Bizde her seye ara verdik. Bir ay sonra başlama kararı aldik. Cok sıkıldımm herseyden.
Merhaba arkadaşlarım. Tüp bebekte iğne tedavimin bugün son günü. Doktor normal sayıda yumurta elde etmeye çalışıyor. İlk denememiz ve sperm sorunu olduğu için. Suana kadar hersey yolunda gitti. Perşembe opu var. İnşallah kaliteli olur sperm ve yumurtalar da döllenme gerçeklesir. Ah şu spermler korkutuyor beni. Rabbim büyüktür inşallah sonuç mutlu son olur . dua istiyorum sizlerden arkadaşlarım. Halimden sizler anlarsınız. Sperm durumu ortada malum
Insallah canimAllahın izniyle bebeğin tutunur sana önemlisi o. Kaç yumurta olmuş olmamIş takma.. ve im 17yumuşlarim olmuştu ama Sperm sayısı bir elin parmakları kadar olduğu için sadece 6 tanesi döllendi. 3embriyo 5.güne çıktı..
Hiç takma kendini kasma
Cok zor vee heyecanli bir dönem. Allah gönlünün muradini versin insallah. Hemencik kavusursun yavruna. Hangi merkezde yaptiriyorsunuz.Merhaba arkadaşlarım. Tüp bebekte iğne tedavimin bugün son günü. Doktor normal sayıda yumurta elde etmeye çalışıyor. İlk denememiz ve sperm sorunu olduğu için. Suana kadar hersey yolunda gitti. Perşembe opu var. İnşallah kaliteli olur sperm ve yumurtalar da döllenme gerçeklesir. Ah şu spermler korkutuyor beni. Rabbim büyüktür inşallah sonuç mutlu son olur . dua istiyorum sizlerden arkadaşlarım. Halimden sizler anlarsınız. Sperm durumu ortada malum
Cok zor vee heyecanli bir dönem. Allah gönlünün muradini versin insallah. Hemencik kavusursun yavruna. Hangi merkezde yaptiriyorsunuz.[/QUOTE amin canım. istanbul Şişli memorial
Ah canim ayni dert bende de var ameliyat in üstünden bir ay gecti hala olmadim. Napcaz biz boyleMeraba arkadaşlar bn hala adet olmadım 29 mayısta olmustum esimde izne gitti evde tekim canım sıkılıyor evde test yaptım çıkmadı kanda vermedim hiç bi belirti yok napicam bilmiyorum
canım henüz ilaç falan vermedi dna hasar testi istedi eşim iş yerinden izin alıp yaptırcak zaten ankarada yasamıyoruz.ona göre ilaç verince yazarız canım listeye aldıgın için tekrar teşekkürler
Sen rahimde perde ameliyatı olmustn demi cnmAh canim ayni dert bende de var ameliyat in üstünden bir ay gecti hala olmadim. Napcaz biz boyle
Canim. Aslinda perde ameliyati diye girmedim hsg de görüp yapmislar.Sen rahimde perde ameliyatı olmustn demi cnm
selam kızlar.ben geldim:) 5 gunlugune ayvalık sarımsaklıya tatile gittik.o kadar iyi geldiki anlatamam.kafamı zihnimi boşalttım resmen.eşimde bende sıfırlanıp geldik.hepinize evden uzaklaşmayı tavsiye ediyorum.bu zor sureçte gercekten cok faydası oluyor.
CoK.gecmis olsun canım. Bizim sayida 25 milyon ama 4 milyon lökosit var. Ve doktor hiçbir ilac vermedi. Siz herhangi bir kür uyguladiniz mimerhsba kizlar insallah beni hatirlamissinizdr esimin sonucu 15 milyondu.dogal yolla hamile kalmistim.uzun zamandr takip edemedim.22.haftam bitti.13+4 dikisim atildi sonra bebegin suyu geldi.cok umitsizdi dr.ya su gelmesi devam eder yada su gelmeye bagli enfeksiyon.1 hafta hastane yattim.hic kaljmadan.ciktim ama durum belli degildi.bu arada cok kasilmam vardi.ilac kullaniyodum ama gene gecmiyodu.simdi iyi gibiyim.hep yatiyorum.hala erken dogum riskim var.insallah sizde en kisa zamanda hamile kalirsiniz.
merhsba kizlar insallah beni hatirlamissinizdr esimin sonucu 15 milyondu.dogal yolla hamile kalmistim.uzun zamandr takip edemedim.22.haftam bitti.13+4 dikisim atildi sonra bebegin suyu geldi.cok umitsizdi dr.ya su gelmesi devam eder yada su gelmeye bagli enfeksiyon.1 hafta hastane yattim.hic kaljmadan.ciktim ama durum belli degildi.bu arada cok kasilmam vardi.ilac kullaniyodum ama gene gecmiyodu.simdi iyi gibiyim.hep yatiyorum.hala erken dogum riskim var.insallah sizde en kisa zamanda hamile kalirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?