Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Can8m yaaa nelet yasamissin. Rabbim yardımcınız olsun anne bebek sag salim kavusursunuZ inşaallah.

Merhaba herkese. Tüp bebek sürecinde olduğumu daha önce sizlerle paylasmistim. Buraya geldikten sonra eşimin spermlerinde başka bir sorun daha buldular. Kuyrukları kısaymis. Sayı 1 milyon onunda %65 inin kuyruğu sorunlu,hız ise 0. Benim yumurtalar geliştirildi ,16 yumurtam toplandi,9 u dollendi. Çok sukur kızlar 8 iyle devam ediyorum ama çok korku yaşadım ya dollenmezse ya gelişimleri durursa diye. Yarın transfer gunum. İnsallah hayırlısıyla onu da atlatiriz. Dualarinizi esirgemeyin arkadaşlarım. Bebeğim sımsıkı tutunsun bana.

Allah yardimcin olsun canım. moralini yüksek tut.

Sana tavsiyem Transfere girince idarini 1 saat tutacak şekilde gir çok sıkışıksan biraz boşalt idrarini ..

Öpüyorum seni inşallah güzel haberini burda haykırırsın

Tesekkur ederim canım tavsiyentavsiyen için. İnsallah canım inşallah :) Dualarinizi eksik etmeyin

Oh masallah canim kacinci gun embriyo su transfer edecekler. Rabbim hu sikintilari boşa cikatmasin canm allah gonlunun muradini versin.

kızlar merhaba uzun zamandır giremedim. bayram temizliği bayram yeni ev sahibiyle ugrasmaca derken. eşimi sonucunu almaya gidiyoruz içim bir tuhaf. sperm fiş testi sonucunu. inşallah olumludur. sizlerinde yanınızda olamadım hepinizden tek yltek özür dilerim. bu arada kayseri tanıyoruz belli oldu evim tutuldu ço şükür Allah 'ima

%88 diploid %5 anoploid %4 nullizomik %3kaotik tespit edilmiş haploid yapıda hücre bulunamamis.
doktor tüp bebeğe geçiyoruz dedi %25 sperm bulma şansımız var dedi sizce ne yapmaliyiz kızlar

%88 diploid %5 anoploid %4 nullizomik %3kaotik tespit edilmiş haploid yapıda hücre bulunamamis.
doktor tüp bebeğe geçiyoruz dedi %25 sperm bulma şansımız var dedi sizce ne yapmaliyiz kızlar
Sızın hormonlar ne durumdaydı biz fish testi yaptrcaz

Canim yeni evin ugur getirir inşallah. Yaz geldi misafir filan derken bizde cok burda olamiyoruz. Canim rabbim gonlunun muradini versin. Aartik gül kokulu bebisin çabuk gelir.
sağol canım inşallah babam benim ıçin uğraşıyor hergün benim eve gidiyor hemen hemen boya yapılıyor şimdi.
%20-25sence nasıl. ruhum cekiliyor sanki hiç bişey yapasim yok çok canım yanıyor ve hep içime atıyorum. tüp bebek yaptıracaklar bu bi profesörle olsun istiyorum ama kaan aydos mu başkası mi şu an bilmiyorum. babam zaten ankaradan yada istanbula gideriz dedi. ama sun zaten bizim elde yok avuçta yok kendimiz zor geçiniyoruz şöyle bi kaba taslak hesapliyorum herşeyiyle 20-25bini buluyor.
en az 1yıl bekleyelim dedik bizim doktorumuza önermem demiş.
inanın ne yapacagimi şaşırdım
Allah'ım Sen Bizlere Sabır ver,dayanma gücü ver, Sen Bizlerin Yar ve Yardımcısı Ol Yarabbim Sen büyüksün Rabbim.

Önce kültür baktırın eşinde iltihap varmı yokmu çünkü buradan okuduklarım oldu iltihap varsa oda etkili oluyor. fsh baktırın yüksek veya düşük olabiliyor.

Sperm düşüklüğü ve sperm morfoloji diğer adıyla şekil bozukluğu rahatsızlığının düzelmesi normal olması için,

– Keçi Boynuzu Pekmezi (soğuk pres veya doğal olanı kaynatılacaktır.) rengi koyu kahve olanın kaynatılması önerilir. Küçük küçük kırıp 7 – 8 dk kaynatılmalıdır.

– Doğal E Vitamini (Eczaneye danişılabilir)

– Propolis Arı sütü ve bal karışımları 1 tatlı kaşığı sabah alınıcak (kahvaltıdan sonra önerilir)

– Kırkkilit Otu

Not: Kişinin dar pantolon giymemesi önerilir. Acı baharat ve turşu da fazla tüketilmemelidir. Hatta gece yatarken kilot giymesin sadece pijama ile yatsın Onu da buradan okumuştum.

Morfoloji için İbrahim saraçoğlu Doğal E Vitamini 200 lük olanından 2 kutu bitirsinler diyor bir de soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam.

20 25
Cok para. Tese yapilacagi icin mi boyle pahali. Allah o kadar büyük ki canim benim olma ihtimali 60 70 lerdeydi ama olmadi. Benden daha dusuklerinki oldu. Çok dua et olur mu salati tefriciye oku. 4444 kere. Eger çevren genisse 600 yasin baslat. Cok defa da ayetel kürsü oku. Rabbim duasında israrci olanı severmis herseyi yaptığına inaninca başla. Sonra rabbim vermezse seni hir beladan kurtariyordur. Böyle düşün ve sakin üzülme.

Cok
Guzel bilgiler iicin sagol arkadasim. E vit. Ben gnc ninkini almıştım. Daha iyisi var midir acaba.

Cok

Guzel bilgiler iicin sagol arkadasim. E vit. Ben gnc ninkini almıştım. Daha iyisi var midir acaba.
İbrahim saraçoğlu doğal olanını eczanenizden sorun diyor... soya fasulyesinden elde edilen diyor. ve 200 lük 2 kutu bitirin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…