günaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel çok güzel bir gün olsun inşallah
Başı umutlu sonu mutlu günler olsun kizlar.
Canim hosgeldin. Rabbim sağlıcakla kavustursun yavruna Tez zamanda.. tum sayfalari okumussun. Tebrik ederim seni. Azimli oldugun burdan belli. Burda kelebek ve ben bodoslama tüp bebek yapanlardaniz. Tutmayinca umut arayanlar. Ilk bebegimden sonra hemen bir daha denemek istedim. Iki ay sonra birdaha yaptiricam diyordum ama aklimi toparlayinca rotami belirledim. Önce tedavi. Sayiniz mordolojiniz ne durumda canim. Hiç mi gebelik ooluşmadi. Burda biz bir aileyiz canim. Iki gun girmese birimiz merak ediyoruz. Destek oluyoruz. Sende katil bize. Grubumuza ismini yazdir.. proxed vé emodex iyi birer ilac. Emodex int...dden alabiliyorsun sanirim. Hormon tahlili vevarikosele bakildimi eşinde canim.MERHABA ARKADAŞLAR;
aranız da yeniyim ben sizi tanıyorum :) tek tek okudum yorumlarınızı , şimdi de siz beni tanıyın ;
haziran da 2 yıllık evli olacağız eşimle inşAllah, ikimiz de 89 doğumluyuz. evliliğim ilk 5. ayın da doktora gittim yumurtalıklarıma baktı iyi dedi hormonlarıma da keza neyse bana klomen verdi sonra kullandıktan sonra iğne vurdu ve eşimle ilişkiye girmemi söyledi . bir ay sonra gebelik testi için doktoruma gittim negatif.şaşırmıştı çok şaşırmıştı tabi hayırlısı demiştik ve bu doktorum en başın da eşin de bi sorun var mı diye sorduğun da hayır demiştim çünkü evlenmeden öncede rahatsızlığım vardı pko. benden dolayı diye düşünmüştüm.geçen yıl haziran da başka bi doktora gittik ve beni muayine etti aaaa telaşa kapılmayın boy boy bebişin olur senin dedi. bi kaç soru sordu sigara şeker rahtsızlığı vs. bebek olmamasının sebebi eşin olabilir eşinin gelmesi lazım dedi. eşimle gittik test istedi sonuç hüsran. sayı az bu durum da sadece tüp bebek dedi. yaptırmadık hüsranla gözyaşları ile eve döndük.neyse iki ay sonra hem eşime hem kendime saraçoğlundan 600 tl ye yakın paketin içerisin de kür aldık. onu kullandık. kasım dabaşka
tüp bebek merkezine gittik önceki sonuçlarımız ile ordaki doktorda benim yumurtalıklara maşAllah çeke çeke muayine etti. eşinin sayılarda çıkış varsa normal yolla kalma ihtimalin yüksek gerekirse bir aylık ilaç yazarım gebe kalırsın Allahın izniyle dedi. eşimn sonuç geldi ve o kadar kür vs ler boşaymış ki sayı dahada azalmışara tüp bebek yaptırdık sonuç negatif. doktorumuz hem üzüldü hem şaşırdı çok çok umutluydu. çünkü hep diyordu. tüp bebekte transferden sonra tutunmada önemli olan senin rahmin demişti . senin de çok temiz tutunma oranı yüksek tabi Rabbimin izniyle demişti. hayırlısı buymuş demek. şimdi arkadaşlar eşim de bende çalışıyoruz. kasım aralık gibi ikinci tedavi diyoruz. ama burayıda okuyunca tekrar bitkisel tedaviye dönmek istedim. eşim iki üç gündür prodex plus ve emodex diye ilaçları sayıklıyor öyle nerden nasıl başlayacağımıda bilmiyorum .... YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
MERHABA ARKADAŞLAR;
aranız da yeniyim ben sizi tanıyorum :) tek tek okudum yorumlarınızı , şimdi de siz beni tanıyın ;
