Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ozaman sabah ve akşam tartınıp yazalım burayara. Var mı tartiniz??

1.60Boy 58-60kg arasıyim.. ay evlendiğimde 49 kiloydum kuğ gibi .. işi bırakınca böyle oldu

Terzide kreş eczane ve bakim evinde birer sene çalıştım.sonra aşcilik okudum ve 4sene aşçı olarak çalıştım..

Ne güzel hayalin .Allah gönlüne göre versin inşallah.. ben şimdilik emekliye ayrıldım desem yeridir. Eşimle bolbol zaman geçiriyoruz kendi iki güne bir gece nöbetine gittiği için 2gün izinli gibi oluyor buda bizim çok işimize geldi.. Çünkü yapayalnız bir şehirdeyız. 1bucuk sene nişanlı kaldık yüz yüze bile gelmedik acısını daha çıkaramadık..

o la la la ooooo la laaaaa laaa. iyi yapıyorsunuz. allah mutluluuğunuzu taçlandırsın inşallah. ben hemen hemen anlıyorum eşinin evde olmadığı akşamları. daha sık ve uzun kalıyorsun. bazende seni bulabilene aşk olsun

hee hee

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

tanem87 Canim şu anda keçiboynuzu evicap nohut ve incir ağırlıklı yediriyorum eşime.. Kaan hocaya görüncez haziran temmuz gibi inşallah. Onun dışında şimdilik biraz saldık.

canım iğne vurunuyor mu eşin,bizim preglny ve prugon iğne var sperm artımak için.en son sperm sayısı kaçtı sizde inşallah şifa olsun hepimize kullandıklarımız her duyduğumuzu deniyoruz zamanı belli de işte yine elimizden geleni yapıyoruz.nohut keçiboynuzu bunları kür mü yapıyorsun, nohutun yemeği de faydalı olur muki acaba

Hayır iğne veya ilaç kullanmıyor eşim hersey doğal sadece takviye alıyor. Doktora görülmedi tüp bebekten beri yani bir sene oldu. Sadece spermiogram testi yaptırıp geliyor eşim. Sonuçlar şöyle :
0 azo
Bir elin parmakları kadar (tüp bebek yaptırdık)
0.400bin
0.800bin
1mil.
4mil.
Ve en son 3 aylık programdan sonra 2mil. oldu sayımız ileri hız %10.
Bir sene boyunca car çöp yedikten sonra eşim kaan hocaya gitmeye karar verdi ..

kaç kez tüp bebek denediniz canım anlayamadım orasını

Yarın sabah başlıyalım mı hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…