe. Iki tarafın da nefes almaya ihyiyaci oluyor.
FİYATI ne acaba bu ilacin canim birde sigorta karşılıyor mu?havuç kürü yapsana eşine. Sigarayi da birakmis ne güzel. Allah gönlüne göre versin.canlarım merhaba ben aranıza yeni katıldım 2009 yılında eşim varikoselden dolayı
ameliyat olmuştu ameliyattan öönce 4.800.000 sperm vardı ml'de toplam 10 milyondu
hareket 0 dı şekil durumu normaldi 3 hafta önce tekrar test yaptırdı eşim yani ameliyattan
tam 6 sene sonra test yaptık(ama cocuk düşünmedik hiç 6 yıllık sürede ) sperm sayımız ml'de 40 milyon toplam 200.000.000 oldu
hareket toplam ileri hızlı ve ileri yavaş hızlı yüzde 15 civarı hız hayla çok düşük
doktoru sigarayı hemen bırak demiş ve eşim çok şükür sigarayı bıraktı doktoru heromax evicap 400 klomen ve trentilin vermiş ve şükürler olsun ki 20 gündür sigara içmiyor adama bi enerji geldi :) umarım hareketimiz düzelir kızlar
heromaxı hiç duymadım besin değeleri çok çok iyi prooxeed den bile iyi bu ilacı kullanan varmı ayrıca kızlar sigarayı bırakınca sperm hareketliliği düzelirmi
Dondurma hakkında pek bir şey soramadim canım. Zamanı gelince ogrenirim diye düşündüm. Tane işi mi yoksa toplu fiyat mi bilmiyorum
Tüm gün ara ara ağladim.. ağlamaklı oldum. başım ağrıyor yorgunum.
Amin canım. Tabi ki paylasirim. Rabbim hepimize nasip etsin o guzelligicanım benim lütfen tedavi sürecini burada paylaş bende memorielde düşünüyorum. Takipteyim Rabbim hayırlısı ile sağlıkla yavrunu-yavrularını nasib etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?