Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir de bişi dicem canım dna hasarına karşı zerdeçal ve kurt üzümü(bu biraz pahalı kilosu yüz liraymış galiba bende biraz para biriiktirip alıcam) öneriyorum tamir ediyormuş
kurt üzümü nasıl bir şey ki acaba?

Sabret canım sonunda iyileşmiş olsun eşin.. dırdıriyrdi naziydi hepsine değecek inşallah

Neşeyle oturun inşallah.. o evde bebekleriniz doğsun büyüsün ..
bende bazen oturduğum ev mi uğursuz diye düşünmüyor değilim.. sadece kötü haber almak nasip oldu burda. tainimız çıksa bi dk bile durmam ,imkanlar çok kısıtlı çünkü

Hayırlı cumalr herkese. DNA hasarini spermiogram yaotirdigimiz her yer yapar mi acaba. Ben de merak ediyorum onun sonucu nasıl çıkar acaba.

Bizde küçük bir yerdeyiz g. doğuda . istediğim bir şeyi bile bulamıyorum. Keciboynuzunu zor buluyorum. Gecen adam senden başka kimse almıyor bunu,yenilecek gibi bir şeyde değil ,bakıyorsunuz bunu sorması ayıp olmazsa dedi :) kansızlığa iyi geliyor kaynatıp iciyoz dedim

Hayırlı cumalr herkese. DNA hasarini spermiogram yaotirdigimiz her yer yapar mi acaba. Ben de merak ediyorum onun sonucu nasıl çıkar acaba.

Ben kaan Aydos da randevu almak için aradığımda sordum hemşireye açaba tahlillerimizi yaptırıp gelsek olur mu diye.. 'dna hasar testi sadece ankara ve istanbula yapılıyor' öyle dedi yani..

Hayırlı bereketli cumalar...

Allahım nelerle uğraşıyoruz bide ..

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

whiterose00 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Hiim.sağ ol canım.

NİSAN YAĞMURU
Nisan ayının on dördünde başlar, Mayıs ayının on dördünde biter.
Bu zaman içinde yağan yağmurlara “Nîsân yağmuru” denir ve çok faydalıdır.
* Yılanların zehiri, Balıkların incisi, Hatta bal arısının balı gibi pek çok harikulade nimet hep bu yağmurun suyundan oluşur.
* Nisan yağmuru zahmetlere rahmet, dertlere devâ, hastalılara şifâdır.
* Sular içerisinde en saf su Nisan yağmurunun suyudur.
* Nisan yağmuru ile çalınan yoğurt tutar. (Tecrübe ile de sabittir)
* Nisan yağmurunda ıslanan yeni elbise çürümez. Saç dökülmez. Hele okunan! Nisan yağmuru suyu, Allâh’ın izniyle sar’a hastalığına şifâ, Ruh hastalıklarına deva, Ağrılara karşı çok yararlıdır.
* Hattâ: “Çocuğu olmayan kimse bundan içerse, biiznillâh çocuğu olur” denilmiştir.
* Ebu Suud efendi bu konuya temasla diyor ki: “Bu, içen kimseye faydalıdır; bütün hastalık ve ağrılara karşı yararlıdır. Hattâ çocuğu olmayan kimse bundan içerse (biiznillâh) çocuğu olur.
Kim bu sudan bir takım maksat ve arzularının meydana gelmesi niyetiyle içerse arzusu yerine gelir

İbn-i Ömer (r.a.)nın rivâyet ettiği bir hadîs-i şerîfte Peygamberimiz (a.s.) şöyle buyurmuşlardır:

“Nefsim yedi kudretinde musahhar olan Allâh-ü Teâlâ’ya yemîn ederim ki, bana Cebrâîl (a.s.)gelip şöyle haber verdi. Kim Nisan yağmurundan bir miktar alır sonra ona 70 fâtiha-ı şerîfe,
70 âyet-ül kürsî,
70 ihlâs-ı şerîf,
70 felâk,
70 nâs sûresi okur ve o sudan yedi gün peş peşe sabahları (aç karnına) içerse,
Allâh-ü Teâlâ o kimsenin cesedindeki, hattâ damarlarındaki, kanlarında ki, etlerindeki ve âzâlarının cemisindeki bütün dertleri çıkarır ona âfiyet ihsân eder.”

Nisan Yağmuruna okunacak duâ ve sûreler:
1- Salavât-ı Şerîfe 70 defa,
2- İstiğfâr-ı Şerîf 70 defa,
3- Fâtiha-ı Şerîfe 70 defa,
4- Âyet-ül Kürsî 70 defa,
5- Lekad câ eküm 70 defa,
6- Yasîn-i Şerîf 1 defa,
7- Elem neşrah leke 70 defa,
8- İnnâ enzelnâhü 70 defa,
9- Kâfirûn 70 defa,
10- İhlâs 70 defa,
11- Felak 70 defa,
12- Nâs 70 defa,
13- Sübhânallâhi vel hamdü lillillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü ekber ve lâ havle ve lâ guvvete illâ billâhil aliyyil aziym 70 defa,
14- Lâ havle ve lâ guvvete illâ billâhil aliyyil aziym 70 defa,
15- Salavât-ı Şerîfe.70 defa

* Kim ki bu adap usül üzerine Nisan suyu üzerine okur da bir hafta sabahları aç karnına içerse, kesinlikle ömür boyu itikat hastalığı görmez” buyurmuşlardır.

NOT: Nisan yağmurunu alma şekli: Kap yüksek bir yere konmalı, yağmur direk kaba dökülmeli, oluktan olmaz.

Şifa olması dileğiyle...

canım yaa dur bakalım hemen ameliyat bu tabiki şişlikler ağrılar olacak kusura bakma ama eşinde çok pimpirikmiş biz nelere katlanıyoruz katlanacağız az sabretsin hele yaw
normalmiş şimdilik bu şişlikler. çok çok pimpirikli ya... iki gündür hiçbirşey begenmıyo ömrümü yedi ömrümü

kurt üzümü nasıl bir şey ki acaba?
canım bende kaan hocanın sayfasında okudum bunu. asyada evden uzaklaşan erkeklere yedirilmezmiş herhaldeki oralarda kudurmasnlar dıye anadoluda da yeni başlamış üretime. sanırım kilosu pahalı... tek çözüm olsun da şifa versınde herşye harcıyoruz

her yer yapmıyor diye biliyorum canım. genetik tanı yapan laboratuarlarda yapabilirler. ben şöyle yapıyorum bulundugum ildeki laboratuarları arastırıyorum sonra onları arayıp sperm dna hasar analizi yapıyor musunuz diye soruyorum. ankara yakınındaysanız düzen laboratuarını öneriyorlar

ayyy töbe yarabbim valla güldüm. allah yardımcın olsun

Araştıracağım bende

Banada seçmek istediğimi görünce aktar sordu ne için kullanacaksınız dedi :) bende akciğere iyiymiş dedim :)) Ne diyim şimdi :)

eşime haftada 10 günde ez nohut yapıyordum yemesi gerekiyor ya o kadar sevmesine rağmen artık yemeyecekmiş kez nohut yapıyordum çok yemiş artık yemeyecekmiş ne çoku yaw kaç zamandır yapmıyorum ki...

kelebek kaan aydosta tedavi olanlar sayfasına bakarmısın cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…