Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir

●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

MERHABA ARKADAŞLAR;
aranız da yeniyim ben sizi tanıyorum :) tek tek okudum yorumlarınızı , şimdi de siz beni tanıyın ;
haziran da 2 yıllık evli olacağız eşimle inşAllah, ikimiz de 89 doğumluyuz. evliliğim ilk 5. ayın da doktora gittim yumurtalıklarıma baktı iyi dedi hormonlarıma da keza neyse bana klomen verdi sonra kullandıktan sonra iğne vurdu ve eşimle ilişkiye girmemi söyledi . bir ay sonra gebelik testi için doktoruma gittim negatif.şaşırmıştı çok şaşırmıştı tabi hayırlısı demiştik ve bu doktorum en başın da eşin de bi sorun var mı diye sorduğun da hayır demiştim çünkü evlenmeden öncede rahatsızlığım vardı pko. benden dolayı diye düşünmüştüm.geçen yıl haziran da başka bi doktora gittik ve beni muayine etti aaaa telaşa kapılmayın boy boy bebişin olur senin dedi. bi kaç soru sordu sigara şeker rahtsızlığı vs. bebek olmamasının sebebi eşin olabilir eşinin gelmesi lazım dedi. eşimle gittik test istedi sonuç hüsran. sayı az bu durum da sadece tüp bebek dedi. yaptırmadık hüsranla gözyaşları ile eve döndük. neyse iki ay sonra hem eşime hem kendime saraçoğlundan 600 tl ye yakın paketin içerisin de kür aldık. onu kullandık. kasım dabaşka
tüp bebek merkezine gittik önceki sonuçlarımız ile ordaki doktorda benim yumurtalıklara maşAllah çeke çeke muayine etti. eşinin sayılarda çıkış varsa normal yolla kalma ihtimalin yüksek gerekirse bir aylık ilaç yazarım gebe kalırsın Allahın izniyle dedi. eşimn sonuç geldi ve o kadar kür vs ler boşaymış ki sayı dahada azalmış ara tüp bebek yaptırdık sonuç negatif. doktorumuz hem üzüldü hem şaşırdı çok çok umutluydu. çünkü hep diyordu. tüp bebekte transferden sonra tutunmada önemli olan senin rahmin demişti . senin de çok temiz tutunma oranı yüksek tabi Rabbimin izniyle demişti. hayırlısı buymuş demek. şimdi arkadaşlar eşim de bende çalışıyoruz. kasım aralık gibi ikinci tedavi diyoruz. ama burayıda okuyunca tekrar bitkisel tedaviye dönmek istedim. eşim iki üç gündür prodex plus ve emodex diye ilaçları sayıklıyor öyle nerden nasıl başlayacağımıda bilmiyorum .... YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

Canim hosgeldin. Rabbim sağlıcakla kavustursun yavruna Tez zamanda.. tum sayfalari okumussun. Tebrik ederim seni. Azimli oldugun burdan belli. Burda kelebek ve ben bodoslama tüp bebek yapanlardaniz. Tutmayinca umut arayanlar. Ilk bebegimden sonra hemen bir daha denemek istedim. Iki ay sonra birdaha yaptiricam diyordum ama aklimi toparlayinca rotami belirledim. Önce tedavi. Sayiniz mordolojiniz ne durumda canim. Hiç mi gebelik ooluşmadi. Burda biz bir aileyiz canim. Iki gun girmese birimiz merak ediyoruz. Destek oluyoruz. Sende katil bize. Grubumuza ismini yazdir.. proxed vé emodex iyi birer ilac. Emodex int...dden alabiliyorsun sanirim. Hormon tahlili vevarikosele bakildimi eşinde canim.

