Aşılama için iğne oldum ama 12 . Gün negatif 13. Gün pozitif çıkınca iğnenin etkisi bitmiştir diye düşündüm . Demekki yanılmışımBu gebelik testlerini sabah ilk idrarinla yapmayi oneriyorlar. Birde kullandığın ilaç var miydi etkisi olabilir.. sikma canini. Cok zor bir yol. Allah kimselere imrendirmesin cnm.
Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis. Yüreğini ferah tut. Olacak insallah inan buna.Aşılama için iğne oldum ama 12 . Gün negatif 13. Gün pozitif çıkınca iğnenin etkisi bitmiştir diye düşündüm . Demekki yanılmışım
saol arkadaşım hayallerimde hep bebek var ama hep hayallerde kalıyorRabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis. Yüreğini ferah tut. Olacak insallah inan buna.
Dun ilk ignemle mikroenjekson tedavisine başladık arkaslar. Eşimin spermi az ,morfoloji bozuk ve hız hiç yok. İnşallah yumurta toplama günü verilen spermiogramda bize yetecek kadar sağlıklı spermler olur. Dua edin bizlere arkadaşlarım.
İnşallah canım.Hadi hayırlısı.. sağlıklı ve tutunacak embriyo olmasi dileğiyle.
Stress yapma iyi hissettiğin şeyleri yap
Hadi allah yardimciniz olsun canim. Rabbim saglikli sihhatli bebisler versin.Dun ilk ignemle mikroenjekson tedavisine başladık arkaslar. Eşimin spermi az ,morfoloji bozuk ve hız hiç yok. İnşallah yumurta toplama günü verilen spermiogramda bize yetecek kadar sağlıklı spermler olur. Dua edin bizlere arkadaşlarım.
Amin canimHadi allah yardimciniz olsun canim. Rabbim saglikli sihhatli bebisler versin.
Biz de aynı esimle baş basayiz. İstanbuldayiz tup bebek sürecine devam. Hepimizin bayramı mübarek olsun arkadaşlarım.Hayırlı bayramlar herkese ..
Sıkıntıyı üzüntüyü bir kenara bırakıp çocuk gibi bayram heyecanın tadını çıkarmak dileğiyle..
Biz her bayram gibi bu bayram da yalnızız. Eşim namazdan gelir gelmez kahvaltıyıÇamlıkta etmek için yola çıkacağız.. ondan sonra iş güc ...
Ya sizin bayram nasıl geçiyor???
bugunlrin hatırına rabbim bebeğini kucağına almak nasip etsin.Güzell gunler yakindir inşallah.Biz de aynı esimle baş basayiz. İstanbuldayiz tup bebek sürecine devam. Hepimizin bayramı mübarek olsun arkadaşlarım.
Amin canım inşallah. Sonuc inşallah herşeye değer...bugunlrin hatırına rabbim bebeğini kucağına almak nasip etsin.Güzell gunler yakindir inşallah.
Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..
ne var ne yok kızlar. Bizim durum aynı sonuç bekliyoruz. Bunun dışında bkeçib.tozu incir ve ısırgan çayina devam..
BizGüzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..
ne var ne yok kızlar. Bizim durum aynı sonuç bekliyoruz. Bunun dışında keçib.tozu incir ve ısırgan çayina devam..
Bizde her seye ara verdik. Bir ay sonra başlama kararı aldik. Cok sıkıldımm herseyden.Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..
ne var ne yok kızlar. Bizim durum aynı sonuç bekliyoruz. Bunun dışında keçib.tozu incir ve ısırgan çayina devam..
Inşallah canım. Böyle zorlu bir yolculuğa cikmazsin umarim. Ne kadar lik evlisin.Bizde yeni test yaptirdik ben kan verecegiesim kan verdi sonucu iyi sira sperm testinde insallah iyi cikar
10 aylik cnm insllh on aydir bebek istiyoruzInşallah canım. Böyle zorlu bir yolculuğa cikmazsin umarim. Ne kadar lik evlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?