Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gerçi beni kelebek yönlendirmişti buraya ama olsun hepimiz aynı yoldan geçiyoruz farklı sıkıntılarla bende pcoluyum kelebek nasılsın.

Hoşgeldin canım Nerelerdesin gel ara sıra kafanı dağıt hiç değilse

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Hoşgeldin canım Nerelerdesin gel ara sıra kafanı dağıt hiç değilse
BURALARDAYIM. GEÇENLERDE DOKTORA GİTTİM YİNE PKO VARMIŞ ÇOCUĞUN OLMASI ÇOK ZOR DEDİ RAHİM FİLMİ VE HORMON TESTİ YAPTIRDIM ÇARŞAMBADA RAHİM FİLMİ ÇEKİNECEĞİM ÇOK GERGİNLİK BİR AN ÖNCE ÇARŞAMBA OLSUN DİYE BEKLİYORUM.SEN NASILSIN NELER YAPTIN VAR MI BİR GELİŞME?

maşallah canım. sayınız artmış.k. boynuzu erkekler için mucize. inşallah senin mucizen de o olur canım. kalbini ferah tut. ilk testinizde ne kadardı morfoloji canım.

canım ilk testte morfolojiye yazmıyordu başka bir özel hastane de yaptırdım İnşallah sizlerinde mucizesi olur RAbbim hepimize yardım etsin inşallah

Allahım emeklerinin karşılığı versin canım. Sık sık gel yaz dertleşelim olur mu.

Amin canım hepimizin karşılığını versin inşAllah. sık sık buraya girmek beni olumsuz etkiliyor ama dayanamıyorum ara da giriyorum şimdi 1 aydır eşim ilaçları kullandı acaba bı sperm testi yaptırsak mı ne diyorsun ?

Hiç canını sıkma kaç kişi yazdı buraya pko olan da hamile kalabilen.. inşallah da rahim temiz çıkar Allah Kerim canım.

Bende bugün morfolojinin cozumu var topiginde kizlarin kullandigi macundan sipariş verdim. Metin beyle görüştük 6 ayda dduzelmezse 6. Aydan sonraki tedaviyi ben karsiliycam dedi. Inşallah gerek kalmaz. Cok bunaldim evde bugun kafami kaldiramiyorum. Kendimi deniz kenarina attim. Surekli uyumak istiyorum.

Sende kaan hocadan randevu almayi beklemiyormuydun ki ..niye acele etin daha eşin ameliyat olalı ne oldu ki.. bence biraz zaman ver düzenli kullan programını 2 3 ay

canım ilk testte morfolojiye yazmıyordu başka bir özel hastane de yaptırdım İnşallah sizlerinde mucizesi olur RAbbim hepimize yardım etsin inşallah
amin canim. Inşallah. Hepimizin hayatında önemli bir yer tutuyor bu sorun. Rabbim üstesinden Gelmek nasip etsin cumlemize.

Sende kaan hocadan randevu almayi beklemiyormuydun ki ..niye acele etin daha eşin ameliyat olalı ne oldu ki.. bence biraz zaman ver düzenli kullan programını 2 3 ay
Haklisin canım ama ne bileyim bi yerlerden birseylere tutunma istegimin önüne geçemiyor um. Zaten kaan hocaya bayramdan sonra gidiceZ. 3 ay var bu sıradada bunu kullanip biraz duzeltiriz belki. Orda ggaladriel80 in eşi duzelmis canim degerleri normal e dönmüş. Ondan hevesle ndim sanirim.

Inan seni okadar iyi anlıyorum ki , 1dk boş geçsin istemiyorum ama artık daha sabırlı olmayı öğrendim ve ne olursa olsun eşim ve benim mutluluğumu ,huzurumuzu bozacak birşeye izin vermeyeceģim.
Bende takipteyim o topiğin ama birşeyler kullanıpta beklemekten cok yoruldum .. en iyisi sorunun kaynağına inmek diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar eşinden ultrason istedi damarlarda genişleme olabilir demiş yarin onu cektircek esi ameliyat ilan arkadaşlar bgi vereblirmi zor mu kaç güne düzenliyor ameliyat sonrası nezamn tekrar test isteniyor

Merhaba arkadaşlar eşinden ultrason istedi damarlarda genişleme olabilir demiş yarin onu cektircek esi ameliyat ilan arkadaşlar bgi vereblirmi zor mu kaç güne düzenliyor ameliyat sonrası nezamn tekrar test isteniyor

avatar33 eşi de ameliyat geçirdi bilgi verebilir ..

Inşallah ameliyat olacak birsey değildir.

tatlım gönlünü ferah tut ben sana anlatayım. umarım ameliyatlık bir durum yoktur. ama varsa bile şöyle anlatayım. erkeklerin yumurttalarına giden damarlar aynı bacaklardaki gibi varisleşebiliyor. bu durumda orda kan akışı istenilen gibi olmayınca ısı artıyor ve spermleri bozuyor. ameliyattan hiç korkmayın. tavsiyem mikrocerrahi yaptırmanız. nerde yaptıracaksınız bilmiyorum ama biz devlet hastanesınde yaptırdık ssk lıyız beş kuruş para ödemedik. ameliyat 40 dk filan sürüyor. belden aşağıyı uyuşturuyorlar canım. o nedenle ameliyattan çıkınca narkoz etkisi filan olmuyor. gayet aklı başında çıkıyorlar. bir gece yatılıyor canım. ameliyat olduğu gün ayağa kaldırmıyorlar. çişi gelirse ördeğe yaptırıyorlar. ertesi günde sabahtan çıktık hastanden. ilaç olarakda sadece antibiyotik ve ağı kesici verdi. benım eşim iki gun yattı 3. günü işe gitti canım. sadece hızlı adımlar atamadı. bu ameliyat çok basit diş ağrısı gibi düşün. sormak istediğin birşey olursa sor. umarım ameliyatlık birseyi yoktur.

haa şunnu yazmayı unuttum. ameliyattan 3 ay sonra spermiyogram yaptırmamız gerekiyor ama asıl iyileşme 6. ayda başlıyormuş canım.

Sagolasin canım inşallah yoktur. Peki ameliyattan sonra tekrar ne zmn test istiyorlar çocuk tedavisi nezm. Devam edebiliyor

evet canım haklısın. sorunu kökten halletmedıkçe tekrarlayacaktır zaten. birde bu kadar ısrar etmemın nedeni oturduğum yerde çok yalnızım. hiç arkadaşım komsum yok. bebeğimi bbir an evvel kucağıma alayım ki yalnızlığım gitsin istiyorum tabiki hayırlısıyla.

Sagolasin canım inşallah yoktur. Peki ameliyattan sonra tekrar ne zmn test istiyorlar çocuk tedavisi nezm. Devam edebiliyor
bu işte ameliyattan sonra sabırlı olmak gerekiyor canım. 6. aya kadar ilerleme olmayıp 7. ayda birden değerleri fırlayanlar ve iyilşeme süreci bi seneyi bulanlar var. bi kere bu ameliyatı olacaksan 1 seneyi göze alman gerekecek. ameliyattan sonra da cinsel perhiz süresi var canım. kolay bir ameliyat ama toparlanması gerekir. yanı 2 3 hafta mcuk mucuk da yok. 1 sene sonra iyileşme olmazsa hastalığın needeni varıkosel değilmiş canım. o zmaanda başka şeylere baktırmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…