Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım hayırdır inşallah neden gitmiyorsunuz ki ?

Sadece ben gitmiyorum eşim sabah yolcu. Allahın izniyle bu tedavi vesile olacak bize .. ben gitmeme kararı aldım çünkü biliyorum duygusala bağlayacağım eşimin morali bozulur gereksiz yere..
çok heyecanlıyım ne diyecek doktor

selam canım hoşgeldin. değerleriniz gayet iyi bir çoğumuzun hayal bile edemediği Yükseklikde.allahin izniyle bebek haberiniz tez zamanda alırsın..
6 yıl boyunca korundunuz mu ? Yaşınız kaç diye merak.ettim

selam canım hoşgeldin. değerleriniz gayet iyi bir çoğumuzun hayal bile edemediği Yükseklikde.allahin izniyle bebek haberiniz tez zamanda alırsın..
6 yıl boyunca korundunuz mu ? Yaşınız kaç diye merak.ettim
Korunmadik ama korundukda sayılır yaşım 23 eşim ameliyat olduğu zman evli değildik 3 senedir evliyiz 3 senedir korunduk sayilir ben biraz geçmişi genel yazdim kısa olsun diye

Korunma olayına gelince iliskiden sonra hiç saklamadım içimde hemen banyo ettim her gün yaptık ama hemen ayağı kalktık falan derken şimdi düşünüyoruz bakalım nasıl olcak hareket biraz zYif doktor heromax vermiş e vitamini vermiş trentilin vermiş ve klomen vermiş ayrıca çok şükür sigarayi bıraktı herkesin bebesi olur insallah

Amin inşallah. Yaşın musait elbet zamanı vardır.. üzme kendini Allah Kerim.. Okadar ilaca ismi duydum erkek infertilitesi ile ilgili ama heromaxi hiç duymadım birsey diyemiyeceğim bunun için.
şifa olsun inşallah

Bir arkadasim daha hamile. 4. Ayina kadar saklamislar. Allah bizede nasip etsin inşallah. Hayirli saglikli bir sekilde alırız mukafatlarimizi inşallah.
Yadee canim geldi mi esinden bir haber. Aradi mi seni. Birşey demis mi dr

Merhaba kızlar.. Konuyu baştan sona okuyamadım kusura bakmayın. Ama merak ettim esi daha önce azosperm olan var mı? Daha sonradan çıkış olan?

Benim eşim azosperm iki test yapıldı ikisinde de sıfır çıktı. 3 ay once varikosel ameliyatı oldu %25 ihtimalle çıkış olabilir dedi doktorumuz..bayramdan sonra belli olacak hersey.. O yuzden merak,korku,endişe.. Hersey var suan..

Var tatlim kelebegimiz var. Azoluydu eşi allahin izniyle oldu çıkış. Herşey rabbimin elinde zorlu bir yolculuk. Allah sabir versin.

Var tatlim kelebegimiz var. Azoluydu eşi allahin izniyle oldu çıkış. Herşey rabbimin elinde zorlu bir yolculuk. Allah sabir versin.
Amiin sagolasin canimm.. Cok sevindim arkadaş adına.. Bir belirsizliği beklemek cok zor çünkü.. Hormonlari falan nasıldı acaba gelse de hemen konuşsak
Sizin durum nasıl canim?

#kelebek19 canim nasilsin esinle aran nasil oldu. Iyisinizdir insallah. Sitede satışlar nasil?
Pek iyi sayılmaz canm bayramda izinimz vr ama bazı sebeblerdn gitmk istemiyorum oda zorluyor kavgaliyiz bu aralar tabi daha büyük sorunlar ama onların aşılması zamn alicsk . site idare eder ama bu ay gundz çalışıyorum pek bakamiyorum esim ilgileniyo

Amiin sagolasin canimm.. Cok sevindim arkadaş adına.. Bir belirsizliği beklemek cok zor çünkü.. Hormonlari falan nasıldı acaba gelse de hemen konuşsak
Sizin durum nasıl canim?

Selam canın bizim tüm değerler sıfır dı öyle tuo bebek tedavisine girdik bir umut ya belki Sperm bulunur eşim ameliyat masasına yatacaktı yani.. yumurta toplama günü eşim Sperm örneği verdi ve bir elin parmakları kadar çıkış oldu..

Ama malesef ondan sonra hiç yüklemedi değerler.. ara ara düşüş yaşandı.1 sene boyunca bitkisel Çözümler uyguladık. En fazla 4 mil. Oldu sayı.

Şimdi ise eşim kaan Aydosa başladı. Belki vesile olur.

Maşallah arkadaş da iyi saklamiş. Ama bende saklayacağim zaten beni gören yok telefonda kim anlar ki ..

yarın dna hasar testi verecek esim. Kaan bey Sperm olduğu için ümitli olabiliriz dedi. Ve artış için düzenli beslenme önerdi. Test sonucuna göre ilaça başlayacak eşim..

Şimdilik bunları anlatı eşim. Ama yarın gelir gelmez en ince ayrıntısına kada anlatmasini isteyeceğim.

Aleykum selam canim.. Hormonlar oyle düşük olunca hipogonadizm oluyo diye biliyorum. Ve tedavisi daha kolay galiba.. Ama cok şükür çıkış olmus. Dedigin gibi insallah kaan hoca vesile olur .. Bizim hormonlar sınıra yakın. Ama çıkış yok suan. Bayramdan sonraki testi dört gozle bekliyorum. Olmazsa mecbur tese

Canım evde test yaptım çıkmadı ama adet olmadım ramazandan sonra kan verebilirim ama beemiyorum sanmıyorum olduğunu

Hm. Sağlık olsun zaten düzensizdi senin Regl. Allah Kerim bekle hele biraz daha eninde sonunda ikisinden biri olur.

Sizde mi kaan beyin hastalarisiniz?

Sizde mi kaan beyin hastalarisiniz?
Hayir canim. Ben martta aramıştım aslinda ama hazirana randevu verdiler. Ben de beklemek istemedim o kadar. Bi arkadas ankarada mufit gunel i tavsiye etti biz de ona gittik. Bizim sifamiza da o vesile olur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…