şuan iş yerindeyim inşAllah eve gidince eşimin test sonuçlarını buraya atacağım. gitmiş olduğumuz iki doktordan da sonuçlarımz var ama biz şimdi bitkisel tedaviye başlamadan önce de bir test yaptırmasını istiyorum eşimin . aktif bi şekil de yine buraya atarım . hiç gebeliğim oluşmadı en son aralıkta tüp bebek yaptırdık ilk tedavimiz o da negatif oldu. ve bu sayı vs. söylemiş olduğunuz terimleri çok fazla anlamıyorum yani eşimin sonucuna baktığım da . şu şu eksik şu şu fazla diyebilecek bilgide değilim falesef

Tamam canim.sikma canini hersey güzel olacak. Gelecek bebeklerimiz. Inan buna hem çok yeni evlisin ve en azindan artirmak icin uğraşman gereken spermler var. Burda hic spermi olmayan o kadar cok eş var ki. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Inşallah bir gun bizde birilerine umut oluruZ.

Canim hoşgeldin .. bize de rahim çok önemli denildi ve bende iltihap, akıntı bile hic olmamişti .. Doktorum çok ümitli konuştu ve Tüp bebek tedavisi yaptık. Negativ sonuclaninca kürlere vs. Başvurduk. Bence sizde bir süre bunlara yönelin. Sigara yağlı yiyeceklerden uzak dursun eşin. Sağlıklı bir program çıkar bol kürlü. 3 4 ay dayananin. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

canım ne kadar samimi içten bir merhaba hemen kanım kaynadı sanabu topikteki hanımlar pek bir tatlı zaten maaşallah Canım eşinin tahlil sonuçlarını mutlaa yaz önemli ol sayıdan ziyade spermin dna sı bunuda bazı takviyeler sağlıyor.Benim eşime dna hasar testi yapılmadı fakat ben bozuk dye dr.un diğer arkadaşlara önerdiği şeyleri kullandırıyorum.Çaba bizden sonuç Mevlamdan inşallah

tanem87 Canim şu anda keçiboynuzu evicap nohut ve incir ağırlıklı yediriyorum eşime.. Kaan hocaya görüncez haziran temmuz gibi inşallah. Onun dışında şimdilik biraz saldık.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 ..........Tebrikler!!!....
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin ..Tebrikler!!!...
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 ....şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love şifa olması dileğiyle..
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee .......şifa olması dileğiyle...
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur .....şifa olması dileğiyle
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 ..şifa olması dileğiyle

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

kelebek nasılsın cnm. İyi akşamlar.

Hanımlar benim bir kaç kilo fazlam var vermek istiyorum p.tesiden sonra tartılıp inşallah bu ara biraz yoğunum varmı benim gibi kilo vermek isteyen ?

kelebek nasılsın cnm. İyi akşamlar.

Hayırlı akşamlar cnm. Iyiyim şükür sen nasılsın..

Bende aslında kilo versem iyi olur çünkü düşünüyorum da 52 kilo civarı ile hamile kalsam ,taş çatlasa en fazla 65kilo ile doğum yaparım..
Ama 60 kilo ile kalsam gebe 70i aşaram..

Geçen gün mekik çektim bir hafta Karnımin ağrısından duramadim

İzinE çıkmayı düşünmeseydik 3aylari tutmaya niyetlenmiştim.. bolbol yürüyüş yapardım
.sen nasıl vermeyi düşünüyorsun

İzinE çıkmayı düşünmeseydik 3aylari tutmaya niyetlenmiştim.. bolbol yürüyüş yapardım
.sen nasıl vermeyi düşünüyorsun
Ben 57/58 cıvariyım 53 olmak işitiyorum ekmeği çok yiyorum kıssam zayıflarım diye düşünüyorum hem kafamızda dağılır başlayalım diyete. Daha önce de yaptım ben ekmek hamur işi yemedikmi tamamdır. Ne dersin cnm?

Tmm izine çıkana kadar kisiyorum bende .. ozaman hergün ne yediğimizi yazalım buraya

bir kaç kilo fazlanız mı var pehhhh benım 15 20 kilo fazlam var.

Seni de diyete davet ediyorum kiiiiz bebişe yer aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…