Folbiol kullanıyoruz ikimzde havuç kuru kaynatıp suyunu içecek demi . bide e vitamini eczanelerde bulabiliyor.muyuz gidalardanmi alacakTatlim sayınız ml de 18 milyonumus cok iyi. Biraz hareketlilik düşük. Hiç korkma bence doğal takviyelerle doğal yoldan olur. Bence k. boy. Kurune basla. E vit. Kullansin hemen firlar degerler bir ay havuc kürü yap hareketlilik firlar. Ha birde folik asit baslasin esin. Folik asit spermin bas kismini güçlendiriyor yymurtayi kolay delmesini sağlıyor mus. Bunlari uygula hamis olmazsan bak çaresine canım
Eczaneden evicap al canim havucun taze sıkılmış suyu olacak canim icinede bi kaasik zeytin yagi Dök ve icir bir ay boyuncaFolbiol kullanıyoruz ikimzde havuç kuru kaynatıp suyunu içecek demi . bide e vitamini eczanelerde bulabiliyor.muyuz gidalardanmi alacak
15 dakika içinde sanırım düzenleyebiliyorsun sonra silinmiyor maalesef mesajNasıl silebilirim beceremedm canm
Iyiyim canım benim ogle uykusundan uyandim simdi yürüyüşe cikicam sen nasılsınmerhaba arkadaşlar nasılsınız bugün ?
merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün ?
Iyiyim canım benim ogle uykusundan uyandim simdi yürüyüşe cikicam sen nasılsın
Surekli uykum var kizlar gündüzleri kafami kaldiramiuorum yiyip icip yatiyorum haliyle kiloda aldim. Aslinda yürüyüş bahane bi ev gördüm kiralik ara ara tutulup tutulmadigina bakip geliyorum. Oturdugum evden hazirandan once cikamam. Ev sahibi yuzunden ttasincam. Gidiyorum bi cay bi kahve iciyorum geliyirum. Çok iyi geliyo bana. Iki insan yüzü goruyorum. Konusmasamda insanlara gulumsuyorum. Bazen kolay gelsin bazende selamin aleykum diyorumm. belki de arkamdan kim bu deli diydiyorlardir.Şükür .. yağmuru beklemekteyiz
Sen nasılsın yoğunluğun geçti mi?
Ne güzel ya salma sakin kendini
Surekli uykum var kizlar gündüzleri kafami kaldiramiuorum yiyip icip yatiyorum haliyle kiloda aldim. Aslinda yürüyüş bahane bi ev gördüm kiralik ara ara tutulup tutulmadigina bakip geliyorum. Oturdugum evden hazirandan once cikamam. Ev sahibi yuzunden ttasincam. Gidiyorum bi cay bi kahve iciyorum geliyirum. Çok iyi geliyo bana. Iki insan yüzü goruyorum. Konusmasamda insanlara gulumsuyorum. Bazen kolay gelsin bazende selamin aleykum diyorumm. belki de arkamdan kim bu deli diydiyorlardir.
Haklisin akilli olup dünyanın kahrini çekeceğim e deli olayim da dunya benim kahrimi çeksin. Olalala ollalala.
bende bi güzel uyudum onca işim varkenIyiyim canım benim ogle uykusundan uyandim simdi yürüyüşe cikicam sen nasılsın
Şükür .. yağmuru beklemekteyiz
Sen nasılsın yoğunluğun geçti mi?
Ne güzel ya salma sakin kendini
Guzellik uykusu da şart anacim. YavrularimiZ gelince dinç ve guzel anneler görüp sevinsinler...bende bi güzel uyudum onca işim varken
Canım 23 nisandan sonra geçecek yoğunluğum misafir bekliyorum o tarihlerde .Evet yağmuru bende bekliyorum tam vakitleri bu aralar
Guzellik uykusu da şart anacim. YavrularimiZ gelince dinç ve guzel anneler görüp sevinsinler...
Bizde yine keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz.Bir hafta sabah akşam sonra yine her akşam sadece..
Bakalım ilk kim yağmuru görecek
Başı umutlu sonu mutlu günler olsun kizlar.günaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel çok güzel bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?