Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ışte hepsini düşünüyorum canım muayene tedavi tüp bebek hamilelik doğum doğum sonrası.
peki canım 1 günde bitirmek mi gerekiyor duaları

ışte hepsini düşünüyorum canım muayene tedavi tüp bebek hamilelik doğum doğum sonrası.
peki canım 1 günde bitirmek mi gerekiyor duaları
Hayir canim salati tefriciye bir gunde bitmez. Ama makbul olanida çok uzatmamakmis. 3 gun yada 7 yunde bitirmek gerekiyor mus. Ben tüp bebek tedavimde başlamıştım. Sonucu ogrenmeden bi gun once bitirip dualadim. Ertesi gun hamile oldugumu ogrenmistim ama devami gelmedi malesef. Yinede rabbim o sevinci yaşattı. Sukurler olsun.

Slm kızlar. Umarım iyisiniz. avatar33 Full of Love D denizz5 whiterose00 durumlarınız nasıl neler yapıyorsunuz görüşmeyeli..

Sonuç geldi ve kaan hoca da sonucu değerlendirdi. Bize gün aşırı klomen yarım. Ve teatrio yazdı inşallah yarın dan itibaren 1 ay kullanacak eşim. 1ayin sonunda kaan bey genarta gidip test yaptirmamizi istiyor. Heralde ona göre ilaç dozu yükseltir veya azaltır artık. Çok mutluyum düzenli ve yormayan bir tedavi içine girdiğimiz için ..
inşallah vesile olur :)

Kızlar bugün transferimin 9.günü ve degerim 111 çıktı :) iki gün sonra tekrarlanacak

ayyy harika bir haber bu çok sevindim canım senin adına insaallah bundan sonrada katlanarak devam eder.

hadi hayırlı olsun kelebekcim.1 ayın sonunda hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.bitkisel takviyeler bir sure sonra yoruyor gercekten..kaan hoca bizede gun asırı klomen ve emodex yazmıstı.varikosel varsa etkilemez diyede eklemişti.
kendi dr uda ilaç yazmadı..eylülde testimiz var o zamana kadar dinleniyor eşim.

Bizde varioksel yok. O yüzden mi teatrio yazdi bize evet bitkisel Çözümler arayışı bitti artık kafam rahatladı valla. Eşim de dediğin gibi dinlenir artık..
Inşallah güzel sonuçlar alırız canım.

canım ben evimi taşıdım çok yorgunum. tedavimizi biraktik kaan hocaya gideceğiz Allah izin verirse canım 3 kasıma randevumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…