evet canım haklısın. sorunu kökten halletmedıkçe tekrarlayacaktır zaten. birde bu kadar ısrar etmemın nedeni oturduğum yerde çok yalnızım. hiç arkadaşım komsum yok. bebeğimi bbir an evvel kucağıma alayım ki yalnızlığım gitsin istiyorum tabiki hayırlısıyla.
ayyy canım ya benım ailemde bana 10 saat uzaklıkta.bizde özel sektörde çalıştığı için eşim her an nereye yollayacakları belli değil. kocam çok yorgun geliyo benım isteklerimle uğraşacak hali kalmıo kıyamıyorum da. dört duvar arasında psikolojim bozuldu. benden sonraa evlenen herkesin bırer ikişer çocukları oldu. çok imreniyorum. bende çocuğuma bez almak istiyorum. biberon, önlük, mama sandalyesi cicili bicili kıyafetler, kaydıraktan kaydırmacalar ALLAHIM duy beni nnoluurrOzaman ortak yönlerimiz çok tüp bebek tedavim var ve ben yurtdışında doğdum büyüdüm ailem çevrem arkadaşlarımı bırakTim geldim .. memleketen 13 saat uzaktayim. Keza eşimin de tain durumu olduğu için 2 3 yılda bir il değiştiriyoruz. Bir komşu edindim zaman buldukça bana uğruyor sağ olsun. onun dışında eşim evde değilken "..bebeğim olsa şimdi şöyle olurdu, böyle olurdu .." diye diye kafayı yedim en sonunda sağlıksız bir ruh haline düştüğümü anladım. Belki hiç bir zaman anne olamayacağım ama yinede ümidimi yitirmeyeceģim Allah Kerim.
Anladım canım .peki sizin sayı ne kdr dibu işte ameliyattan sonra sabırlı olmak gerekiyor canım. 6. aya kadar ilerleme olmayıp 7. ayda birden değerleri fırlayanlar ve iyilşeme süreci bi seneyi bulanlar var. bi kere bu ameliyatı olacaksan 1 seneyi göze alman gerekecek. ameliyattan sonra da cinsel perhiz süresi var canım. kolay bir ameliyat ama toparlanması gerekir. yanı 2 3 hafta mcuk mucuk da yok. 1 sene sonra iyileşme olmazsa hastalığın needeni varıkosel değilmiş canım. o zmaanda başka şeylere baktırmak gerekiyor.
Üzülme canım Allah kerim morfoloji ne bakmadim canlılık %54/yazıyordu sayıda 18 milyon /ml iyimi sizce BN pek bilmiyorum konularicanım bizim ml 9 yüzbindi. hareketli ve morfoloji 0 dı. 7 haftalık bir kaybım var tüp bebekte.
sizde morfolojiye bakmamışlar canım. en önemlisi morfoloji. yani spermin baş gövde kuyruk yapıısı. bunlar bozuk olunca bebek oluşsa bile ilerlemiyor tıpkı benımki gibiÜzülme canım Allah kerim morfoloji ne bakmadim canlılık %54/yazıyordu sayıda 18 milyon /ml iyimi sizce BN pek bilmiyorum konulari
ayyy canım ya benım ailemde bana 10 saat uzaklıkta.bizde özel sektörde çalıştığı için eşim her an nereye yollayacakları belli değil. kocam çok yorgun geliyo benım isteklerimle uğraşacak hali kalmıo kıyamıyorum da. dört duvar arasında psikolojim bozuldu. benden sonraa evlenen herkesin bırer ikişer çocukları oldu. çok imreniyorum. bende çocuğuma bez almak istiyorum. biberon, önlük, mama sandalyesi cicili bicili kıyafetler, kaydıraktan kaydırmacalar ALLAHIM duy beni nnoluurrgüldürmek için şebeklikler yapmak istiyorum. Rabbim arkadaşlarıma da bana da hazinendeki en güzellerden en sağlıklılarından en akıllılarndan nasip et kurban olduğum
18 milyon alt sınırın biraz altında ama kesnlikle kötü değil. canlılık kategorilere ayrılır canım. az önce yazdığım gibi ileri yavaş orta yerınde hareketli. işte tam bir yorum yapmak doğru değil. bence testi başka bir yerde yenıleyınÜzülme canım Allah kerim morfoloji ne bakmadim canlılık %54/yazıyordu sayıda 18 milyon /ml iyimi sizce BN pek bilmiyorum konulari
Üzülme canım Allah kerim morfoloji ne bakmadim canlılık %54/yazıyordu sayıda 18 milyon /ml iyimi sizce BN pek bilmiyorum konulari
bilmiyorum Kâğıtta ileri hareket fln yazmiyordu yada BN dikkat emedim yarin sorim bi doktoraİleri hareket ve morfoloji kaççünkü yerinde hareketli de canlı sayılıyor
bilmiyorum Kâğıtta ileri hareket fln yazmiyordu yada BN dikkat emedim yarin sorim bi doktoraİleri hareket ve morfoloji kaççünkü yerinde hareketli de canlı sayılıyor
3 ayı bitirip öyle yaptırmanızda fayda var cnmAmin canım hepimizin karşılığını versin inşAllah. sık sık buraya girmek beni olumsuz etkiliyor ama dayanamıyorum ara da giriyorum şimdi 1 aydır eşim ilaçları kullandı acaba bı sperm testi yaptırsak mı ne diyorsun ?
Nasıl silebilirim beceremedm canmcanım resmi sil eşinin adı var kalmasın orada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?