Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ozaman ortak yönlerimiz çok tüp bebek tedavim var ve ben yurtdışında doğdum büyüdüm ailem çevrem arkadaşlarımı bırakTim geldim .. memleketen 13 saat uzaktayim. Keza eşimin de tain durumu olduğu için 2 3 yılda bir il değiştiriyoruz. Bir komşu edindim zaman buldukça bana uğruyor sağ olsun. onun dışında eşim evde değilken "..bebeğim olsa şimdi şöyle olurdu, böyle olurdu .." diye diye kafayı yedim en sonunda sağlıksız bir ruh haline düştüğümü anladım. Belki hiç bir zaman anne olamayacağım ama yinede ümidimi yitirmeyeceģim Allah Kerim.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

ayyy canım ya benım ailemde bana 10 saat uzaklıkta.bizde özel sektörde çalıştığı için eşim her an nereye yollayacakları belli değil. kocam çok yorgun geliyo benım isteklerimle uğraşacak hali kalmıo kıyamıyorum da. dört duvar arasında psikolojim bozuldu. benden sonraa evlenen herkesin bırer ikişer çocukları oldu. çok imreniyorum. bende çocuğuma bez almak istiyorum. biberon, önlük, mama sandalyesi cicili bicili kıyafetler, kaydıraktan kaydırmacalar ALLAHIM duy beni nnoluurr güldürmek için şebeklikler yapmak istiyorum. Rabbim arkadaşlarıma da bana da hazinendeki en güzellerden en sağlıklılarından en akıllılarndan nasip et kurban olduğum

Anladım canım .peki sizin sayı ne kdr di

canım bizim ml 9 yüzbindi. hareketli ve morfoloji 0 dı. 7 haftalık bir kaybım var tüp bebekte.
Üzülme canım Allah kerim morfoloji ne bakmadim canlılık %54/yazıyordu sayıda 18 milyon /ml iyimi sizce BN pek bilmiyorum konulari

Üzülme canım Allah kerim morfoloji ne bakmadim canlılık %54/yazıyordu sayıda 18 milyon /ml iyimi sizce BN pek bilmiyorum konulari
sizde morfolojiye bakmamışlar canım. en önemlisi morfoloji. yani spermin baş gövde kuyruk yapıısı. bunlar bozuk olunca bebek oluşsa bile ilerlemiyor tıpkı benımki gibi en zor düzeleni morfoloji. rabbim düzel diyecek düzelecek inşallah. canım bir daha test yaptırırsanız başka bir yerde yaptırın tüp bebek merkezlerini öneririm. sizin sonuçlar baştan savma gibi. ileri hızlı orta yavaş ve yerınde hareketliler en önemlisi morfoloji yazmıyor.

olacak hepimizin sipalari ins.

18 milyon alt sınırın biraz altında ama kesnlikle kötü değil. canlılık kategorilere ayrılır canım. az önce yazdığım gibi ileri yavaş orta yerınde hareketli. işte tam bir yorum yapmak doğru değil. bence testi başka bir yerde yenıleyın

İleri hareket ve morfoloji kaç çünkü yerinde hareketli de canlı sayılıyor

Motilite diye bsy var altında a b c d diye başlıklar ve yaninda yüzde oranları var onlar ne peki

canım resmi sil eşinin adı var kalmasın orada.

motilite hareket demek cnm a+b nin toplamı 50 olması beklenir sizde bu biraz düşük 34 toplam hareketli sperm sayısıda 54 cnm normal değer 70 üstü olmalıydı .kötü değil

3 ayı bitirip öyle yaptırmanızda fayda var cnm

Tatlim sayınız ml de 18 milyonumus cok iyi. Biraz hareketlilik düşük. Hiç korkma bence doğal takviyelerle doğal yoldan olur. Bence k. boy. Kurune basla. E vit. Kullansin hemen firlar degerler bir ay havuc kürü yap hareketlilik firlar. Ha birde folik asit baslasin esin. Folik asit spermin bas kismini güçlendiriyor yymurtayi kolay delmesini sağlıyor mus. Bunlari uygula hamis olmazsan bak çaresine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…