Hosgeldin deniz. Yoktun nice zamandir. Imsallah sperm bulunur canim. Allah gönlüne gore versin.kızlar beni hatırlayanlar bilir. 1O. ayimizi doldurduk 7. ayimizda eşimin azosperm öldüğünü öğrendik yaklaşık 1aydır tedavideyız bayram sonrası sperm fish testi yaptıracağız. bu ara herşey karışık hayatimda il degistirme ihtimalim var yada ortada kalmadün görümcem girmesi gerektiğini cocuguna bakıp bakamayaciğimi sordu bakmayı düşünüyorum ama bu özel durumdan dolayı zorlanırmıyım acaba hiç kesitiremi yorum. sizce ne yapmalıyım 3 yaşında erkek çocuğu bu arada iyi de anlaşıyoruz beni seviyor
6 aydır adet mi görmüyosun canım anlamadım. valla ağlasam belkide rahatlıcam ama istesem de olmuyoBen hic kasmiyorum göz yasim bitene kadar agliyorum canim. Rahatlatiyor. Tavsiye ederim. Senin bat günün var en azindam bende 6 aydir tik yok.
yogunlukdan canım yaa çok sağol inşallah hep dualarimdasinizHosgeldin deniz. Yoktun nice zamandir. Imsallah sperm bulunur canim. Allah gönlüne gore versin.
Evt 6 aydir adet yok. Gelmiyo. . Sen çalışıyor musun6 aydır adet mi görmüyosun canım anlamadım. valla ağlasam belkide rahatlıcam ama istesem de olmuyohayatımın her evresinde stres yaşadım. sınav stres, nişan stresi, düğün stresi, hatta ilk gece stresi bile. ama hiçbiri bu çocuk işi kadar or değilmiş onu anladım
Prolaktin mi yüksek canım senin. Neden adet olmuyosun. Saraçoğlu nun testeredisli aslanpencesi kürü var bence kullan. Çalışıyorum canim evet. Firsat buldukça yazıyorum iste. Ama bu aralar kendimi işe de veremiyorum sürekli kafama takiliyo su bebisEvt 6 aydir adet yok. Gelmiyo. . Sen çalışıyor musun
Ah cnm sanada hayirli sahur olsun. Yarin dualarimizin en güzel sekilde kabûl olduğu gece olur inşallah. Hepimiz aliriz mukafatlarimIzi.hayırlı sahurlar herkese ne sıkıntılı bu dönemler böyle
Ben tüp bebekten sonra adet olamadim bir daha canım. Vardir rabbimin bir bildigi. Yarın dualasalim. Unutmayalim birbirimizi inşallah.Prolaktin mi yüksek canım senin. Neden adet olmuyosun. Saraçoğlu nun testeredisli aslanpencesi kürü var bence kullan. Çalışıyorum canim evet. Firsat buldukça yazıyorum iste. Ama bu aralar kendimi işe de veremiyorum sürekli kafama takiliyo su bebisyarin kandil dua edelim birbirimize
Amin canımHayırlı sahurlar hanımlar. sıkıntılı dönemlerimizi en hafif şekilde atlatiriz inşallah bu mübarek ay ve gecenin yüzü suyu hürmetine..
Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın
, ardimizdan fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip etsin..
Benim eşimin 18 milyon sizin oldukça yüksekarkadaşlar test sonuçlarını yazıyorum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim doktor bu test sonuçlarına problem yok demiş ama yinede bilgilendirebilirseniz sevinirim
sperm konsantrasyonu 63 milyon
toplam sperm sayısı 189 milyon
total motilite yüzde 33
ileri hızlı hareket yüzde 30
yerinde hareketli yüzde 3
hareketsiz yüzde 67
baş anomalisi 64
boyun anomalisi 30
kuyruk anomalisi 4
Esimin 1 milyon bile yok siz bize gore daha iyisiniz. Herkes öteki ne bakip şükür çekiyor. Rabbim gönlünüzce versin.Benim eşimin 18 milyon sizin oldukça yüksek
Olur olur allahin izniyle. Bas anomalisi cokmus. Bir kac ay folik asit ilaci icsin esin. Bol vitamin ve kabak cekirdegi tavsiye ediyorum. Ha birde portakal suyu. Hayırlı evlatlarin olsun kardesim.arkadaşlar test sonuçlarını yazıyorum bilgilendirebilirseniz çok sevinirim doktor bu test sonuçlarına problem yok demiş ama yinede bilgilendirebilirseniz sevinirim
sperm konsantrasyonu 63 milyon
toplam sperm sayısı 189 milyon
total motilite yüzde 33
ileri hızlı hareket yüzde 30
yerinde hareketli yüzde 3
hareketsiz yüzde 67
baş anomalisi 64
boyun anomalisi 30
kuyruk anomalisi 4
Doktor aşılama günü çok moralimi bozdu aa çok az sperm var burda dedi azsa bile o anda söylenecek yermi tam masaya yatmışım . Bide dediki regl olunca kontrole gel . Hamile kalamayacağımdan emindi zaten.dün 3 tane idrar testi Yaptım hepsi pozitif bugün kan testine gittim kesin hamileyim havalarındaydım sonum 0.484 dalga geçer gibi .Beni
Esimin 1 milyon bile yok siz bize gore daha iyisiniz. Herkes öteki ne bakip şükür çekiyor. Rabbim gönlünüzce versin.
Olur olur allahin izniyle. Bas anomalisi cokmus. Bir kac ay folik asit ilaci icsin esin. Bol vitamin ve kabak cekirdegi tavsiye ediyorum. Ha birde portakal suyu. Hayırlı evlatlarin olsun kardesim.
Yumurtayi delen spermin bas kismidir. Bas kismindaki enzimlerdir hatta. Eger baş saglikli olmazsa yumurtayi delemeZ canisi.canım baş anomalisi yüksek olunca nolur yani döllenmeyimi engeller hiç bilmediğim için soruyorum canım şimdiden çok sağol
EVEt canim bayanlarin kullandigindan oda spermin basinda bulunan enzimi kuvvetlendirir imiş. Kaan hocanin sayfasinda okumuştum sanirim.sağolun arkadaşlar bilgilendirdiniz bu benim çok yakın bir arkadaşımın eşinin sonucuydu folik asit dediğiniz bu bizim içtiğimiz folik asitlerden olabilirmi acaba yoksa başka bir folik asit ilacımı bizim içtiğimiz folio var mesela
Bu gebelik testlerini sabah ilk idrarinla yapmayi oneriyorlar. Birde kullandığın ilaç var miydi etkisi olabilir.. sikma canini. Cok zor bir yol. Allah kimselere imrendirmesin cnm.Doktor aşılama günü çok moralimi bozdu aa çok az sperm var burda dedi azsa bile o anda söylenecek yermi tam masaya yatmışım . Bide dediki regl olunca kontrole gel . Hamile kalamayacağımdan emindi zaten.dün 3 tane idrar testi Yaptım hepsi pozitif bugün kan testine gittim kesin hamileyim havalarındaydım sonum 0.484 dalga geçer gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?