Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu gebelik testlerini sabah ilk idrarinla yapmayi oneriyorlar. Birde kullandığın ilaç var miydi etkisi olabilir.. sikma canini. Cok zor bir yol. Allah kimselere imrendirmesin cnm.
Aşılama için iğne oldum ama 12 . Gün negatif 13. Gün pozitif çıkınca iğnenin etkisi bitmiştir diye düşündüm . Demekki yanılmışım

Dun ilk ignemle mikroenjekson tedavisine başladık arkaslar. Eşimin spermi az ,morfoloji bozuk ve hız hiç yok. İnşallah yumurta toplama günü verilen spermiogramda bize yetecek kadar sağlıklı spermler olur. Dua edin bizlere arkadaşlarım.

Sinir bozucu olan
Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis. Yüreğini ferah tut. Olacak insallah inan buna.
saol arkadaşım hayallerimde hep bebek var ama hep hayallerde kalıyor

Hadi hayırlısı.. sağlıklı ve tutunacak embriyo olmasi dileğiyle.
Stress yapma iyi hissettiğin şeyleri yap

Hadi allah yardimciniz olsun canim. Rabbim saglikli sihhatli bebisler versin.

Hayırlı bayramlar herkese ..

Sıkıntıyı üzüntüyü bir kenara bırakıp çocuk gibi bayram heyecanın tadını çıkarmak dileğiyle..

Biz her bayram gibi bu bayram da yalnızız. Eşim namazdan gelir gelmez kahvaltıyı Çamlıkta etmek için yola çıkacağız.. ondan sonra iş güc ...

Ya sizin bayram nasıl geçiyor???

Biz de aynı esimle baş basayiz. İstanbuldayiz tup bebek sürecine devam. Hepimizin bayramı mübarek olsun arkadaşlarım.

whitercim Allah yardımcınız olsun guzel sonuclarla donersin ins buraya
hepinize hayırlı bayramlar.kandilde bayramda hepimizin icin dua ettim Rabbim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine hepimizin yuzunu guldursun.Amin

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle..

ne var ne yok kızlar. Bizim durum aynı sonuç bekliyoruz. Bunun dışında keçib.tozu incir ve ısırgan çayina devam..

ne var ne yok kızlar. Bizim durum aynı sonuç bekliyoruz. Bunun dışında keçib.tozu incir ve ısırgan çayina devam..
Biz

Bizde her seye ara verdik. Bir ay sonra başlama kararı aldik. Cok sıkıldımm herseyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…