Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayir canim. Ben martta aramıştım aslinda ama hazirana randevu verdiler. Ben de beklemek istemedim o kadar. Bi arkadas ankarada mufit gunel i tavsiye etti biz de ona gittik. Bizim sifamiza da o vesile olur insallah..

Inşallah..

Aynen canım hayırlısı bakalım artık eskisi gibi istemiyorum zaten

Dediğin gibi hayırlısı olsun cnm..

dur bakalim guzelim rabbim hakkinizda en hayırlı olani em guzell olani versin. Biz bilemiyoruZ ki ne hayirli ne şer. Bende bazen tahammül edemiyorum sonra vakit geliyo baskasinin iyisinden benim kötum daha iyidir diyorum, devam ediyorum.

TE="kelebekk47, post: 41729171, member: 629063"]Maşallah arkadaş da iyi saklamiş. Ama bende saklayacağim zaten beni gören yok telefonda kim anlar ki ..

yarın dna hasar testi verecek esim. Kaan bey Sperm olduğu için ümitli olabiliriz dedi. Ve artış için düzenli beslenme önerdi. Test sonucuna göre ilaça başlayacak eşim..

Şimdilik bunları anlatı eşim. Ama yarın gelir gelmez en ince ayrıntısına kada anlatmasini isteyeceğim.[/QUOTE]
Tuhaf olanolan su ki aylardir arkadasimla cocugumuz olmuyo diye muhabbet ettik. Beni keklemis. Bu aaaarralar herkes bemden saklıyor. Arkadasiminda bebegi olmuyordu onun adina cok sevindim ama cok da kiskandim. Insallah sag saglim kucagina alir. Rabbim bizede nasip etsin en guzelinden. Inşallah

Aynen. Canım aceleye gerek yok herşeyin bi vakti var .

Amin inşallah. Sana söyleseydi bari madem o da yanıp tutuşuyor ve muhabbetiniz var bu konuda bide.. neyse.

Sizin randevu hangi tarihe ertelendi? Eşim az önce aradı düzen de 130 tl ye yaptırdı hasar testi..

Amin inşallah. Sana söyleseydi bari madem o da yanıp tutuşuyor ve muhabbetiniz var bu konuda bide.. neyse.

Sizin randevu hangi tarihe ertelendi? Eşim az önce aradı düzen de 130 tl ye yaptırdı hasar testi..
Eylül 15 i canim. Herşey para para paraaaa. Bizim sipalar doğmadan bu kadar harcıyor dogsalar nolur:)

merhaba kızlar epeydir giremedim yogunluktan..kelebekcim yeni tedaviniz hayırlı olsun ins en kısa surede cevap alırsınız.
avatarcım, ins sonuclarınız iyi cıkar.bizim hasar %34 cıkmıstı.kaan hoca ilaç yazdı ama varikosel varsa işe yaramaz dedi.
eşim 25 gun once çift taraflı ameliyat oldu.buraya da yazmıstım zaten.
bu arada kızlar dünden beri moralim cok bozuk.kaynımı nişanlayacagız eylül gibi şubat ayında da düğün düşünülüyor.ailenin ilk gelini benim ama ilk torun haberi onlardan gelirse cok uzulurum ben

Insallah hepimiZ iyi sonuc aliriz cnm. Canını siksan da sikmasanda nasip boyleyse yapacak birsey yok. Yaradanim gonlune gore versin.

Sağol canım. Eşim muayene oldu olsaydı Varikosel anlaşılırdi heralde:/ kaan bey eşime önce 15 günlük ilaç tavsiye etti. Hasar testi için verilen örnekte Sperm bulunma ihtimali daha yüksek olsun diye.. ama eşim bugün verim demiş olmasa tekrar yaptırız. Ozaman kadar incir ısırgançayı vs. Tavsiye etti.

Bende ilk gelinim. Benden sonra evlenen eltimin çocuğu oldu.. Seni çok iyi anlıyorum .. ama herkesin evladı kendine özel o yüzden çokta tinlama..

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum

Temizliğin dibine vuracam gelen gidenim olmasa da .. bayramı boynu bükük gecirsem de .. bir büyümün elini öpmeden gecirsem de bayramı..
adeten dir temizlik yapılır

kızlaarrrr bugün acayip hüzünlüyüm yaa, hiç böle olmamıştım. ağlayasım var ama hiçbişey yapasım yok bi karamsarlık çöktü üzerime sabahtan beri nefesim daralıyo. yine bat geliyo yine hüsran olacak sıkıntısı. offff Allahım sabır yaaa. bu durumda siz neler yapıyosunuz

kızlar beni hatırlayanlar bilir. 1O. ayimizi doldurduk 7. ayimizda eşimin azosperm öldüğünü öğrendik yaklaşık 1aydır tedavideyız bayram sonrası sperm fish testi yaptıracağız. bu ara herşey karışık hayatimda il degistirme ihtimalim var yada ortada kalma dün görümcem girmesi gerektiğini cocuguna bakıp bakamayaciğimi sordu bakmayı düşünüyorum ama bu özel durumdan dolayı zorlanırmıyım acaba hiç kesitiremi yorum. sizce ne yapmalıyım 3 yaşında erkek çocuğu bu arada iyi de anlaşıyoruz beni seviyor

Merhaba canım.neşen bol olsun. Bence bir süre bak çocuğa bakarsın il değiştirmen gerekecek

kızlar beni hatırlayanlar bilir. 1O. ayimizi doldurduk 7. ayimizda eşimin azosperm öldüğünü öğrendik yaklaşık 1aydır tedavideyız bayram sonrası sperm fish testi yaptıracağız. bu ara herşey karışık hayatimda il degistirme ihtimalim var yada ortada kalma dün görümcem girmesi gerektiğini cocuguna bakıp bakamayaciğimi sordu bakmayı düşünüyorum ama bu özel durumdan dolayı zorlanırmıyım acaba hiç kesitiremi yorum. sizce ne yapmalıyım 3 yaşında erkek çocuğu bu arada iyi de anlaşıyoruz beni seviyor
Merhaba canım.neşen bol olsun. Bence bir süre bak çocuğa bakarsın il değiştirmen gerekecek
sağol canım öyle görünüyor zaten kismet. nasılsın canım

D denizz5 Sağol canım iyiyim. Dün hasar testi yaptırdık. Artık sonucuna göre bir yıl çizeceğiz..

Ben hic kasmiyorum göz yasim bitene kadar agliyorum canim. Rahatlatiyor. Tavsiye ederim. Senin bat günün var en azindam bende 6 aydir tik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…