haziran da 2 yıllık evli olacağız eşimle inşAllah, ikimiz de 89 doğumluyuz. evliliğim ilk 5. ayın da doktora gittim yumurtalıklarıma baktı iyi dedi hormonlarıma da keza neyse bana klomen verdi sonra kullandıktan sonra iğne vurdu ve eşimle ilişkiye girmemi söyledi . bir ay sonra gebelik testi için doktoruma gittim negatif.şaşırmıştı çok şaşırmıştı tabi hayırlısı demiştik ve bu doktorum en başın da eşin de bi sorun var mı diye sorduğun da hayır demiştim çünkü evlenmeden öncede rahatsızlığım vardı pko. benden dolayı diye düşünmüştüm.geçen yıl haziran da başka bi doktora gittik ve beni muayine etti aaaa telaşa kapılmayın boy boy bebişin olur senin dedi. bi kaç soru sordu sigara şeker rahtsızlığı vs. bebek olmamasının sebebi eşin olabilir eşinin gelmesi lazım dedi. eşimle gittik test istedi sonuç hüsran. sayı az bu durum da sadece tüp bebek dedi. yaptırmadık hüsranla gözyaşları ile eve döndük.neyse iki ay sonra hem eşime hem kendime saraçoğlundan 600 tl ye yakın paketin içerisin de kür aldık. onu kullandık. kasım dabaşka
tüp bebek merkezine gittik önceki sonuçlarımız ile ordaki doktorda benim yumurtalıklara maşAllah çeke çeke muayine etti. eşinin sayılarda çıkış varsa normal yolla kalma ihtimalin yüksek gerekirse bir aylık ilaç yazarım gebe kalırsın Allahın izniyle dedi. eşimn sonuç geldi ve o kadar kür vs ler boşaymış ki sayı dahada azalmışara tüp bebek yaptırdık sonuç negatif. doktorumuz hem üzüldü hem şaşırdı çok çok umutluydu. çünkü hep diyordu. tüp bebekte transferden sonra tutunmada önemli olan senin rahmin demişti . senin de çok temiz tutunma oranı yüksek tabi Rabbimin izniyle demişti. hayırlısı buymuş demek. şimdi arkadaşlar eşim de bende çalışıyoruz. kasım aralık gibi ikinci tedavi diyoruz. ama burayıda okuyunca tekrar bitkisel tedaviye dönmek istedim. eşim iki üç gündür prodex plus ve emodex diye ilaçları sayıklıyor öyle nerden nasıl başlayacağımıda bilmiyorum .... YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
MERHABA ARKADAŞLAR;
Hoşgeldin canım.Çıkış olmasına çok sevindim inşallah milyonları da görürsünüz.. benimde başımdan aynı olay geçti diyebilirim.. önce azoSperm dik şimdi az sa olsa çıkış oluyor 1.sayfada Hikayem var ,neler kullandım yazıyor..
merhaba canım,Allahın izniyle görürüz inşallah,hikayenizi okudum şu anda ne durumdasınız doktorunuz kim ?
kelebek nasılsın cnm. İyi akşamlar.
Ben 57/58 cıvariyım 53 olmak işitiyorum ekmeği çok yiyorum kıssam zayıflarım diye düşünüyorum hem kafamızda dağılır başlayalım diyete. Daha önce de yaptım ben ekmek hamur işi yemedikmi tamamdır. Ne dersin cnm?İzinE çıkmayı düşünmeseydik 3aylari tutmaya niyetlenmiştim.. bolbol yürüyüş yapardım
.sen nasıl vermeyi düşünüyorsun
Ben 57/58 cıvariyım 53 olmak işitiyorum ekmeği çok yiyorum kıssam zayıflarım diye düşünüyorum hem kafamızda dağılır başlayalım diyete. Daha önce de yaptım ben ekmek hamur işi yemedikmi tamamdır. Ne dersin cnm?
bir kaç kilo fazlanız mı var pehhhhbenım 15 20 kilo fazlam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?