var tatlım. yaw ben 82 kiloyum ama inanın 65 gösteriyorum.Ozaman sabah ve akşam tartınıp yazalım burayara. Var mı tartiniz??
158cmBoyun kaçavatar33
en son ne zaman o kilodaydım hatırlamıyorum.1.60Boy 58-60kg arasıyim.. ay evlendiğimde 49 kiloydumkuğ gibi .. işi bırakınca böyle oldu
ben öğretmenım ama atamam olmadı kpss yi kazanamadım canım. ayy bende yemek yapmayı çok severim belki ilerde kendine dükkan bile açarsın canım. benımde hayalimde çok güzel bir bahcede kahvaltı salonu açmak var. kazanamazsam ilerde düşünüyorum canım.
ben öğretmenım ama atamam olmadı kpss yi kazanamadım canım. ayy bende yemek yapmayı çok severim belki ilerde kendine dükkan bile açarsın canım. benımde hayalimde çok güzel bir bahcede kahvaltı salonu açmak var. kazanamazsam ilerde düşünüyorum canım.
o la la la ooooo la laaaaa laaa. iyi yapıyorsunuz. allah mutluluuğunuzu taçlandırsın inşallah. ben hemen hemen anlıyorum eşinin evde olmadığı akşamları. daha sık ve uzun kalıyorsun. bazende seni bulabilene aşk olsunNe güzel hayalin .Allah gönlüne göre versin inşallah.. ben şimdilik emekliye ayrıldım desem yeridir. Eşimle bolbol zaman geçiriyoruz kendi iki güne bir gece nöbetine gittiği için 2-Unentschieden izinli gibi oluyor buda bizim çok işimize geldi.. Çünkü yapayalnız bir şehirdeyız. 1bucuk sene nişanlı kaldık yüz yüze bile gelmedik acısını daha çıkaramadık..
o la la la ooooo la laaaaa laaa. iyi yapıyorsunuz. allah mutluluuğunuzu taçlandırsın inşallah. ben hemen hemen anlıyorum eşinin evde olmadığı akşamları. daha sık ve uzun kalıyorsun. bazende seni bulabilene aşk olsun
Tamam sagolasin
tanem87 Canim şu anda keçiboynuzu evicap nohut ve incir ağırlıklı yediriyorum eşime.. Kaan hocaya görüncez haziran temmuz gibi inşallah. Onun dışında şimdilik biraz saldık.
canım iğne vurunuyor mu eşin,bizim preglny ve prugon iğne var sperm artımak için.en son sperm sayısı kaçtı sizde inşallah şifa olsun hepimize kullandıklarımız her duyduğumuzu deniyoruz zamanı belli de işte yine elimizden geleni yapıyoruz.nohut keçiboynuzu bunları kür mü yapıyorsun, nohutun yemeği de faydalı olur muki acaba
Hayır iğne veya ilaç kullanmıyor eşim hersey doğal sadece takviye alıyor. Doktora görülmedi tüp bebekten beri yani bir sene oldu. Sadece spermiogram testi yaptırıp geliyor eşim. Sonuçlar şöyle :
0 azo
Bir elin parmakları kadar (tüp bebek yaptırdık)
0.400bin
0.800bin
1mil.
4mil.
Ve en son 3 aylık programdan sonra 2mil. oldu sayımız ileri hız %10.
Bir sene boyunca car çöp yedikten sonra eşim kaan hocaya gitmeye karar verdi ..
Tmm izine çıkana kadar kisiyorum bende .. ozaman hergün ne yediğimizi yazalım buraya
Seni de diyete davet ediyorum kiiiiz bebişe yer aç
Ozaman sabah ve akşam tartınıp yazalım burayara. Var mı tartiniz??
Full of Love senin boyun kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?