- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Baya bir faklı diğer haliyle, diğerinde tat bile yoktu. Bu hem tatlı hem renkli . sağ ol canımKendim keşfettim :) ben yapıyorum cnm kıpkırmızı çıkıyor suyu gerçektende ve daha tatlı.Özü böylece daha çok çıkıyor yapmana çok sevindim şifa olsun inşallah.
sende sağol şifa olsun inşAllahhhh.Baya bir faklı diğer haliyle, diğerinde tat bile yoktu. Bu hem tatlı hem renkli . sağ ol canım
Aminnnnnn inşAllahhhFull of Love buraya çekicle kırdığını yazınca .. bende artık iyicene ufaltiyorum 20dk demlendiktiken sonra süzüyorum
Şifa olması dileğiyle..
Allah'ım anneciğine rahmet etsin günahları af mekanı cennet olsun inşallah.AminArkadaşlar biliyorsunuz 15 milyon sperm ile hamile kaldım 5 aylık bi düşugum var 5 hafta 3 gün sh anla. 4 gündür kahve bulasik akıntı m vardı yatıyorum zaten önceki gebeliğin böyle oldu. biraz ince ek arasından fazla kırmızı gibi geldi gitti çok korkuyorum.zaten ne kadar zor hamile kaldığını biliyorsunuz bu benim .boş gebelik mi yoksa.dusuk mu olcak endişelendiriyor um çok fazla.sizden ricam canı gönülden bana lütfen dua edin 8 ay önce annem
i kaybettim tek çocuğum bu çocuk bana can olacak
bebeğini kaybettmek ne kadar zordur çok çok iyi bilirim. rabbim yüzüne gülsün inşallah. yavrucugunu senden almasın. lütfen kötüüyü çağırma bolbol dinlen hiçbiriş yapma. hep güzeli hayal et bebeğinle ilgili. rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş canım. bol bol ya vedud ya musavvir ya mubdi çek canımArkadaşlar biliyorsunuz 15 milyon sperm ile hamile kaldım 5 aylık bi düşugum var 5 hafta 3 gün sh anla. 4 gündür kahve bulasik akıntı m vardı yatıyorum zaten önceki gebeliğin böyle oldu. biraz ince ek arasından fazla kırmızı gibi geldi gitti çok korkuyorum.zaten ne kadar zor hamile kaldığını biliyorsunuz bu benim .boş gebelik mi yoksa.dusuk mu olcak endişelendiriyor um çok fazla.sizden ricam canı gönülden bana lütfen dua edin 8 ay önce annem
i kaybettim tek çocuğum bu çocuk bana can olcak
Arkadaşlar biliyorsunuz 15 milyon sperm ile hamile kaldım 5 aylık bi düşugum var 5 hafta 3 gün sh anla. 4 gündür kahve bulasik akıntı m vardı yatıyorum zaten önceki gebeliğin böyle oldu. biraz ince ek arasından fazla kırmızı gibi geldi gitti çok korkuyorum.zaten ne kadar zor hamile kaldığını biliyorsunuz bu benim .boş gebelik mi yoksa.dusuk mu olcak endişelendiriyor um çok fazla.sizden ricam canı gönülden bana lütfen dua edin 8 ay önce annem
i kaybettim tek çocuğum bu çocuk bana can olcak
çok sağol canım amin.yeni evin sana mutluluk getirsin inşallah canım. tedbiri mekanda ferahlık vardır. ben tek başıma evimi 3 günde yerleştirdim. yavaş yavaş yap yorma kendini.kızlar merhaba bugun eşimle konustuk yeni testimizi ayın sonuna doğru yaptıracağız.malum taşınma telaşemiz var diye iptal etmiştik.aslında hayırlısı boyleymis gercekten.hem o zamana kadar 3 aydır proxeed kullanmıs oluyor.birde hasar tespitide yaptıracagız kaan hoca mailde istemisti cunku..
bu arada hayalimdeki evi bugun tuttuk.çoook ama çoook mutluyum kızlar.dua edinde hem taşınmamız kolay olsun hemde yeni evde hemencik bebişimiz olsun heyecanız mutlulugumuz ikiye katlasın insaallah.Aminnnnnnnnnn.
