Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlarım. Tüp bebekte iğne tedavimin bugün son günü. Doktor normal sayıda yumurta elde etmeye çalışıyor. İlk denememiz ve sperm sorunu olduğu için. Suana kadar hersey yolunda gitti. Perşembe opu var. İnşallah kaliteli olur sperm ve yumurtalar da döllenme gerçeklesir. Ah şu spermler korkutuyor beni. Rabbim büyüktür inşallah sonuç mutlu son olur . dua istiyorum sizlerden arkadaşlarım. Halimden sizler anlarsınız. Sperm durumu ortada malum

Allahın izniyle bebeğin tutunur sana önemlisi o. Kaç yumurta olmuş olmamIş takma.. ve im 17yumuşlarim olmuştu ama Sperm sayısı bir elin parmakları kadar olduğu için sadece 6 tanesi döllendi. 3embriyo 5.güne çıktı..

Hiç takma kendini kasma

Insallah canim

Cok zor vee heyecanli bir dönem. Allah gönlünün muradini versin insallah. Hemencik kavusursun yavruna. Hangi merkezde yaptiriyorsunuz.

Kizlar bugünkü sperm testimiz. Doktor cok umutlu degil ama umutsuz da değil. Moralim yine bozuldu. Onca kür hicbir ise yaramamis. Varikosel de yok esimde. Nasil düzelecek bunlar

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-22-18-03-21.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 65
Meraba arkadaşlar bn hala adet olmadım 29 mayısta olmustum esimde izne gitti evde tekim canım sıkılıyor evde test yaptım çıkmadı kanda vermedim hiç bi belirti yok napicam bilmiyorum

canım henüz ilaç falan vermedi dna hasar testi istedi eşim iş yerinden izin alıp yaptırcak zaten ankarada yasamıyoruz.ona göre ilaç verince yazarız canım listeye aldıgın için tekrar teşekkürler

Canim Nerelerdesin neler yaptın ?

Birsey soaracagm kizlar sperm testini veemek icin 5 gun beklediniz mi sizde sonuckari ne zamsn cikiyor birde

Birsey soaracagm kizlar sperm testini veemek icin 5 gun beklediniz mi sizde sonuckari ne zamsn cikiyor birde

kızlar eşimde hareket sorunu olduğu için doktor TRENTAL diye bi ilaç verdi. damarları genişletiyomuş. kullansak mı kulanmasak mı bilemedik. birde lökosit için hangi antibiyotiği kullndınız

selam kızlar.ben geldim:) 5 gunlugune ayvalık sarımsaklıya tatile gittik.o kadar iyi geldiki anlatamam.kafamı zihnimi boşalttım resmen.eşimde bende sıfırlanıp geldik.hepinize evden uzaklaşmayı tavsiye ediyorum.bu zor sureçte gercekten cok faydası oluyor.

Oh yarasın.. sevindim adınıza.
yeni bir başlangıç yeni ümitler

merhsba kizlar insallah beni hatirlamissinizdr esimin sonucu 15 milyondu.dogal yolla hamile kalmistim.uzun zamandr takip edemedim.22.haftam bitti.13+4 dikisim atildi sonra bebegin suyu geldi.cok umitsizdi dr.ya su gelmesi devam eder yada su gelmeye bagli enfeksiyon.1 hafta hastane yattim.hic kaljmadan.ciktim ama durum belli degildi.bu arada cok kasilmam vardi.ilac kullaniyodum ama gene gecmiyodu.simdi iyi gibiyim.hep yatiyorum.hala erken dogum riskim var.insallah sizde en kisa zamanda hamile kalirsiniz.

CoK.gecmis olsun canım. Bizim sayida 25 milyon ama 4 milyon lökosit var. Ve doktor hiçbir ilac vermedi. Siz herhangi bir kür uyguladiniz mi
Havuc suyunun sıvıyı dengeledigini duymuştum. Suyunu sıkıp icin faydasi olur inşallah

Merhaba canım. Unuturmuyum seni topikde ilk gebe kalan sendin..
Çok geçmiş olsun Rabbim yardimcin olsun ,bebeğini sağlıkli alırsın inşallah kucağına. Kendine çok dikkat et sadece bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…