sahi kaan hoca bizim degerlerimizi normal olarak degerlendirdi belki sorun dna hasarındadır demisti ama biz işte yine yogunluktan yaptıramamıstık.esimin bir gun tatili var onda da hep bişeler cıkıyo
dna hasarı yaptıran var mı aranızda
avatar33 cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin canım
ay canım benim cok sagol Allah razı olsun iyi dileklerin için.Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.çok sağol canım amin.yeni evin sana mutluluk getirsin inşallah canım. tedbiri mekanda ferahlık vardır. ben tek başıma evimi 3 günde yerleştirdim. yavaş yavaş yap yorma kendini.
kaan hoca dna hasarı dediyse onu hiç ihmal etme canım. çözümü var nede olsa. inşallah son dönemeçtesinizdir. bak yeni evine de taşındın sinir stres azalınca bi bakmışsın bebiş hemen gelivermişallahın izniyle.
sayı hareket morfoloji nasıl sizin canım allah tez vakıtte kavustursun yavrunaKızlar eşimin sperm azlığı ve hareket sorunu icin doktor proxeed verdi ama onu kullanmycaz
Yasadgm şehirde bir biyolog var test sonuçlarına gore bitkiler oneriyo ona gittik bize önerdikleri
Sabah öğle aksam çakşır koku suyu
Sabah öğle aksam keciboynuzu özü
Sabah aksam kendi yaptığı özel bi karışım içindeiçinde kestane bali polen ari sütü var bildiğim bilmediğim birkaç şey daha katti eşim 3 ay kullanck bunu değerler duzelmeSe aşılama olcak
bir de bişi dicem canım dna hasarına karşı zerdeçal ve kurt üzümü(bu biraz pahalı kilosu yüz liraymış galiba bende biraz para biriiktirip alıcam) öneriyorum tamir ediyormuşay canım benim cok sagol Allah razı olsun iyi dileklerin için.Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.
Canım senin adına çoooookkkkk sevindim yeni yuvanız çocuk sesleri ile dolsun inşallah. Huzur bu dünyadaki en büyük zenginlik huzurunuz daim olsun inşallah güle güle oturun.kızlar merhaba bugun eşimle konustuk yeni testimizi ayın sonuna doğru yaptıracağız.malum taşınma telaşemiz var diye iptal etmiştik.aslında hayırlısı boyleymis gercekten.hem o zamana kadar 3 aydır proxeed kullanmıs oluyor.birde hasar tespitide yaptıracagız kaan hoca mailde istemisti cunku..
bu arada hayalimdeki evi bugun tuttuk.çoook ama çoook mutluyum kızlar.dua edinde hem taşınmamız kolay olsun hemde yeni evde hemencik bebişimiz olsun heyecanız mutlulugumuz ikiye katlasın insaallah.Aminnnnnnnnnn.
sahi kaan hoca bizim degerlerimizi normal olarak degerlendirdi belki sorun dna hasarındadır demisti ama biz işte yine yogunluktan yaptıramamıstık.esimin bir gun tatili var onda da hep bişeler cıkıyo
dna hasarı yaptıran var mı aranızda
avatar33 cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin canım
valla az biraz tedirginim kızlar eşimin yumurtalıkları şişmiş hatta sol sagdan daha çok şişmiş. foruma yazdım bakalım böyle bişi geçirmiş olan var mı dıye? ah sabahtan beri dırdır başımın etini yedi yemin ederim. canımdan bezdim yaaa. arada bi alıp başımı gidesim geliyor yaaa. çok bunaldım hayattan hiç zevk almıyorum. hiçbirşey beni mutlu etmıyo
şifa olsun inşallah canım.Kızlar eşimin sperm azlığı ve hareket sorunu icin doktor proxeed verdi ama onu kullanmycaz
Yasadgm şehirde bir biyolog var test sonuçlarına gore bitkiler oneriyo ona gittik bize önerdikleri
Sabah öğle aksam çakşır koku suyu
Sabah öğle aksam keciboynuzu özü
Sabah aksam kendi yaptığı özel bi karışım içindeiçinde kestane bali polen ari sütü var bildiğim bilmediğim birkaç şey daha katti eşim 3 ay kullanck bunu değerler duzelmeSe aşılama olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?